Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
aha a to je v tisti temi, kjer tanjuška na polno od veveric razgraja? sem jo včeraj vprašala kaj imajo veverice z ridami, sva se pošteno nasmejali :lol1: zakaj se je pa ta tema zaklenila? aja zaradi tega ker sta HHV in ........(kdo že?) kazala sredince?

Seeeeeeevedaaaaaa, ker sta HHV in Symon sredince kazala.......(o sveta preproščina) :wacko:

Objavljeno
a onedva namesto, da pozdravita, pokažeta sredinca? :unsure:

Hvala bogu..... :naughty:

Objavljeno
Hvala bogu..... :naughty:

tudi prav, če jima tako paše, mene ne moti, ker itak ko vozim ne gledam nobenega s kom ali s čim mi maha, če mi ;)

Objavljeno

Jst mam tut poln kufer teh plasticarjev!! Kr letijo mimo na vsakem ovinku k da jim zena rojeva.

Pa koncna hitrost 300+ je tut bizarna. Pa nekih 200+ konjev?? A so proizvajalci cist nori al kaj?

Kar se mene tice bi blo treba prepovedat vsa motorna kolesa k imajo nad 120 konjev in vec kot dva valja!! To je cisto izzivanje. To je vse sam za na dirkalisce. Aja, da sploh ne omenjam okolju skodljivih stvari, ki jih izpihujejo take masine. Prepovedat pa pika!!

Sej tega ne mislim resno, sam mi je pa vsec, ce se ljudje kregajo, pol pa rad prilijem bencina na ogenj.

Objavljeno (popravljeno)
Jst mam tut poln kufer teh plasticarjev!! Kr letijo mimo na vsakem ovinku k da jim zena rojeva.

Pa koncna hitrost 300+ je tut bizarna. Pa nekih 200+ konjev?? A so proizvajalci cist nori al kaj?

Kar se mene tice bi blo treba prepovedat vsa motorna kolesa k imajo nad 120 konjev in vec kot dva valja!! To je cisto izzivanje. To je vse sam za na dirkalisce. Aja, da sploh ne omenjam okolju skodljivih stvari, ki jih izpihujejo take masine. Prepovedat pa pika!!

Sej tega ne mislim resno, sam mi je pa vsec, ce se ljudje kregajo, pol pa rad prilijem bencina na ogenj.

se pravi je honda cb 1300 s štirimi valji in 117 km-ji čisto izzivanje?

pa fjr? pa xjr?

zakoplji se nekam pa je..

vsak ma svojo glavo in naj dela tako kot je "prav"

jest tut jebem

Popravljeno . Popravil biker77
Objavljeno
lep pozdrav, sem pizdek 69 in sem plastičar že 10 let...

(aplavz) "Zdravo pizdek 69!"

Odločil sem se da tako ne mislim več živet..

...zato bom nabavil drekpumpo in kar naenkrat imel porihtano podstrešje....

(aplavz)

:slap:

:lol1:

upam da z zadnjim stavkom nisi mislu resno

Objavljeno
se pravi je honda cb 1300 s štirimi valji in 117 km-ji čisto izzivanje?

pa fjr? pa xjr?

zakoplji se nekam pa je..

vsak ma svojo glavo in naj dela tako kot je "prav"

Ja, cist prevec. Vse to je izzivanje. Kdo je pa sposoben tako masino sploh pelat tako kot je treba? Komu je sploh treba tako masino met? Sej so itak vse omejitve najvec 130km/h. Da sploh ne omenjam kak hud udarec pomeni voznja takega motorja za okolje.

. HEHE, full mi dobr uspeva bencin nalivat na ogenj. En je ze ugriznu v vabo. .

Objavljeno
Ja, cist prevec. Vse to je izzivanje. Kdo je pa sposoben tako masino sploh pelat tako kot je treba? Komu je sploh treba tako masino met? Sej so itak vse omejitve najvec 130km/h. Da sploh ne omenjam kak hud udarec pomeni voznja takega motorja za okolje.

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

ali imaš mogoče bencinsko črpalko, ker jo boš pomoje potreboval :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ja pa vseen bolj varno kot oviranje prometa s futuro..

sej še kamioni manj placa zasedajo :whistle:

res grabi en ja

Objavljeno

Glede na to, da je mnogo 'plastičarjev' starih nad 40 (in so plastičarji tudi že krepko preko 10 let), pa so še vedno živi in zdravi, so vzroki za povečano umrljivost (tudi) kje drugje in ne (samo) v 'plastičarjih'. :whistle:

D.

Objavljeno
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

ali imaš mogoče bencinsko črpalko, ker jo boš pomoje potreboval :lol1: :lol1: :lol1:

O cem govoris?

. Dej nehi k mi bos vse ribe splasil. HEHE. Eni pac se niso dojel, da ta topic berem ze od jutra in mi je full vsec k se vsi tko kregajo. .

ja pa vseen bolj varno kot oviranje prometa s futuro..

sej še kamioni manj placa zasedajo :whistle:

Nono, ni treba vse osebno vzet. Nism reku, da si ti tak norc. Sam po mojem vozis tak motor k ga sploh ne rabis.

Full uzivam.

res grabi en ja

AHA, full.

Objavljeno
Da sploh ne omenjam kak hud udarec pomeni voznja takega motorja za okolje.

No, vsaj iz tega se ti res ni treba prav dosti norca delat. Z motorji bolj svinjamo, kot bi si kdo želel priznati.

Objavljeno
O cem govoris?

. Dej nehi k mi bos vse ribe splasil. HEHE. Eni pac se niso dojel, da ta topic berem ze od jutra in mi je full vsec k se vsi tko kregajo. .

AHA, full.

ne pisat v moj post.. ;)

Objavljeno
Glede na to, da je mnogo 'plastičarjev' starih nad 40 (in so plastičarji tudi že krepko preko 10 let), pa so še vedno živi in zdravi, so vzroki za povečano umrljivost (tudi) kje drugje in ne (samo) v 'plastičarjih'. :whistle:

Da, prav imaš - v mladostni neizkušenosti in slabih vzorih. Ampak, ja - vsak po svoje živi. Boli stare junce qrac za one mulčke, ko jih skušajo posnemat ...

Objavljeno
No, vsaj iz tega se ti res ni treba prav dosti norca delat. Z motorji bolj svinjamo, kot bi si kdo želel priznati.

in vsi skupaj veliko manj kot 2 madžarska predpotopna tovrnjaka ki se peljeta skozi slovenijo pa jih prov mal boli k... ;)

Objavljeno

D.

morda v 100 oktanskem bencinu ki se ga da dobiti zadnja leta v prosti prodaji?

@Dr_Jakob: misliš da si edini ki priliva? :P

Objavljeno
O cem govoris?

AHA, full.

aja bi morala s tako barvo pisat, oprosti

Objavljeno

Ves kaj ti povem; dokler Americani in Kitajci ne bodo podpisali Kyotske pogodbe in kaj sele, da bi jo upostevali, pol se meni takorekoć J*** kolk moj motor onesnazuje, pa tut ce se mi kislina ven cedi. Ti se mors zavedat, da tut ce vsi evropejci presaltamo to sekundo samo na obnovljive vire elektrike in ostalih goriv, bo sel svet z isto hitrostjo cugrund.

Objavljeno
morda v 100 oktanskem bencinu ki se ga da dobiti zadnja leta v prosti prodaji?

@Dr_Jakob: misliš da si edini ki priliva? :P

jaz sem clovek, ki stoji za svojimi naceli. Ce vam kaj ni vsec, jih pa lahko spremenim.

aja bi morala s tako barvo pisat, oprosti

Kok to ni kul k ljudje prazne poste objavljajo. Ziher jim gre sam za to, da si poste nabijajo.

Ja, morala bi. Zdej si pa vse pokvarila. zamerim. (Grem v jok pa na drevo pa legokocke s sabo.)

Objavljeno
Ves kaj ti povem; dokler Americani in Kitajci ne bodo podpisali Kyotske pogodbe in kaj sele, da bi jo upostevali, pol se meni takorekoć J*** kolk moj motor onesnazuje, pa tut ce se mi kislina ven cedi. Ti se mors zavedat, da tut ce vsi evropejci presaltamo to sekundo samo na obnovljive vire elektrike in ostalih goriv, bo sel svet z isto hitrostjo cugrund.

:topic: ampak - domnevam, da imaš podatke pri roki? Jaz jih imam.

Objavljeno (popravljeno)
Kok to ni kul k ljudje prazne poste objavljajo. Ziher jim gre sam za to, da si poste nabijajo.

Ja, morala bi. Zdej si pa vse pokvarila. zamerim. (Grem v jok pa na drevo pa legokocke s sabo.)

še italjana s sabo uzam na drevo, za drugam itak ni :P

Popravljeno . Popravil misty
Objavljeno
:topic: ampak - domnevam, da imaš podatke pri roki? Jaz jih imam.

Ce ti povem po pravici, imam. Smo pomagal delat eno diplomsko nalogo na to temo na FMF.

še italjana s sabo uzam na drevo, za drugam itak ni :P

Ej, ej, ... ni treba da se spustimo na osebno zaljenje. Obdrzi debato na nivoju, prosim. Ce ne, ne bo pijacke, ko se srecamo! Zamerim

Objavljeno
Ej, ej, ... ni treba da se spustimo na osebno zaljenje. Obdrzi debato na nivoju, prosim. Ce ne, ne bo pijacke, ko se srecamo! Zamerim

ko si že na drevesu v joku in z igračkami, mi je vseeno če še zameriš zravn :P

glavno da maš špagetkota zravn

sem opazil polonco v tej temi, pa morm izzivat

Objavljeno
ko si že na drevesu v joku in z igračkami, mi je vseeno če še zameriš zravn :P

glavno da maš špagetkota zravn

sem opazil polonco v tej temi, pa morm izzivat

No, ja sej bom sam se mal na drevesu. Pol pa grem mal folk na ceste strasit. Grem v smeri Rogle, tko da se sovrazniki plasticarjev skrijte na tej relaciji :D

No, glavn da mas vmes se babe pecat cas. Jst mam pomembnejse delo. hehe.

Objavljeno

pussy :naughty:

obstaja še kako pomembnejše delo?? hehe

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!