Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pussy :naughty:

obstaja še kako pomembnejše delo?? hehe

Ej, bom kamero vzel pa se posnel med voznjo, da boste vsi vidl kok sm kul k bom letel full hitr (50) skoz vsa naselja!! BOS TI MEN PUSSY! Bos ti ze vidu k bom na poti na roglo na vsakem ovinku s kolenom drsal po cesti! (Sicer lazem, ampak slisat je pa kul, ne?)

Objavljeno

boš izzival srečo, ko boš hotel čimveč pokazat na posnetku, pa boš pol vidu vraga!!

Objavljeno

Ma vi ste vsi čudni se kle neki bongate!?

Jst vs prehitim v 1. ovinku :krneki: za kos kolača in to v miže!

Objavljeno

Roko na srce: večina plastičarjev ima motor za norenje po cesti. Kako naj drugače imenujem vožnjo 180 po cesti z omejitvijo 90...

V enem postu sem zasledil kritiko na chopperiste, ki se nalivajo s pirom. Ni panike, dokler ne sedejo na motor. Takrat so tudi zame neodgovorni bedaki.

Priznam, nisem sposoben vožnje 200+ po regionalnih cestah, cestak ni zame. Če sem odkrit, ne čutim potrebe za bezljanjem po cesti,- raje grem pol ure prej pa po pameti.

Kaj je že ta tema...? Aja, o plastičarjih. Saj eni so kar v redu fantje, eni pa postavljači, ki se hočejo dokazati. Pa saj taki so tudi med ostalimi kategorijami.

Objavljeno
Kaj je že ta tema...? Aja, o plastičarjih. Saj eni so kar v redu fantje, eni pa postavljači, ki se hočejo dokazati. Pa saj taki so tudi med ostalimi kategorijami.

:grim ITAQ... zakaj pa misliš, da farbamo motorje na žive barve (BTW: letos je moderna bela) :lol1: Pravociram :grim

Objavljeno

Žare, si slišal? Moderen bajk si kupil.

Samo v snegu pa boste preveč vidni, s to belo barvo. Aja, plastičarji se vozijo samo v mesecih brez črke ''r''...

-

-

-

-

-

-

-

....šala, če kdo ni razumel. V redu, že grem.

Objavljeno
boš izzival srečo, ko boš hotel čimveč pokazat na posnetku, pa boš pol vidu vraga!!

Enkrat sem na enem posnetku pokazal prevec... pa so rekli, da mam kosmato rit.

Ma vi ste vsi čudni se kle neki bongate!?

Jst vs prehitim v 1. ovinku :krneki: za kos kolača in to v miže!

Moj oci je pa bolj mocen kot tvoj oci!! Tko, da ves! Pa pika pa stop!

....šala, če kdo ni razumel. V redu, že grem.

Nisem razumel. Kje je poanta? V beli barvi al v tem, da imam kratke hlace na bajku? No, pa pejd (nc jasn).

Objavljeno

V beli barvi... Žarko G je kupil beli bajk. Enih par nas ve, za kaj se gre...

Objavljeno
:lol1:

upam da z zadnjim stavkom nisi mislu resno

se hecaš :naughty:

Objavljeno

@ ferek...raje ne piši več dalje, ker glede na to kako jajco voziš, vem da si nam vsem ki mamo malo jače motorje fauš...očitno si tut kvalitetne opreme ne morš kupit, pol pa govoriš kak je vse to brezveze :headbang:

Objavljeno
@ ferek...raje ne piši več dalje, ker glede na to kako jajco voziš, vem da si nam vsem ki mamo malo jače motorje fauš...očitno si tut kvalitetne opreme ne morš kupit, pol pa govoriš kak je vse to brezveze :headbang:

Ja kje si pa zdej mene najdu? ...

...eni pa res ne razumete smisla za humor nas provokatorjev ki mal podžigamo tole temo... :lol1: :lol1:

... gede mojega proračuna in opreme pa takole:

novega er-6f sem lani skeširal... brez problema pa bi dal še kaj zraven ampak na to temo sem že enkrat pisal - vozi ga tudi moja 154 cm visoka žena, kateri je po testiranjih banditov, cbf-jk, fazerk, ta Kawek najbolj odgovarjal... in ko sem se ga začel vozit, verjemi da nudi pri touring vožnji zaradi svojega navora veliko več užitka od zgoraj naštetih ...sploh ko se vsedem na fazerko (98 KM) ki pri 55 km/h v 6. pr. ne ve kaj hočeš od nje... pa ko tankam na turah cca 3,8 l ali pa še manj na 100 prevoženih pri čist normalni vožnji... se mi tut še danes razleze nasmeh na obraz... :kva2: :kva2: :topic:

Letos sem nabavil novega Accorda... :topic:

In verjemi, da bom, čez par let tudi zase skeširal nov moped v rangu cruizerjev velike kubikaže ali touringov ala XJR, FJR, PAN EU... :topic:

pa moja jakna IXS je tut v rangu 400 EU, čelada X-lite...itd bla, bla, bla... :topic:

...sorry če sem te s čim užalu plastičar :huh: , jaz sem jemal zadevo bolj za hec :eek: ... PA BREZ ZAMERE... :yea1: :yea1:

Objavljeno
Ja kje si pa zdej mene najdu? ...

...eni pa res ne razumete smisla za humor nas provokatorjev ki mal podžigamo tole temo... :lol1: :lol1:

... gede mojega proračuna in opreme pa takole:

novega er-6f sem lani skeširal... brez problema pa bi dal še kaj zraven ampak na to temo sem že enkrat pisal - vozi ga tudi moja 154 cm visoka žena, kateri je po testiranjih banditov, cbf-jk, fazerk, ta Kawek najbolj odgovarjal... in ko sem se ga začel vozit, verjemi da nudi pri touring vožnji zaradi svojega navora veliko več užitka od zgoraj naštetih ...sploh ko se vsedem na fazerko (98 KM) ki pri 55 km/h v 6. pr. ne ve kaj hočeš od nje... pa ko tankam na turah cca 3,8 l ali pa še manj na 100 prevoženih pri čist normalni vožnji... se mi tut še danes razleze nasmeh na obraz... :kva2: :kva2: :topic:

Letos sem nabavil novega Accorda... :topic:

In verjemi, da bom, čez par let tudi zase skeširal nov moped v rangu cruizerjev velike kubikaže ali touringov ala XJR, FJR, PAN EU... :topic:

pa moja jakna IXS je tut v rangu 400 EU, čelada X-lite...itd bla, bla, bla... :topic:

...sorry če sem te s čim užalu plastičar :huh: , jaz sem jemal zadevo bolj za hec :eek: ... PA BREZ ZAMERE... :yea1: :yea1:

nisi me nič užalo, ampak pač poznam kalibre ko česa niso zmožni al finančno ali niso psiho-fizično sposobni za kako stvar, pol vse te ki pač so sposobni za te zadeve, šimfat pa kak so oni najslabši pa nevemkaj...pa po tvojem pisanju sodeč, sem sklepal da tud ti spadaš med njih...mogoče sicer ne finančno, sej zato pa sn naštel še ostale opcije po katerih morda nisi zmožen za SS...jaz tud nisn si zmožen kupit turbo hayabuse z 500 konji ne finančno, niti je ne bi znal pomoje pelat, pa še vseeno ne šimfam tistih amerikančekov ki si to privoščijo....ti pa če si se le hecal pol pa tak ok, samo ni glih to neki zanimiv humor, predlagam kaj bolj izvirnega....

Objavljeno
niso psiho-fizično sposobni za kako stvar, pol vse te ki pač so sposobni za te zadeve, šimfat pa kak so oni najslabši pa nevemkaj...pa po tvojem pisanju sodeč, sem sklepal da tud ti spadaš med njih...

:rolleyes: :rolleyes:

... ja, tu si me pa dober najdu pred ... 20 leti sem bil s štirko sposoben drsat s stopalkami in koleni po tleh. :slap: :slap: .. zdaj si pa riti niti malo ne upam več dvigniti iz zica... tako da, kapo dol :doze: - spadam med take kalibre, ki si tega, kar imajo pravi "plastičarji" v malem prstu, enostavno ne upam... no ja, mogoče bi probal s kako bolj staro jajco na praznem dirkališču, da bi se mi lahko mal smejal :whistle: :whistle: ...

Objavljeno
nisi me nič užalo, ampak pač poznam kalibre ko česa niso zmožni al finančno ali niso psiho-fizično sposobni za kako stvar, pol vse te ki pač so sposobni za te zadeve, šimfat pa kak so oni najslabši pa nevemkaj...pa po tvojem pisanju sodeč, sem sklepal da tud ti spadaš med njih...mogoče sicer ne finančno, sej zato pa sn naštel še ostale opcije po katerih morda nisi zmožen za SS...jaz tud nisn si zmožen kupit turbo hayabuse z 500 konji ne finančno, niti je ne bi znal pomoje pelat, pa še vseeno ne šimfam tistih amerikančekov ki si to privoščijo....ti pa če si se le hecal pol pa tak ok, samo ni glih to neki zanimiv humor, predlagam kaj bolj izvirnega....

izgleda da tebi niso všeč šale, ki letijo na SS motorje :evilgrin: ... isto verjetno ni všeč čoperistom, ko kdo šinfa drek pumpe :whistle: ... meni so všeč vsi motorji oz skupine motorjev in če bi imel dovolj denarja bi imel vsake sorte enga, in bi se vozil glede na razpoloženje :naughty: ... sto ljudi, sto čudi :whistle:

Objavljeno
izgleda da tebi niso všeč šale, ki letijo na SS motorje :evilgrin: ... isto verjetno ni všeč čoperistom, ko kdo šinfa drek pumpe :whistle: ... meni so všeč vsi motorji oz skupine motorjev in če bi imel dovolj denarja bi imel vsake sorte enga, in bi se vozil glede na razpoloženje :naughty: ... sto ljudi, sto čudi :whistle:

men so tui všeč vsi motorji, no čist vsi ne, bi pa tak ko si rekel---mel vsakega za svojo stvar...SS- za dirkanje, pol kako potovalno enduro za potovanja, kroserja (kar bom tud v kratkem mel) za po šumi se naganjat, pol kakega hyperšportnika v stilu hayabuse- za postavljane hitrostnih rekordov,...pa še bi se našlo...ampak ker pač ne morn vsega met še zaenkrat, mam pač tisto ki mi je najbolj všeč od vsega :D

Objavljeno

Men pa ni vec cist jasn,do kje smo plasticarji?? :) Pomojem ma kaksna CBF-ka,al pa FJR lih tolk plastike k moj gixxer :)

Objavljeno
Več kot 20 let sem na motorju, pa počasi nečesa več ne razumem:

-peljem se po cesti, nasproti pripelje plastičar, v ogledalu vidim, da obrne za menoj, pol pa, najpogosteje v kakšnem ovinku prehitevanje na centimeter pri 8000+ obratih :headbang:

-peljem se po cesti, ob cesti stoji eden, dva, trije plastičarji, zakurblajo in ponovi se zgoraj opisani postopek, čez 500 m pa spet parkirajo ob cesti :angry:

Mi zna kdo razložit, v čem je fora??? jaz nič več ne razumem :?

pač si naletel na par budal in je to to, konec zgodbe! se je pa zanimiva tema izcimila iz tega, ne verjamem pa da se ti to redno dogaja! če se ti, potem uporabi menjalnik in daj vsaj v drugo :winkiss:

Mislim fantje...UMIRITE SE! saj ni vsaka cesta grobnik...PA PREBERTE KNJIGO post-16856-1210793066.jpg da malo oklestite svojo vsevednost...

... aja zdaj me pa popluvajte... predvsem na račun oblek in obutve ... in poudarte VARNOST, VARNOST..... :zzz: :zzz:

sej si zaslužiš da te popljuvamo glede varnosti :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

in potem smo mi idijoti ki se v to oblačimo,... a štirikci od tangic ti pa niso moteči na motorju :headbang:

kar se pa knjige tiče sem jo začel brati, ampak me je minilo...

nalijmo si torej čistega vina dragi moji plastičarji in ne bit užaljeni - ker opreme, ki jo kupujete za take dnarje prav gotovo ne boste uporabljal samo parkrat letno na Grobniku ali pa izključno zaradi varnosti pri pametnem uživanju na normalni cesti... :worship: ...kdor kupi SS in "potapljaški pajac s ščitniki in drsniki" bo dirkal! ...večinoma povsod! ...150 KS te v to potegne :alien1: :alien1:

in še enkrat špukaš po zaščitni motoristični opremi,.. a si se že kdaj zamislil zakaj se ji tako reče :headbang:

zadovoljni?

:lol1: ja

Objavljeno
Men pa ni vec cist jasn,do kje smo plasticarji?? :) Pomojem ma kaksna CBF-ka,al pa FJR lih tolk plastike k moj gixxer :)

vsi ki imate en plastični del ...ste plastičarji :yea1: :kva2: :lol1:

Objavljeno

Zadnjič se vozim po AC lepo proti morju, glih bil tam nekje pred nanosom, nobene gužve ko me ene dva "plastičarja" prehitita z kakih sigurno 250 če ne več..in to na ene 30 cm razdalje; me je kar odneslo na desni odstavni pas.. sem jim J... vse po spisku..

Objavljeno

Meni je pa všeč to, da s fure pridem ŽIV IN ZDRAV in, da bom šel lahko zopet na novo furo, ker sem ŽIV IN ZDRAV prišel s prejšnje!

Objavljeno
Zadnjič se vozim po AC lepo proti morju, glih bil tam nekje pred nanosom, nobene gužve ko me ene dva "plastičarja" prehitita z kakih sigurno 250 če ne več..in to na ene 30 cm razdalje; me je kar odneslo na desni odstavni pas.. sem jim J... vse po spisku..

S sabo nosi kol in jim ga zabij med kolesa. Kiper dela čudeže in čisti cesto....

Objavljeno

Meni se kaj takega sploh še ni zgodilo ;)

Se pa peljem iz primorske in kot tako imemnovana "plastičarka" prehitim čoperista ki je imel na glavi neko SS čelado iz druge svetovne, vozi na 90 omejitev 130, seveda sva bila oba v prekršku O:-) , čez slab kilometer pridem v Kozino seveda zmanjšam na 60 - 70, nakar gledam v ogledalo in vidim, da se mi tista nacistična SS čelada približuje z veliko hitrostjo, seveda pade v naselju mimo mene ~130. Nadaljujem pot seveda spet prehitim to trdo čelado, ki tudi trzne ne z očesom, da bi pogledal v ogledalo kaj se za njim dogaja, pridem skoraj do Razdrtega in naletim na zastoj na cesti, počasi se prebijam naprej in seveda v ogledalu spet zagledam tisto čelado, ki prehiteva z nezmanjšano hitrostjo kolono stoječih avtomobilov, ......... Pomoje se mu je zataknil gas :grim

Se peljem iz Godoviča proti Črnemu Vrhu in napej proti Colu, dohitim pacienta na nekem čoperju, ki je zgledal iz zadaj kot da sedi na ginekološkem stolčku, iz njegove jakne so visele neke ketnice in vse je plapolalo za njim, kot da je zastava. Seveda, ker je imel noge in roke kar precej "narazen" in ker je kar pošteno sekal ovinke, se kot "plastičarka" odločim da vozim za tem čudom. Vse super, do Črnovrških rid, kjer se je pacientu na ostrem ovinku zataknila ketnica na jakni za balanco, .................. :grim

@Draksler, ti si pa res en čudež tega sveta :winkiss:

Objavljeno

Teh z železnimi SS čeladami pa tudi jaz ne razumem... Jim je res tako malo mar za lastno varnost? To je enako, kot kratka majica na cestaku.

Objavljeno

verjetno si delal gužvo, odneslo te je pa zato ker krom ne nudi vetrne zaščite :whistle:

Objavljeno

Jaz sem tut enkrat gledu dva "bajkerja". Enga na triciklu,enga pa z enim hudim chopperjem. Vozila sta pa s konstantno hitrostjo,pa ni vazno a je bil naselje,al je blo izven naselja.Nism si mislu,da tist trike tolk leti :)

Pol pa prejsnjo nedeljo.Proti Trbovlam,kr naenkrat se mi cist na rit prilimajo trije Italjani. Pa noben ni imel plasticarja :P Prvi je mel BMW GS-a. Pa so me isto pol v velikem slogu prehitel. Zgleda,da se ne vejo da je konc WW2 in so se bal,ce bojo kje kaki partizani po njih udarl :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!