pjero Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 zunaj!!!! ? pizde inkasantske spijo za prvim vogalom al pa kasirajo za prvo tablo 50!!!!! PUJ JEBEMTI!!!!!! :angry: :headbang: :angry: sej druzga ne znajo počet(banda zahojena) :headbang: :headbang: :headbang:
RHonda Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Ni antiplastičarske skupine! :trance_33_sleep: So dejstva:Torej ne se slepit ...motorist v SLO: ali (pre)dobro zasluži... ali živi v bednem stisnjenem stanovanju in (raje) vsak cekin vloži v moped, njegova družina pa si zaradi njegovega hobija ne more nič privoščit... ali pa je "navezan" na mamico in očija, pod čigar denarnico bije toplo starševsko srce... :P Naj še kdo napiše kakšno možno definicijo, da bo zanimivo .) Pa to si direkt zame napisal. Družina trpi, ja ker vidijo kok se dnar razmetava :naughty:
trojan Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Eh sej take krize pa spet ni. Je pa res, da je treba kar pošteno delat za motorček. Tko da bi se vozu cele dneve okol je bol težka...Moj moped se trenutno na kakšno daljšo turco ni premaknu že več kot teden. Preprosto ni cajta. No upam da bo vsaj čez vikend padlo enih par sto km.
Dr_Jakob Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Ziher si bil pri Dannyju... :naughty: kaj ti te naj rečem... hm... mogoče pa bi bilo bolje, če poveš kaj si pa ti? ziher naj in oh in sploh... ne vem no.. ta tvoja trditev ima ravno toliko podlage, kot če bi jaz rekel, da je tvoja mama med nosečnostjo pila :winkiss: Jakob, ne sodi kar tako na suho... pa če že serješ po plastičarjih, se vprašaj kaj pa ti voziš.. Ima tvoja RST 10kil več plastike kot večina novih ss britev... Kolikor je meni znano so pojem plastičarji (z negativno konotacijo) uporabljali heavy MC bikerji za vse kar ni bilo narejeno v večini iz kovine.. sicer pa nas je danes itaq 99,9% motoristov Heavy Pozerjev... mi povej koliko je takih, ki živijo z in za motor ter jim vožnja z motorjem pomeni način življenja... koliko jih ima jajca pustit naša konformna življenja za sabo in se podati raziskovati svet? Pa ne s tremi kreditnimi karticami v žepu in šopom gotovine.. ne.. mislim, preprosto odpraviti se za nosom in živeti na motorju...? se mi je zdelo.. :winkiss: zato pa mi sploh ni jasno zakaj se obkladate z nekimi etiketami in nazivi, če pa niste/nisem nič posebnega... pač ljudje z viškom materialnih sredstev, ki si ob vsem ostalem lahko privoščimo še takšne in drugačne motorje.. eni težje eni lažje... Divjak (baje) Ej, par stvari da razjasniva, ce se greva na osebne fore: 1. Kar se mene tice, se se vedno zaj*** v tej temi, ker v tem pac uzivam k se guzite en preko drugega. 2. Kolkr je meni znano, je v tej temi "plasticar" namenjeno norcu na motorju, ni vazno koliko plastike ima njegova makina. Moja jo ima veliko. Naslednji motor je ne bo imel skorajda nic, ko bo... Like it matters. 3. Kar se pa heavy bikerjev tice... Jst zivim bikersko zivljenje. Kolikor je to v Sloveniji mogoce. Vozim se z motorjem vedno in povsod. Nimam niti avta. Brez heca. Pa mesecne tut ne. Imam samo motor. AND I USE IT! (razen, ko je na servisu). Imam tudi mlado druzinico, moja boljsa polovica ima avto, ki ga peljem samo takrat, ko gremo vsi skupi kam in se to samo zato, ker nocem met prkolce na RST-jki. (mogoce bom nekoc imel kakega Urala... kdo ve...) 4. Visek materjalnih sredstev? To bo, ja. Joj, kok klamfe serjes. Vsaj kar se mene tice. Pr mojem studentskem zivljenju in delu prek studenta, ne sprasuj kolk ostane sploh za karkoli. Se fax si morm sam placevat. Pa se vedno poskrbim za RST. In ne divjam, ker mi jo je skoda. Simpl zato, ker ce se sesujem, gre to direkt iz mojega zepa in to pomeni, da za vsako prasko lahko kupim eno barvico manj mojemu malemu. Get it? Plasticar pa nisem. Razen kdaj pa kdaj.
_THUNDER_ Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 hehe.. jaz sem tudi študent... vem kako in kaj... res pa je da nimam za po vrhu še otrok... še... moja stara že ima neke ideje :unsure: drugače nisem mislil nič osebnega ... samo na živce mi gre etiketiranje... :closedeyes: no če praviš da si toliko z motorjem okrog, se pa itak kje vidimo... :beer2: glede norenja, pa itaq veš kako je... ko te potegne, te potegne... :blush: samo ne pa v naselju :nono:
Port Folio Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Ni antiplastičarske skupine! :trance_33_sleep: So dejstva: Plastičarji so VEDNO (pre)hitri... :naughty: Čoperisti VEDNO (pre)počasni... :whistle: Touring mopedisti in (ali) cafe racerji pa prehitevajo čoperiste in so (smo) prehitevani od plastičarjev.. :worship: . in razmišljajo(mo) ... mater se vlačijo ti čoperisti, treba jih je prehitet, da vidijo kdo je car. :kva2: .. in ko švigne mimo plastičar... mater so fuknjeni, saj ni čudno, da je tolk nesreč, le kje so zdaj policaji.... :headbang: ...če pa si "nalijemo čistega vina" so pa vse kategorije motoristov navadno VEDNO hitrejše od omejitve :blush: in če je le prostor se zgužvamo po črti v prvo vrsto pred semafor... :grim ... in vsi smo pozerji, ker nam je všeč če smo opaženi :grim ... ...Motorističnega življenja pa že davno ni več ;) ... kavboji so izumrli... neskončna prostranstva, HD in I on the road je ameriška pravljica iz filmov... :( . ... in JA! dejstvo je, da je motorist lahko samo še tisti, ki si to lahko privošči (finančno in časovno) in to je samo luksuz :D ... kdor si pa to ne prizna, pa naj pogleda na daljni vzhod pa v Indijo kjer je še res motor ponekod edino družinsko prevozno sredstvo... in naj proba uživat na tak naćin s svojim motorjem in živeti zanj BLA BLA BLA,... pa naj naloži 4 člansko familijo na 80 kubični moped pa par kur in se odpelje na 200 km oddaljen "motozbor"... pa bo užival MOTO WAY OF LIFE... :OK: Torej ne se slepit ...motorist v SLO: ali (pre)dobro zasluži... ali živi v bednem stisnjenem stanovanju in (raje) vsak cekin vloži v moped, njegova družina pa si zaradi njegovega hobija ne more nič privoščit... ali pa je "navezan" na mamico in očija, pod čigar denarnico bije toplo starševsko srce... :P Naj še kdo napiše kakšno možno definicijo, da bo zanimivo .) Mislim :hmm: , podpis .) . Dejansko si najbližje resnici in si zadel bistvo za skoraj vse moto navdušence, pa če si priznajo ali ne.
yamaha Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 hehe.. jaz sem tudi študent... vem kako in kaj... res pa je da nimam za po vrhu še otrok... še... moja stara že ima neke ideje :unsure: Ma študenti so vedno polni denarja :evilgrin: :evilgrin:
TheMan Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Ma študenti so vedno polni denarja :evilgrin: :evilgrin: če se zna z njim dobro gospodarit... eni ga investirajo v velike količine alkohola, ki ga čez par ur itak izkozlajo :slap:
avro Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 eni ga investirajo v velike količine alkohola, ki ga čez par ur itak izkozlajo :slap: ...prej :whistle:
_THUNDER_ Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Ma študenti so vedno polni denarja :evilgrin: :evilgrin: ne vem no... jaz tega problem nimam... :unsure: pa ko sem že omenil motor kot luksuz, sem s tem ciljal na to, da veliko ljudi še za osnovno preživetje nima.... ne pa da imamo tisti z motorji preveč denarja... :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 ne vem no... jaz tega problem nimam... :unsure: pa ko sem že omenil motor kot luksuz, sem s tem ciljal na to, da veliko ljudi še za osnovno preživetje nima.... ne pa da imamo tisti z motorji preveč denarja... :closedeyes: jaz tud ne...večno brez dnara hehe- pravi študent :D
Jure Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 +1 Delal pol leta med pavziranjem in prodal prejšni motor, da sem sploh do tega motorja prišel. Se odpovedal vsemu žuranju in ne nanjujnejšim izdatkom :) Sedaj pa za gume zbiram.. Ampak itak ni problema, ker se mam do julija za učit, tako da bo motor parkiran in ne rabi ne gum za bit v garaži, niti bencina :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 +1 Delal pol leta med pavziranjem in prodal prejšni motor, da sem sploh do tega motorja prišel. Se odpovedal vsemu žuranju in ne nanjujnejšim izdatkom :) Sedaj pa za gume zbiram.. Ampak itak ni problema, ker se mam do julija za učit, tako da bo motor parkiran in ne rabi ne gum za bit v garaži, niti bencina :D plidkan O:-) :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Lejte ga, plastičarja! careeee :worship:
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Za take mam doma šibrovko, not pa grobo mleko sol
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Za take mam doma šibrovko, not pa grobo mleko sol no no, ti si pa napadalen :D
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Jebemu boga, da se mi en tak spredaj vozi :yea1:
Fritz Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Okej,sej ne recem kaj vse se vozi po nasih cestah. Me je pa tuki predvsem stisnl,k sm vidu kolk ste tuki nekateri skodozeljni in privoscljivi. Torej ce se nekdo s cestakom ubije mu je cist prov,sej itak vsi divjajo/divjamo. btw,tole se nanasa na post o nesreci na celovski. Čez rdečo, spravil nič krivega pešca v bolnico, brez čelade...kako naj človek to komentira? Kako je bogi, ker si je motor razbil? Naj si najde eno steno in se samostojno in dostojno razlepi, da ne bo kakšne kolateralne škode. In ja, prav mu bodi. Klimbra ima čisto prav.
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Jebemu boga, da se mi en tak spredaj vozi :yea1: jah eni pač po kolenu, eni pač po tazadnji...meni osebno je oboje všeč :D
Noiser69 Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Lejte ga, plastičarja! Tip zna, sam ko se vsaj ne bi vozo na pol nag :blink: :headbang:
Fritz Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Tip zna, sam ko se vsaj ne bi vozo na pol nag :blink: :headbang: ..pa na javni cesti med ostalim prometom. Zanemarljiv detajl, anede :nono:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 ..pa na javni cesti med ostalim prometom. Zanemarljiv detajl, anede :nono: itak, kje pa češ drugje ko pa na javni cesti, je bolj adrenalinsko :OK:
Fritz Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 itak, kje pa češ drugje ko pa na javni cesti, je bolj adrenalinsko :OK: Zabaven si kot Ludolfovo število, napisano do 10000-te decimalke :yawn:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se