METAL4EVER Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Kot že par let se tudi letos dobimo 25-ega maja na domu Zmaga Jelinčiča,da počastimo rojstni dan Josip Broza TITA. Danes sem dobil pozitiven odgovor in se enkrat popoldan dobimo pred njegovo hišo v Ljubljani. Slike so od lanskega leta.http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=14269 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2008 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=392 Upam,da zdaj bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metallc Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 dej se napis ke pa kdaj se dobimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 A se lahko pride z motorji ??? Jest bi prišel ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Ja dobimo se na zboru Ravbrittrov zjutraj pa z motorji v Ljubljano. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 A bo odojk? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 A je to TITOrigami? http://titorigami.blogspot.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 K Zmagotu že ne! Grem pa najbrž do Kumrovca. Gre še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Pa se ne bote prehitr pelal? :D K js nimam neke ekstra hitrosti :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Pa se ne bote prehitr pelal? :D K js nimam neke ekstra hitrosti :cry: V Kumrovec misliš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Njet,kumrovc mi je preblizu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Sej spomenik je iz Kumrovca. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Ja ampak postavljen je pa pri zmagotu na vrtu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Pa se ne bote prehitr pelal? :D K js nimam neke ekstra hitrosti :cry: probi z motorjem :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 yeah..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Maj 25, 2008 Deli Objavljeno Maj 25, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 25, 2008 Deli Objavljeno Maj 25, 2008 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 25, 2008 Deli Objavljeno Maj 25, 2008 Pa kva niste prej povedal :( :( :( jaz bi tud pršu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 25, 2008 Deli Objavljeno Maj 25, 2008 Je bla še en delegacija...Sam zgleda da vsi spijo :D METAL4EVER...prosim slikce :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2008 Je bla še en delegacija...Sam zgleda da vsi spijo :D METAL4EVER...prosim slikce :D Samo,da album naredim,pa bodo slike.Jutri sigurno.So pa lepe. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Evo slike od letos. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1193 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TITO Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Nice...Jaz sem bil na pohodu iz Podčetrtka do Kumrovca..Ni bilo motoristov tam... Drgač pa...Plemeniti ima dober okus za starine! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Nice...Jaz sem bil na pohodu iz Podčetrtka do Kumrovca..Ni bilo motoristov tam... Drgač pa...Plemeniti ima dober okus za starine! Plemeniti ima dober okus za marsikaj.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 Drgač pa...Plemeniti ima dober okus za starine! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 19, 2009 Tudi letos je že zmenjeno,da se dobimo pri Zmagotu,da počastimo Titov rojstni dan.Miaslim,da se dobimo tam okrog treh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se