bajo7 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Ja vroče je blo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Pa še ena skupinska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Madonca , pa jest sm biu tud zdravn , zdej že par let ni treba nč več čez ograjo lest do ta bronastga Joškota , tok kokr je blo potrebn u ta prvo , k je Zmago na sstank popihu , pa vrata zaprou in to sam zato , k je družba mau zamudila . Vsaska čast našmu Zmagecu , je fejst dec , se še vrnemo ob letu . Sam mam pa opčutk , de se je pa ta glavn šef od odzgori nekaj na Gorence razjezu , sej je za dam pa zlo slap vreme urihtou , pa to menda sam zato , k nam je mau fouš , pa k se nanga nismo spomnli , a ne Sm pa glava pozabljiva aparat dam pozabu tok da sm se sam s telefonom mau pomatru . Ja , pa drug let bomo mnda tud ta bronastga Joškota žegnal ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 lučka ti maš tak telefon da sploh ne rabiš fotoaparata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 kaj to Zmagec neke "hrvaške" srajce nosi !!?? :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankolucka Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 kaj to Zmagec neke "hrvaške" srajce nosi !!?? :xx: Itak , da , pr nas smo mel fabrko MURA , je žau propadla je pa zlo bliz Hrvatski ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se