Ice Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 napis na slikah bi bil lahko se malo vecji. se premalo vidi. :alien1:
simonsi Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 napis na slikah bi bil lahko se malo vecji.se premalo vidi. :alien1: copyright :doze:
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Pa kaj si ti ja nor, kakšen auspuh! :rolleyes: Eh, nič, ga bo treba takoj zamenjat... :whistle:
Burnout Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Hmm... zanimiva zadeva :) Zanimivo je k nima skoraj nič zadka :) Kakor vidim pa uporabljajo še vedno iste feltne :P Kakorkoli, zanimiva zadevščina, seveda razen auspuha, tisto je res kot neka trobenta :lol: Kakor opažam je tudi zadnja nihajka malo predelana, glede na posnetne od Aprilie Superbike V4. Škoda k je tisti kopirajt tko na debelo natisnjen čez, lahko bi malo bolj na izi to uredili, se bi lahko vsaj kaj motorja vidlo. Drgač pa motor v mojih očeh zgleda kakor 600 supersport, ne pa 1000ccm V4, kar se mi zelo dopade :D Sploh na tisti sliki k je skupaj z R6-ko :) Go Aprilia!! :D Lp Burnout
Kawl Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Maska vleče na CBR600RR zadnji model... Me pa že fajn firbec matra kakšna bo končna verzija in kakšen bo zvok z odprtimi rori... LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se