CVIČKAR1 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Fantje rabu bi naslov od clubhouse...Nujno,jutri ob dveh ga mahnem u Sarajevo :D Da se jim malo oglasim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Fantje rabu bi naslov od clubhouse...Nujno,jutri ob dveh ga mahnem u Sarajevo :D Da se jim malo oglasim... Gimnazijska ulica zraven Doma Armije, če misliš na Underground Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 na idealni liniji ni nobene luknje ! samo luknja v glavi, da se spustiš, je potrebna ! :naughty: Ti si spreman (sve je u glavi): Nekaj koles namesto rolerjev, luiknje pa tud ne bodo problem :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Evo zdj sma na baščarđiji :D Matr se mama fajn...Js,pa predsednik peklenih os,se pravi,če sm js to prov gledu po zemljevidi sma medva to kr bliz ne? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Evo zdj sma na baščarđiji :D Matr se mama fajn...Js,pa predsednik peklenih os,se pravi,če sm js to prov gledu po zemljevidi sma medva to kr bliz ne? :D če vama ni ratal, povejta za tulifon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Bla tam :D Gospoda predsednika ni blo...Sma se sam z njegovo ženo dobila,ker sma morala na terminal nazaj.Hvala pa tudi,se mi zdi da VStarRiderju ki mi je poslal mail. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VStarRider Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2008 @CVIČKAR1 nema na čemu Ko dođe, u subotu je okupljanje za izlet na Trebević u 12 sati ispred kluba AG. Klub AG se nalazi u zgradi Arhitektonskog fakulteta u neposrednoj blizini bolnice Koševo kao i istoimenog stadiona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Jel to tamo gde se pilo pre koncerta Dugmiča? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VStarRider Objavljeno Junij 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2008 ne to je na Ciglanama, ovo je preko puta zgrada izleda ovako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 na istoj strani ko stadion, samo pre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 to je pa ta vikend hm mamljivo k norc sam šiht me baše,..tako da letos kr težko če bo zneslo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VStarRider Objavljeno Junij 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2008 na istoj strani ko stadion, samo pre? da google earth koordinate Latitude: 43°52'2.56"N Longitude: 18°24'46.49"E Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 to je pa ta vikend hm mamljivo k norcsam šiht me baše,..:krneki: hvala enako ! a imam plan da sem v petek najkasneje ob 14.00 že na dveh kolesih, i dok počinje polako da pada na ulice Sarajeva mrak evo mene ispred Undergrounda ! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Ah ja :doze: Uživajte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 bilo je................. :worship: :worship: :worship: krasna družba, krasna hrana, krasni ljudje........... :worship: skratka upam, da še letos kdaj :beer2: :beer2: :010 :010 ................hvala vsem........... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Happy Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Zelo dobro smo se imeli-tko kot vedno v Sarajevu :OK: :OK: :OK: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Ne dvomim, da ste se imeli enkratno. Žal že drugo leto zapored moral izpustiti diligaf :( Mogoče pa mi naslednje leto končno uspe. VStarRider, pozdrav tebi i svima iz Rajvose! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 TATI pridružujem se tvojim ugotovitvam. Res je bilo super, le petkov dež je bil mal nezaželen. Slike bodo kmalu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 bilo je................. :worship: :worship: :worship: krasna družba, krasna hrana, krasni ljudje........... :worship: skratka upam, da še letos kdaj :beer2: :beer2: :010 :010 ................hvala vsem........... :winkiss: :winkiss: :winkiss: prosim :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Baščaršijski strokovnjaki za gumo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 popisovanje ovinkov pred dirko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Galerija na Trebeviču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 zaplesala je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 :worship: pester in zanimiv vikend v Sarajevu in njegovi okolici ! po vezah in težavah sem izvedel da je bil zmagovalec u spremanju bosanskog lonca ekipa ki je kuhala v loncu pod rednim brojem 5 - radio tuzla meni se fuzla ;) mljac, mljac ! bravo ekipi Rajvose za "drugačen" moto party ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se