volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 prosim :blush: a te spet žlehnoba napada....... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 :worship: pester in zanimiv vikend v Sarajevu in njegovi okolici ! po vezah in težavah sem izvedel da je bil zmagovalec u spremanju bosanskog lonca ekipa ki je kuhala v loncu pod rednim brojem 5 - radio tuzla meni se fuzla ;) mljac, mljac ! bravo ekipi Rajvose za "drugačen" moto party ! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 a te spet žlehnoba napada....... :naughty: :naughty: :naughty: :eek: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 ko bom velik bom Šarplaninenec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hmmmmm, njamiiiiii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Univerzalno parkirišče in dvosmerni promet Bosanski lonac :worship: Pivo :worship: Društvo :worship: Rajvosa :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 :OK: :OK: :OK: Hehhhheh Volk, a to je tista tvoja želva od lani? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hehhhheh Volk, a to je tista tvoja želva od lani? :) ??? Kakršnokoli namigovanje najodločneje zavračam Pa tudi: čovek njeni več prati komentare :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VStarRider Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hvala vam svima koji ste došli. Drago nam je ako vam je bilo dobro kod nas. P.S. ovo mi je žena na slici iznad, pazite šta pričate :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hvala vam svima koji ste došli. Drago nam je ako vam je bilo dobro kod nas. P.S. ovo mi je žena na slici iznad, pazite šta pričate :D :grim :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 P.S. ovo mi je žena na slici iznad, pazite šta pričate :D jer pjeva ko anđeo ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Bilo je super in enkrtana ekipa in še boljša pevka s fenomenalnim glasom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 P.S. ovo mi je žena na slici iznad, pazite šta pričate :D Šala, stari moj, ne brini se. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VStarRider Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Šala, stari moj, ne brini se. :) ma ne, ja se samo hvalim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Happy Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Bilo je super in enkrtana ekipa in še boljša pevka s fenomenalnim glasom Pa pleše tud kot nora mene vse boli. Sam je blo FINO :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AkiOrca Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Pa pleše tud kot nora mene vse boli. Sam je blo FINO :rolleyes: hahahaha I MENE VSE BOLI;) :worship: :whistle: :whistle: :headbang: :naughty: :worship: Ej VOLK.......;) izvoli;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AkiOrca Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 hahahahaI MENE VSE BOLI;) :worship: :whistle: :whistle: :headbang: :naughty: :worship: Ej VOLK.......;) izvoli;) :D Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Še nekaj fotk na http://www.mk-divjijezdeci.com/albums/Sarj...20MC/index.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Še nekaj fotk na http://www.mk-divjijezdeci.com/albums/Sarj...20MC/index.html jezdec............lepe slikce............ :worship: :worship: upam, da se kmalu vidimo, da še ostale dobim.... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezdec Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Tati a ti zapečem CD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Tati a ti zapečem CD seveda, saj mi je tvoja draga obljubila,da mi ga bosta........ :whistle: :whistle: jutri zvečer bi lahko šli na enega hladnega :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VStarRider Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) Slike sa party-a koje je slikao naš fotograf Vlado Soldo su postavljene na Galeriju stranice kluba www.rajvosa-mc.com Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil VStarRider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se