Hellenca Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Sairachi, bilo je :worship: sem premagala sama sebe, ko sem skakala po tistem blatu :rolleyes: . Priporočam, da naslednje leto organizirate še čiščenje folka, mene je blo kar strah tako usrana domo pridt :unsure: (kajbodopasosedjerekli)
Hellenca Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 še tole: včeraj postavljen nov absolutni swetovni rekord v vztrajnostni vožnji z Apijem v eni rundi brez postanka za pire in pinčanje trance_03_alien.gif (2,5h) na relaciji Žiri - Male Trojane, kljub oviranju enoslednih gonečih se vozil po poljanski dolini :krneki: počasisedalečprideApipress če ne vidiš, ne moreš verjet :lol1: :OK:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Hellenca sej si govorila da boš men prnesla oprat hlače, še zdej jih nikoder ne videm... jst hočem bit dobra duša ti pa nočeš da ti jih operem:) :headbang: :whistle:
Hellenca Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Hellenca sej si govorila da boš men prnesla oprat hlače, še zdej jih nikoder ne videm... jst hočem bit dobra duša ti pa nočeš da ti jih operem:) :headbang: :whistle: čak, da mal k seb pridem ko bi ble sam hlače.... boš dobil celo goro cunj, da o čevljih pa jakni ne govorim :slap:
ZEKKO Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Bi mogla do3eh popodne počakat ko je Brane mize in klopice z gasilskmu štrajfiksam prav :whistle:
volk Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 zahvalit se morm še Sairachom in njihovim sponzorjem tudi za fajn nagrade :worship: :worship: :worship: jakna je že dobila lastnico, rokavice in USB ključ bosta ostala pri meni, Janču so pa šuhi tud kot uliti (samo malo ga žuljo) :whistle: Ti si že vedu zakaj api- Za nagrade domov pelat :yes:
volk Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 amapk blo je pa res zakon u žireh blata na pretek alkohola še večji pretek folka je blo vlik neglede na vreme :rolleyes: svaka čast žirovcem.če bi biv sonce najbrš nebi blo tko zanimivo. :rolleyes: :nono: Vedno je zanimivo :devil:
volk Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 čak, da mal k seb pridem ko bi ble sam hlače.... boš dobil celo goro cunj, da o čevljih pa jakni ne govorim :slap: čudn, ne
pajkec Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 ne zahvaljuj se preveč, vse slike še niso objavljene :whistle: :evilgrin: sej upam da tut navjo k najbrš se itq res nebi prepoznov hehe. :rolleyes:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 čudn, ne Maš čist prou Volk, ji pa tut zdej še tile ko so jo po blatu metal opucajo vse cunje in čevle, pa še tvoje za povrh :whistle: :whistle:
stigmata Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Bilo je super, kaj druga kot blato pr svinjah itak ne morš pričakovat tako da je bilo kot mora bit. Kaj se pritožujete, jaz sem v nedeljo pol SLO do kolen blatna prejagala pa mi je blo vseeno, prišla domov in v 15. minutah spucala čeveljčke i oblekco- leder rulz :010:
johanca Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 sej upam da tut navjo k najbrš se itq res nebi prepoznov hehe. :rolleyes: eh mau zdravilnga blata ni še nobenmu škodval :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Točn tko...nobenm res ne :D Je pa pr nas doma k so hlače vidl... :D :D :D
gerholdd Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 mah, zdravilno tole blato lih ni :krneki: ampak pomaga pa, da se prej na zemljo navadiš :whistle: slike sem objavu na http://www.mk-raubritter.com
gregor46 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Evo še iz moje strani par fotk: Ostale so tukaj: KLIK Se mogoče kdo prepozna :evilgrin: :naughty:
Moby Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Opremljeni.... :headbang: :headbang: :headbang: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :whistle:
petergsx Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Opremljeni.... :headbang: :headbang: :headbang: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: bravo mobi si dubu našo slikco pridn .
ZEKKO Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Tele sm naložu še ene par slikc http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1247
tati Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 lepo je blo lepo. blato je :worship: kje si pa ti bil :whistle: :whistle: :krneki:
PURPLE Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Tati a praviš da ženske ste bile pokonci kr celo noč, ko smo mi popadali eden za drugim :beer1:
tati Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 No tudi jaz se še relaksiram,da o čiščenj blata sploh ne govorim :whistle: :photo: pridejo ko jih porihtam. :evilgrin: aja................. :whistle: :whistle: :whistle:
tati Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Tati a praviš da ženske ste bile pokonci kr celo noč, ko smo mi popadali eden za drugim :beer1: pokonci sem bila jaz, ker pač ni bilo časa it spat, ker so bili Rihmberčani preveč hiperaktivni............... :winkiss: :winkiss: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 bla, bla, bla...... štartejte ob 10h zjutrej, pa bomo pol vidli, kdo bo dočakal jutro, naslednjega dne :alien1:
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Tele sm naložu še ene par slikc http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1247 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1247 :whistle:
Pervy Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Se mogoče kdo prepozna :evilgrin: :naughty: zdrawc legenda!!!! :naughty: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se