Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 zdrawc legenda!!!! :naughty: :worship: počak, da zložim vse slike :whistle:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 pokonci sem bila jaz, ker pač ni bilo časa it spat, ker so bili Rihmberčani preveč hiperaktivni............... :winkiss: :winkiss: :whistle: Mislem da res ja Tati, pa še povej kdaj si pršla:) ob enih zutri :whistle: :whistle: to se babe skos nekej švercate
tati Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Mislem da res ja Tati, pa še povej kdaj si pršla:) ob enih zutri :whistle: :whistle: to se babe skos nekej švercate se strinjam s tabo.....ob pol 12 uri :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Irencko Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 jajčarji, sam župca j bla pa res dobra :naughty:
polansk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 jooj kj ste bl umazani...jst se raj ne spounem:)
DivjaSvinja Objavljeno Junij 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 jooj kj ste bl umazani...jst se raj ne spounem:) Te bomo takoj spomnl kašn si bil ti!! Mal slab se vid ampak vid se pa!! :whistle: :whistle:
johanca Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Te bomo takoj spomnl kašn si bil ti!! Mal slab se vid ampak vid se pa!! :whistle: :whistle: ja qrc pa sodobna tehnologija an polansk? :rolleyes: ...dokazi so dokazi :evilgrin:
GorazdH Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ja če me je tati spregledala potem sem zej res u dilemi če sm sploh bil :krneki: ...že tako so me ene žirovke ugrable :krneki:
tati Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ja če me je tati spregledala potem sem zej res u dilemi če sm sploh bil :krneki: ...že tako so me ene žirovke ugrable :krneki: kej se ne more tak lep fant skrit............... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 posebej moram pohvaliti šefa kuhinje, ki je kljub hudi utrujenosti skuhal nepozaben pasulj z lulčki in držal vso kuhinjo pokonci :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: prjtau Skobc. :worship: :worship: :worship: :worship: .........lupčka :winkiss:
ZEKKO Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Pasulko je biv res prava tempirana bomba :kva2: :kva2:
bajo7 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 bla, bla, bla...... štartejte ob 10h zjutrej, pa bomo pol vidli, kdo bo dočakal jutro, naslednjega dne :alien1: Se strinjam prjatu :worship: :worship:
Hornet Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Pa vi niste normalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS
bajo7 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Pa vi niste normalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS Normaln...........to je relativn pojm..........,,,,,,,,,.........
polansk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Te bomo takoj spomnl kašn si bil ti!! Mal slab se vid ampak vid se pa!! :whistle: :whistle: ja sej sn se posušu;)
volk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 mah, zdravilno tole blato lih ni :krneki: ampak pomaga pa, da se prej na zemljo navadiš :whistle: slike sem objavu na http://www.mk-raubritter.com :worship: dobre slike
bajo7 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Te bomo takoj spomnl kašn si bil ti!! Mal slab se vid ampak vid se pa!! :whistle: :whistle: Ampak piksna je pa lepa.
PETARDA46 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 jajčarji, sam župca j bla pa res dobra :naughty: Ti si en jajčar.... Drgač pa župca :worship: :worship: :worship: :worship: nism zastojn biu vsake 5 minut pr kuharju :whistle: :whistle: :whistle:
volk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 bla, bla, bla...... štartejte ob 10h zjutrej, pa bomo pol vidli, kdo bo dočakal jutro, naslednjega dne :alien1: :worship: :worship: :worship:
jakATV Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Člani ZPS ( zveze paraplegikov Slovenije) se zahvaljujemo MC Sairach in vsem, ki ste nam pomagali ( tudi lepa beseda in topel pogled šteje), omogočili sodelovanje in se z nami veselili blata. Z veseljem bomo tudi naslednje leto pri vas.
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Ewo še Api popotovajne v Žiri (v sliki besedi in zemljevidu) :whistle: !!! OPOZORILO, OGLED ALBUMA NI PRIPOROČLJIV ZA MLADINO STAROSTI POD 15 LET, SRČNE BOLNIKE, ŽELODČNE BOLNIKE PA ŠE KOGA....!!! še hvala: Sairachom, Gerholddu in Mobyu, da so mi pustili uporabit nekaj njihovih slik (sam pač nism mogu skoz slikoaparatat)
volk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Pasulko je biv res prava tempirana bomba :kva2: :kva2: :grim daleč se je slišal :whistle:
volk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Pa vi niste normalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS a ti to z ogledalom :hmm:
volk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 ja sej sn se posušu;) to že vendar v nedeljo popoldan si mel dve štop lući prižgane pod čelom
polansk Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 to že vendar v nedeljo popoldan si mel dve štop lući prižgane pod čelom usakmu se lohk zgodi;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se