classic Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 A se bomo zmenli za kakšno nedeljsko furo. Takoj mi pade na pamet Avstrijska Golica. Predlogi?
vuk76 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 A se bomo zmenli za kakšno nedeljsko furo. Takoj mi pade na pamet Avstrijska Golica. Predlogi? Golica in nedelja ni najbolj pametna odlocitev po moje;zelo hitro placas kaksno clanarino saj imajo cez viekende poostrene kontrole. Tocno po omejitvah s eje pa izven nasleja tezko peljat. :whistle:
Frips Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Baje da "plastiko" sprejemajo :D To nedeljo ne morem. Vi se zmente kdaj pa kje, pa uletiva z bolšo polovico (da vidi kaj je dobr motor :evilgrin: ), če bom lahko.
Andro82 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 S Fripsom sva zmenjena, da če dam za pir, lahko uletim tud s tastarim Fazerjem :unsure: Kaj pa drugi pravte.... :P
vuk76 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 S Fripsom sva zmenjena, da če dam za pir, lahko uletim tud s tastarim Fazerjem :unsure: Kaj pa drugi pravte.... :P Ce das njemu za dva pira lahko prides ;)
Andro82 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Ce das njemu za dva pira lahko prides ;) Da ne bom pol jest kriv če bo napihal :whistle:
maus Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Šminkerjiiiiiiiiiiiii :whistle: ... uhka se zmenmo ja ... in si ga en drugmu ogledamo :lol1: hechechec js sm za :grim
classic Objavljeno Maj 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 No jaz sem iz Velenja in mi pač lokacija Golice odgovarja. Prvo se dogovormo za traso, pol pa za termin. Jaz sem itak vsako nedeljo na motorju (seveda če ni deža). Stare fazerke so pa lahko zraven. Konec koncev bodu tudi lastniki starih fazerk slej ko prej menjali za novo.
ankh Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Kje in kdaj bo sedaj srečanje turističnih 1000 cc. dvokolesnikov?
RobiRoberto Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Konec koncev bodu tudi lastniki starih fazerk slej ko prej menjali za novo. :hmm: Zakaj že ??? :grrr
Andro82 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 No, fantje a bo padu kakšen datum :hmm: Če se štromarji, guziji in ostali loh zmenjo, ni hudič da se tud mi, k mamo motorje nebi mogl kej zment :devil:
Frips Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Čak je prehitr.....so se vsi menl vsaj mesec dni :P
Andro82 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ja, glede na vreme mislim da mamo res še čas :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se