Schmid87 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Pa glede na vreme tud :BUA: za takrt je napovedan lep vreme če se ne motm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 za takrt je napovedan lep vreme če se ne motm Upejmo. A prideš? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Upejmo.A prideš? :P z avtam mogoče :) drgač pa vse dneve delam, razn nedelo sm frej (sm si zrihtou frej (zaradi dirk)) :) lohk pridem v soboto po 23:30, ko knčam s šihtam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 z avtam mogoče :)drgač pa vse dneve delam, razn nedelo sm frej (sm si zrihtou frej (zaradi dirk)) :) lohk pridem v soboto po 23:30, ko knčam s šihtam :) D`best :OK: upam, da mi uspe pridt pa, da vreme nebo zahinavlo...itak smo pa še na vezi .) Itak se morva še v soboto enkrat dobit...sej veš, da probaš neki :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 D`best :OK: upam, da mi uspe pridt pa, da vreme nebo zahinavlo...itak smo pa še na vezi .)Itak se morva še v soboto enkrat dobit...sej veš, da probaš neki :P nevem zakaj teb neb uspel pridt.. :) hehe. sj to bom lohk probou v nedelo recimo. ker sm doma :) pogledam dirke, in se dobiva nek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 nevem zakaj teb neb uspel pridt.. :) hehe. sj to bom lohk probou v nedelo recimo. ker sm doma :) pogledam dirke, in se dobiva nek :D Njah, sej ti povem :D Ouki douki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 XXX-i pridemo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dazmed Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 pozdrav, me zanima, če kdo ve kdaj bo panoramska vožnja? lp D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polansk Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 bomo videli vreme ...drgač ni vreme ovira lohk tud prideš z avtom na MOTOzbor;) sam ni zanimiv:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 če bo vreme pa se morda naslikam u soboto :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 če bo vreme pa se morda naslikam u soboto :krneki: No, le daj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2008 za takrt je napovedan lep vreme če se ne motm vsak dan drgač napovejo vreme za čez vikend :glare: ...lohk sam upamo, da bo kokr tok lep vreme pozdrav,me zanima, če kdo ve kdaj bo panoramska vožnja? lp D. panoramska vožna je napovedana za v soboto ob 17. uri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Mogoče kdo ve kdaj šanki špilajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polansk Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 jst pridem k za drgam nau cajta...;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Spet boš pijan :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Spet boš pijan :D :P kt da boš ti kj bolš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Veš da je tut to mogoče...Ampak najverjetneje ne na tem srečanju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Mogoče kdo ve kdaj šanki špilajo? Šanki igrajo v soboto...prav tko tud Unimogsi :yea1: Petek pa je rezerviran za Tide in Country bando ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 No, le daj :grim e sej bom :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 Šanki igrajo v soboto... kdaj pa začnejo šanki špilat, če se kej ve mogoče??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkec Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 (popravljeno) Spet boš pijan :D :P CVIČKAR ej neč nav z zadram treba it u medvode namal k me kmetijstvo pregajna pa nimam časa za dugam it se pomoje de u medvodah boma pa trezni hehe :whistle: Popravljeno Junij 20, 2008. Popravil pajkec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 Pakiram in čakam, da neha nevihta. Pol pa gasss. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkec Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 a je kej džja dol zdejle a kdo kej ve ? k čene grem ze dons dol mal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepita Objavljeno Junij 20, 2008 Deli Objavljeno Junij 20, 2008 Jaz grem pa jutr zvečer mal nage bejbike pogledat. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skobc Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 Če bo vreme, pridemo :yea2: kva je zate vreme dva dni prej sonce tisti dan 30 stopin pa sonce pa še pol ko greš domov mora biti sonce pol je bolj da sploh nimaš motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se