skobc Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 pozdrav,me zanima, če kdo ve kdaj bo panoramska vožnja? lp D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skobc Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 če hodiš samo na panoramske vožnje je bolje da si doma ker ,če se pripelješ na zbor prideš zaradi vzdušja in prijatlov ne pa zaradi panoramske vožnje na kateri se saj en malo zvrne zato nekateri klubi tega nimajo ,čeprav je lepo pogledati veliko motorjev skupaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polansk Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 mi smo bli učer mal ke do 10h dol pa je več pešcov pa avtov kt motoristov tu je kr neki ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkec Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 skoda res ko ni blo dost motorjev :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 bo dons boljš :grim :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
irency Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 bo dons boljš :grim :whistle: :evilgrin: res je :evilgrin: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 ŽAl smo eni u popudansko noočni izmeni tkdu da bu suho dns..... :headbang: :headbang: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 škoda... sm mislu pridt pa časovno ni bmo možno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 na žalost ni znesl prit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 na žalost ni znesl prit... res ja :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 Mene tud zafuku šiht :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Junij 21, 2008 Deli Objavljeno Junij 21, 2008 Jz sm pa biu dons, sam prej popoudne k je blo se vroce k ps. Motrjev pa kr dost, tko k folka.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sončece Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 Včeri je bilo prov fajn. :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 Včeri je bilo prov fajn. :kva1: Jap :grim Fino je blo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 noro je blo ja! bi prrlepu kkšno sliko, pa mi nekak ni ratal slikat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkec Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 bo dons boljš :grim :whistle: :evilgrin: a je poj blo včer kej bolš . mi pa smo šli na en drug piknik k je blo tut zloooooooo uredu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 noro je blo ja! bi prrlepu kkšno sliko, pa mi nekak ni ratal slikat :krneki: Tole je men ratal spacat skupej :whistle: Mi je gravitacija zjebala telefon :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 neki fotkic je na http://www.roadshadows.com/index.html blo je zakon :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Junij 22, 2008 Deli Objavljeno Junij 22, 2008 Ja je blo kr fino ja... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Mam eno prošnjo,če je kdo od motosvetovcev ali motoristov našel telefon sony-ericsson k800 i temne barve,naj mi javi.Ga je hčerka v soboto izgubila,pa si želi dobiti vsaj kartico zaradi številk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 Še par FOTK z moje strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 23, 2008 Deli Objavljeno Junij 23, 2008 (popravljeno) ... empty post... Popravljeno Junij 23, 2008. Popravil _ales_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nincy Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Bilo je odlično... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 Bilo je odlično... :naughty: Nč te nism vidu :hmm: Le kje si se skrivala? :D ... empty post... A si ziher? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 24, 2008 Deli Objavljeno Junij 24, 2008 A si ziher? je ziher ja...nisi obkljukal novga albuma :P je blo pa fajn gor...čeprov ti si pol kr spizdu z uno bejbo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se