katja Objavljeno Junij 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Zbor uspel :OK:...blo je super, tko kot še vsako leto :grim
minca Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 blo kr fajn....samo boljš bi blo če bi imel kej bolj užitnega alkoholnega za pit poleg piva in bambusa/vina :headbang: :headbang: :headbang:
Rocco Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 so mel...mojga najbolš prjatla Jacka :grim
Jeger Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 so mel...mojga najbolš prjatla Jacka :grim :yes: :yes: .)
minca Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 so mel...mojga najbolš prjatla Jacka :grim ma ne :D...recimo kakšn bandidos in podobno :grim :grim
bmwslo Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 ma ne :D...recimo kakšn bandidos in podobno :grim :grim Mina, sem se že ustrašil, da sam po žganem tolčeš :drunk:
minca Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Mina, sem se že ustrašil, da sam po žganem tolčeš :drunk: :lol1: :lol1: jz pa ne :grrr....s :beer2: me pa ne boš vidu :lol1: :grrr
_ales_ Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 blo kr fajn....samo boljš bi blo če bi imel kej bolj užitnega alkoholnega za pit poleg piva in bambusa/vina :headbang: :headbang: :headbang: kva še češ bolšga, ko pa mrzlo pivo? :whistle:
minca Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 kva še češ bolšga, ko pa mrzlo pivo? :whistle: jz bi rajš kej druzga mrzlega :grim no...al pa tud ne mrzlega :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin:
kađiva Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 men je pir kr ustrezal, verjetn je vsak to opazu :D ampak s cenami so mal preteral, no predvsem s hrano :krneki: drgač je blo kr kul
stigmata Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Fajn je blo :D malo vroče ampak ne bodimo malenkostni ;)
gebre Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Kaj a hrana je bla tud :unsure: jest sam pir vidu :whistle:
_ales_ Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Kaj a hrana je bla tud :unsure: aveš, to je bla tista trda mrzla stvar, ko sva jo zjutrej grizla... :whistle:
Nincy Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 Nč te nism vidu :hmm: Le kje si se skrivala? :D Jest tud tebe nič vidla :rolleyes: Drugač sem pa povsod letala :rolleyes:
leila Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 Letošnji program? Ali sem kaj spregledala mogoče?
KawasakiGirl Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 Letošnji program? Ali sem kaj spregledala mogoče? Tud jest čakam pa sm mislla da sm mal smotana, da sm vse spregledala, pa res ni v tej temi nič, razn na koledarju dogodkov je vpisano, pa na strani motokluba.
Stuart Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 Špila Pero Lovšin s svojimi Španskimi borci, Tribute2love, Oko in Unimogsi
softstep Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Špila Pero Lovšin s svojimi Španskimi borci, Tribute2love, Oko in Unimogsi Pero je poskrbel za nepozaben večer, bilo je nostalgično (vsaj zame) z eno besedo super . Srečal sem veliko starih znancev ,posebej pozdrav za Mirota in njegovo lady ,ki sta skrbela za srečelov. Domov smo prišli okrog 3h po suhem ,ko pa sem ugasnil motor se je pa vlilo . Se vidimo 2010
polž Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Pero je poskrbel za nepozaben večer, bilo je nostalgično (vsaj zame) z eno besedo super . Srečal sem veliko starih znancev ,posebej pozdrav za Mirota in njegovo lady ,ki sta skrbela za srečelov. Domov smo prišli okrog 3h po suhem ,ko pa sem ugasnil motor se je pa vlilo . Se vidimo 2010 res dobr danes pa še deževna varjanta res čudn---dež majo običajno rezerviran Žirovci :krneki:
Kawl Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Pero je poskrbel za nepozaben večer, bilo je nostalgično (vsaj zame) z eno besedo super . Srečal sem veliko starih znancev ,posebej pozdrav za Mirota in njegovo lady ,ki sta skrbela za srečelov. Domov smo prišli okrog 3h po suhem ,ko pa sem ugasnil motor se je pa vlilo . Se vidimo 2010 res je blo super ja.... domov sem se pa prpelu k cucek. Premočen do gat
Žarko G. Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 blo bi še bolj če se nebi uscal drugač razvedrilni program je bil čist super (pretep) drugač dam sem šel neki med 8-10 premočen čist do konca :krneki:
maggio Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 včeraj sem se pripelu do tja, ko pa sem videl tiste kamne po katerih bi moral peljat so se mi zasmilile moje nove gume tako da sem obrnil in šel domov
travac Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 včeraj sem se pripelu do tja, ko pa sem videl tiste kamne po katerih bi moral peljat so se mi zasmilile moje nove gume tako da sem obrnil in šel domov Kaj se drugace po zraku vozis :evilgrin: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se