Brrrm Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Še enkrat :oops: Malo površno sem prejšnji teden prebral ameriški forum in si ustvaril narobe sliko o dvojnih svečkah. Sem sedaj še enkrat prebral. :roll:
moped Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Se mi zdi da sledi linijam manjšega brata CS. Ponavadi je ravno obratno.
Fritz Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Se bom kar Stromu pridružil. Čeprav vozim bemfo (rotaxa, heh). Jim je že s Scarverjem ratalo narediti motor, ki ga moraš imeti rad ali pa ne moreš videt (večina). Vmesnih mnenj skorajda ni.
SiR Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Ko sem ga prvič videl na Intermotu, pa sem najprej mislil, da bom kozlal :) Zdaj pa zeeeeeeeelo všeč. Sam bi ga bl otreba v enotno barvno štrihnit :wink:
RAN Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Meni pa se ne zdi slab. Poleg tega imajo vsi prenovljen motor s twinspark tehniko(dvema svečkama na cilinder). To prinasa tudi kaj vec moci ali samo cistejsi izpuh ? Al pa kaj cisto tretjega? :oops: Po stehiometrični formuli naj bi za enako količino goriva, ki izgoreva v določenem časovnem intervalu, pri boljšem izgorevanju dobili zaradi tega tudi večjo moč. Mislim, pa da niso imeli za cilj večjo moč ampak zgolj boljše izgorevanje torej so zmanjšali za te % porabo in smo spet na isti moči. Torej :manjša poraba za isto moč in čistejše ozračje. 8)
Damian Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Meni je zelo všeč. Če mi bo ratalo mojo XVS 250 prodat, bom mogoče tudi o čem takem razmislu (roadster). 850-ka mi pa ni všeč zaradi tistega dodatka nad prvim kolesom(aerodinamika???). Odvisno pa tudi od cene. LP Damjan
J Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Poleg modelov bi lahko občasno zamenjali trgovce in predstavništva!
Špilferderber Objavljeno Januar 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 a zgodbo z tehnounionom si pa hitro pozabil, kajne?
Špilferderber Objavljeno Januar 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 a nimamo čisto svežega zastopnika v Sloveniji? Avto Aktiv?
J Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 Ja imamo! in? jaz ne vidim neke revolucije!
Špilferderber Objavljeno Januar 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 načeloma imaš prav, ne verjamem pa, da je v bemflovem interesu vsakih nekaj let naredit državno revolucijo v smislu zamenjave zastopnika. preveč denarja in časa požre. imamo novega zastopnika, pa kakršenkoli že je... in dejstvo je, da ga bomo gledali še kar nekaj let...
J Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 Se absolutno strinjam s tabo, me prav zanima če matična firma kontrolira svoje predstavnike po svetu, in v kakšni meri!?
Ice Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 a se ni "samo" ime uvoznika spremenilo,ljudje so pa ostali vec ali manj isti?
J Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 Bingo Ice! ponovno zadel v črno :lol:
pero Objavljeno Januar 12, 2003 Opozori Objavljeno Januar 12, 2003 Bmw R1150R je zakon in zadovoljen bi bil tudi s 'samo' 850 verzijo!Sam tanove barve so pa res nagravžne!Pa kaj je tem švabom a ne znajo eno normalno modro, belo,rdečo,.........prtegnt!? :idea: :arrow: :?: :!: Rockster je ogabna izpeljanka R-a podobna malo Scarver(svašta) sam je pa res da se vsi navadimo stvari ko jo večkrat vidimo! Ciao,by Pero
Špilferderber Objavljeno Marec 11, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 za 80. obletnico bemflic si je tovarna nedavno "podarila" naslednji model: BMW R1150R Rockster Edition 80
J Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Boring! - As per usual! "Po mojem" en brezuspešen poizkus narediti BMW motor vznemirljiv!
Špilferderber Objavljeno Marec 11, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 hehe :lol: :lol: še vseeno pa je boljši kot "normalna" verzija rocksterja :lol: :lol:
Zoolo Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Nice, zadeva je pač nice, ... no ja v principu tok grdega motorja še nisem vidu, ampak hudiča da mi je glih zato všeč ker je totalni grdi raček! :lol: 8)
J Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 A lahko čisto BTW ponovim, da so nekatere stvari tako grde, da so ze kar lepe?
Špilferderber Objavljeno November 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2003 (popravljeno) nove barve (ni tak švoh, ampak rdeča je še vedno najhitrajša barva :devil: ) Popravljeno November 5, 2003. Popravil spilferderber
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se