Špilferderber Objavljeno Februar 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2004 takole pa izgleda, ko se Roadster spari z Cruiserjem :( :lol1:
Špilferderber Objavljeno Februar 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2004 dolgo pričakovana touring šipca je tu.. BMW - BMW R 1150 R Touring Windshield w/Mount Kit Weight: 8.0 lbs List Price: $225.00 BMW R 1150 R Touring Windshield w/Mount Kit IT'S HERE! The long awaited BMW R 1150 R Touring Windshield. Contoured to match the lines of the bike, more importantly to provide quiet and clean wind protection. Measures 17 3/4" wide x 24" (above the headlight) Contructed of 6mm thick, GE FMR Lexan polycarbonate sheet stock. Lexan is hard coated to minimize and resist minor abrasions. Also improves impact strength and chemical resistance, aids in absorbing UV rays, and greatly extends the durable life of the windshield compared to other types of windshield materials. Inludes mount kit and installation instructions. Original BMW Parts na avto aktivu sicer vedo, da bo, ne vejo pa še cene, sem pa izvohal prve slikce.. pri amerih velja 225$, v EU bo verjetno malce cenejša varianta (vir: www.sierrabmw.com )
Špilferderber Objavljeno Marec 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2004 munja, biser argumentirah komentarjev :lol1:
Špilferderber Objavljeno Marec 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 torej.. kolega prodaja BMW R1150R, letnik 2002, 8000 km, moder, ABS, nosilci kovčkov, gretje ročk, ščitniki cilindrov, speedster steklo, izjavljena je dobra ohranjenost.. interesenti na PM..
Špilferderber Objavljeno April 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2004 nič posebnega.. zgolj preblisk iz bemflinega BikeConfiguratorja..
Špilferderber Objavljeno April 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2004 pa še malce :topic: : kakšno čudo lahko nastane iz nedolžnega bokserja:
sax Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Včeraj vidu montirano novo šipco za 1150R. Je precej večja od starejše (male) . :OK: Slike pridejo kmalu!!
Cacy Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Jutri jo grem montirat v Trzin na mojega R-a, če bom kje dobil foto jo malce pofotkam ..... :kva2:
Cacy Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Jo mam že gor. Spilferderber to ni ta sipa, ki so jo ti objavil v tem topicu. Objavljena šipa je od Wunderlicha. Ta je mal manjša (očividci pravija ravno prav velika) , dosti kompaktna, tudi pri 186 mojih cm nudi dovolj zaščite po vožnji na AC, edini problem ........ CENA ......... več kot 70.000 SIT z vsem popusti vred .... grozaaaaaaaaa !!!!!
Špilferderber Objavljeno April 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2004 ..in ameriški viri so spet zavedli ubogega nevednega slovaka... odlično, cacy.. komaj čakam na slikce.. pa če ti ne bo všeč, mi jo lahko posodiš za nedoločen čas :rolleyes: :D
Špilferderber Objavljeno Maj 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2004 (popravljeno) cacy mi naj ne zameri, ker objavljam sliko njegove kravce z originalno touring šipco... simpatično.. po moje so se bavarjanci pri šipci lepo potrudili.. Popravljeno Maj 21, 2004. Popravil spilferderber
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 pa še moja zverina s novim Givijem na ritki..
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 in še en dokaz, da je j.lo rit lepa rit :OK:
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 postrelit ljudi, ki delajo takšne predelave na sestricah moje ta'male :angry:
urqlle Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Še prklop ma, ka to vleče še brako zravn na morje :cry: :SS
Špilferderber Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Še prklop ma, ka to vleče še brako zravn na morje :cry: :SS ← brako prikolico, še rajši pa barko.. to bi bil prizor :lol1:
bambi Objavljeno Marec 29, 2005 Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Takega motorja se vstrašiš v temi...
DDEAN1 Objavljeno Marec 29, 2005 Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Tale primerek bavarca pa meni osebno bolj spada v rubriko najgrše predelave. Kaj se je moral motocikel zamerit lastniku da ga je tako predelal
Špilferderber Objavljeno Marec 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 dejstva: zadevna mašina, hladen motor, po vžigu zaug na B pozicijo, v tej maniri ga pustim na mestu nekaj sekund, ravno toliko, da se mašinca napije olja.. vprašanje: zakaj mi je nedavno po nekaj sekundah tovrstnega ogrevanja nenadoma crknil? sumim, da sta cilindra malce razštelana.. lahko pa se seveda tudi motim.. :hmm: :? torej, mehaniki?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se