PURPLE Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 3. tradicionalni MOTO ZBOR ki bo v četrtek, 12. 6. 2008. ŠTARTNO MESTO: 7.dom ob 12.30h TURNA VOŽNJA: MB - Ptuj - Rogaška Slatina - Šmarje pri Jelšah - Celje(kosilo) - Slovenske Konjice - MB Nadaljevanje vse splošnega druženja v Arturju, z akcijskimi cenami pijač in moto vzdušjem! Info in inf. prijava: anita.guzej@gmail.com oz. 031-534-676 P.S.: Vožnja na lastno odgovornost! Bistvo je, da se dobimo študenti, ki študiramo na Mariborski univerzi, odpeljemo krožnjo vožnjo, ter zvežer zažuramo. Vabljeni v čim večjem številu! Galerija slik s prvega druženja. Lp, PURPLE
gregor46 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) Zanimivo,....že 5let hodim v mb na faks :blush: pa prvič slišim za to. Bi znalo bit zanimivo :OK: , ampak ravno v četrtek mamo ekskurzijo, tak da žal nebo šlo :( PS: drugo leto pa se bojim da nebo več statusa :D Lp,Gregor Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil gregor46
tom Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Sliši se zanimivo. Tako, da če bo vreme dobro in bom imel čas, pridem malo pogledat.
PURPLE Objavljeno Junij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Čuj status gor al dol, sem absolvent že _ let. Nekdo bo moral drugo leto to definitivno prevzet, ker pol bova z kolegico že malo prestara. Plakati so se lepili po študentskih domovih, na faxih pa ne, mogoče zaradi tega nisi zasledil.
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Če bo auspuh pridem zraven če lahko, klapa je klapa samo da se mamo dobro.
PURPLE Objavljeno Junij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Ena gasilska popoldan druga zvečer, z gosti.
tom Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Hehe, vidim na drugi sliki, da je bil zraven tudi legenda med študenti - Srečko :D
PURPLE Objavljeno Junij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Ko smo polpodal začeli v Arturju z zabavo, se je tam pojavu Srečko in nas spravu do gostilne Sobočan - če se prav spomnim imena. Majo dobro vino tam, se je splačalo it.
PURPLE Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 A ni kakšnega toteka al pa štamprla študenta?
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 druga zvečer Cardy & Stakne :lol1: P.S. Pa ahtejte, da nau spet kak blatnik poknu :evilgrin:
exe`FZS Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Če bo čas in volja, pridemo še trije štamprli. :) lp
mojcka_l Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 hm jst pa študiram v lj pa sm tut pod UM..štejem zravn?;)
PURPLE Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Ti samo pridi, več kot nas bo bolje bo, sicer pa žensk tako in tako primankuje :evilgrin: .
MowzancR Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 :headbang: Edini dan, ko si ne morem vzeti časa.. Je že dve leti nazaj, odkar ste se zbrali pred 8. domom, ali je bilo to lani?
hilton Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 skoda da sem sluzbeno v nemčiji :headbang: drugace bi ze 2 leto abs malo prisel pogledat :naughty:
mojcka_l Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 sliš se fajn res...sam ne bo se mi izšlo: četrtk pa petk izpit.. pa naslednč:D za število prauš :naughty:
PURPLE Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 :headbang: Edini dan, ko si ne morem vzeti časa.. Je že dve leti nazaj, odkar ste se zbrali pred 8. domom, ali je bilo to lani? 06 smo se zbrali pred 7. domom, pol vožnja po študentskem naselju gosposvetske, tyrševe in lenta nato odhod. Lani me ni bilo, ker smo imeli na isti termin moto zbor, so me pa prišli obiskat.
gregor46 Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 sliš se fajn res...sam ne bo se mi izšlo: četrtk pa petk izpit..pa naslednč:D glej izpiti bojo počakali,.....leto zamujeno pa se ne vrne nobeno :whistle:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Jst sm sicer tut student bajker, ampak res nimam casa bit na tem srecanju. Sem pa v mislih z vami. Lp j
vapotek Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Bom videl, kak bom kaj s cajtom. Mogoče pa priletim na "en" pir. :D
GRUNF Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Bom videl, kak bom kaj s cajtom. Mogoče pa priletim na "en" pir. :D Večnim študentom je vstop strogo prepovedan :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Bom videl, kak bom kaj s cajtom. Mogoče pa priletim na "en" pir. :D od kdaj pa ti študiraš, oz. si študiral :blink: jaz pa skoz mislil, da si se rodil tak pametn :whistle:
vapotek Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Večnim študentom je vstop strogo prepovedan :whistle: Kolikor je meni znano, je vstop strogo prepovedan drugačnemu profilu... :evilgrin:
vapotek Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 od kdaj pa ti študiraš Jaz študiram nonštop. Res da zadnje cajte na druge "stvari", ampak vseeno... :whistle:
GRUNF Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Kolikor je meni znano, je vstop strogo prepovedan drugačnemu profilu... :evilgrin: Gres stavit, da je to nemogoče??? :naughty: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se