vapotek Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Gres stavit, da je to nemogoče??? :naughty: :whistle: Predam se, prav maš. :P
GRUNF Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Predam se, prav maš. :P Normalno................in prav je da se pred tem predaš............ :naughty:
PURPLE Objavljeno Junij 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Zaradi vremenskih razmer prestavljamo zadevo,datum bo objavljen teden dni prej TUKAJ , najverjetneje bo varijanta celodnevna sobotna vožnja z zaključkom na motozboru - katerem - odvisno od datuma kdaj bomo na furi. Lp, PURPLE
dejc Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Zaradi vremenskih razmer prestavljamo zadevo,datum bo objavljen teden dni prej TUKAJ , najverjetneje bo varijanta celodnevna sobotna vožnja z zaključkom na motozboru - katerem - odvisno od datuma kdaj bomo na furi. Lp, PURPLE Oh super! Pol pa bom mel tudi jaz čas prit, ker jutri nebi mogel zaradi izpitov! :rolleyes:
PURPLE Objavljeno Junij 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Oh super! Pol pa bom mel tudi jaz čas prit, ker jutri nebi mogel zaradi izpitov! :rolleyes: Ti moreš pa tak in tak prid, da midva pol :beer2:
dejc Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Ti moreš pa tak in tak prid, da midva pol :beer2: :naughty: :yes:
Ven0m Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) o glejte jih, kaj zdaj kdaj bo fura, jaz sem ziher zraun...vozim pa modro ninjo 636 ter jawo dandy 125, hodim pa na strojništvo 1.letnik, tak da lahko dostkrat tam vidite te moje makine...je kdo od vas na tehniškem faksu tam, da se malo spoznamo, če že vsak dan tam videvam razne r6-ke in podobne rakete hehe, pa se z nobenim še nič ne poznam od motoristov :D lp, nejc Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil Ven0m
dejc Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 o glejte jih, kaj zdaj kdaj bo fura, jaz sem ziher zraun...vozim pa modro ninjo 636 ter jawo dandy 125, hodim pa na strojništvo 1.letnik, tak da lahko dostkrat tam vidite te moje makine...je kdo od vas na tehniškem faksu tam, da se malo spoznamo, če že vsak dan tam videvam razne r6-ke in podobne rakete hehe, pa se z nobenim še nič ne poznam od motoristov :D lp, nejc Jaz sem drugi letnik strojništva. Tud večkrat parkiram pred faxom! Lahko gremo kdaj na pir ja! :OK:
vapotek Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Tud večkrat parkiram pred faxom! Lahko gremo kdaj na pir ja! :OK: Pubeci, zapomnite si nekaj. Don`t drink and drive!!! :nono: :P :P :P
dejc Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Pubeci, zapomnite si nekaj. Don`t drink and drive!!! :nono: :P :P :P :lol1:
vapotek Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 :lol1: Zakaj me pa resno ne jemlješ??? :angry: Se dobima enkrat, pa se skupaj do Gamsa na pir zapeljema, da ti razložim kako in kaj.... se skupaj do Gamsa na pir zapeljema Ups.... :blush:
Ven0m Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Jaz sem drugi letnik strojništva. Tud večkrat parkiram pred faxom! Lahko gremo kdaj na pir ja! :OK: komot, kaj te furaš, da te pocukam za rokav, če te kdaj vidim pred hofom tam :OK:
gregor46 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 (popravljeno) komot, kaj te furaš, da te pocukam za rokav, če te kdaj vidim pred hofom tam :OK: :lol1: pred hofom gamsa ja,.....od fakultete pa mislim da vapota neboš srečal :whistle: :winkiss: Jaz pa vozim črno Hornetko, z napisom THE DOCTOR,....kod se za resnega študenta spodobi,......tak da če neboš mel skom na pir :beer2: Lp,Gregor Popravljeno Junij 16, 2008. Popravil gregor46
vapotek Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 :lol1: pred hofom gamsa ja,.....od fakultete pa mislim da vapota neboš srečal :whistle: :winkiss: Poba ne se hecat!!! Mam na TF-u kar nekaj kolegov, ki ti lahko pošteno olajšajo odločitev ali vztrajati ali ne..... ;) :P
Ven0m Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 :lol1: pred hofom gamsa ja,.....od fakultete pa mislim da vapota neboš srečal :whistle: :winkiss: Jaz pa vozim črno Hornetko, z napisom THE DOCTOR,....kod se za resnega študenta spodobi,......tak da če neboš mel skom na pir :beer2: Lp,Gregor a tvojo pa sem že videl hehe :yes:
PURPLE Objavljeno Julij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 (popravljeno) MOTOZBOR TUDI LETOS BO! Zaradi prve odpovedane vožnje STANOVALCEV ŠTUDENTSKIH DOMOV MB, smo se tudi letos odločili za celo dnevno turo ali furo po SLO in AUT. Plan: - dobimo se 12.7.2008, ob 10:00 uri pred 7.domom - sledi vožnja čez "tradicionalno" Avstrijo - nazaj v našo deželico do Murske Sobote, kjer se bomo okrepčali - finish: Gajševsko jezero (Motozbor Jezerskih duhovov) www.stanovalci.net Info in inf.prijava: anita.guzej@gmail.com oz. 031-534-676 Anita P.S.: S seboj imejte veljavno štud. izkaznico za kosilo! Popravljeno Julij 2, 2008. Popravil PURPLE
gregor46 Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Kaj to se lahko prijavijo samo stanovalci študentskih domou ali velja za vse MB študente. PS: satnujem ne v MB, študentsko pa še imam veljavno par dni,.....pa bi izkoristo priložnost :evilgrin:
PURPLE Objavljeno Julij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Študentskih domov je zato, ker so bili "sponzor" za hrano in rundo pijače v prvem srečanju. Več ko nas bo z Univerze v MB, bolje bo. Ti kr pridi, bova kakšno več rekla, kot takrat na hitro pri Sairachih.
schani_ Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 No pa se vam bom tudi sam pridružil!! :whistle: Upam da nas bo čim več!! :rolleyes:
Saa Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 No pa se vam bom tudi sam pridružil!! :whistle: Upam da nas bo čim več!! :rolleyes: Fino fajn, sej pa nas je že kr nekaj! Nič, se vidijamo...
PURPLE Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 No pa se vam bom tudi sam pridružil!! :whistle: Upam da nas bo čim več!! :rolleyes: Schani glej da te nebom predolgo čakal, ko boma štartala za Mb, saj veš na Texasu je drag :beer1:
Saa Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Schani glej da te nebom predolgo čakal, ko boma štartala za Mb, saj veš na Texasu je drag :beer1: Upam , da bosta obadva zamudla v Mb, ker mi bomo tud žejni :naughty:
PURPLE Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 in kak je blo :whistle: Kja tej sprašuješ "neumosti", tak kot vedno :evilgrin: , sva sploh spila kak pir :whistle:
Gionni Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 A bomo ljubljanski študenti tud kej podobnega organizirali? :) Vas je kej iz študentskih domov? Js sem v Rožni :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se