botsub Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Me pa zanima kaj bi blo, če bi dve bajkerki tak oglas oddali :naughty: Pomoje bi jima poštni predal razgnalo do ponudb. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Tale tema :love1: mi je presneto všeč! Ko boš pa fante zbirala, povej. :rolleyes: :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Dobrodosle so predvsem motoristke zenskega spola leta niso tolk pomembne aja midva s kolegom voziva ducati slika se vidi. Torej; motoristke, pa še ženskega spola morjo bit? Mater sta zahtevna. Leta niso pomembna? Seveda so! Duc je prestar! Aja, pa; slika se vidi, ja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Pas mater, premajhne joške mam :krneki: probi vseen, mogoče te vzameta, če ne boš probala ne boš nikol vedla in se ti te sanje mogoče nikol ne uresničjo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Vidm da se ostalim zdi to povabilo nadvse smešno. Pa brez zamere pobje, še zmer mam rajš ob seb kakšno fejst bajkerco kot pa hordo podivjanih bajkerjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 mogoče te vzameta, Popravek...... vzamemo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 probi vseen, mogoče te vzameta, če ne boš probala ne boš nikol vedla in se ti te sanje mogoče nikol ne uresničjo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Maš prav, sam morm nekje zbrskat njihove slike, da vidim, če si čisto zares želim da me vzamejo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Maš prav, sam morm nekje zbrskat njihove slike, da vidim, če si čisto zares želim da me vzamejo :evilgrin: zakaj njihove slike, saj je napisal in dodal sliko da voz duca :naughty: a to ni dost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 zakaj njihove slike, saj je napisal in dodal sliko da voz duca :naughty: a to ni dost? Itak da ne, če bi bil RSV mille bi bla pa druga zgodba :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Pervy: take bejbe kot na sliki več pira nesejo kokr vi vsi skupi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Pervy: take bejbe kot na sliki več pira nesejo kokr vi vsi skupi :lol: hehehe.....ne poznaš ti našega Pervyja......ni keč v pivu.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Pas mater, premajhne joške mam :krneki: onadva te sigurno vzameta, mi pa bomo še vidli. prijavi se pa da vidimo :evilgrin: Pervy: take bejbe kot na sliki več pira nesejo kokr vi vsi skupi :lol: z veseljem se pustim takim spravit pod mizo - konec koncev je to tudi namen :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 Itak da ne, če bi bil RSV mille bi bla pa druga zgodba :grim Je'l me netko tražio :whistle: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) ... leta niso tolk pomembne aja midva s kolegom voziva ducati slika se vidi.Ce ste kaksne resne se mijavite po mailu da vam posredujem tel. za podrobnejse informacije ..... Ej, zanimiva tema. Le škoda je, da nimaš števca, kjer bi lahko sproti spremljal kako in koliko mijavkajo po mailu :evilgrin:. All the best rrrr Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Je'l me netko tražio :whistle: ? :blush: . Kje že, Bistrica :hmm:!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Pervy: take bejbe kot na sliki več pira nesejo kokr vi vsi skupi :lol: Hvala k***u da ga nesejo! Čimveč nam ga prinesejo, bolj jih mamo radi. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Pas mater, premajhne joške mam :krneki: Maš do naslednjega leta cajt, da ti zrastejo. Predlagam obisk in inštrukcije "masaže" pri gospodični Lendero. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Hvala k***u da ga nesejo! Čimveč nam ga prinesejo, bolj jih mamo radi. :evilgrin: :worship: Saj za nosit pir pa tak ne rabim vlkih jošk, bo moj triceps kr dovolj :grim . Ok smo že :topic: tak da..grem na mail ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 pozdravljeni ljubitelji bencinskih hlapov mopedov in motork na ta forum se javljam ker se s prijateljem jaz 26 on 28,25.6 praznik,26,27,28 odpravljava na krajse potovanje po hrvaski.Cilj je makarska pribl. 130 km pred Dubrovnikom,tempo voznje je srednji kaj to pomeni 120 izven naselja namen je predvsem uzivanje in to da kaj vidis ne pa samo puscica mem,tko da se kar dostkrat vmes ustavimo da malo poreleksamo.Dobrodosle so predvsem motoristke zenskega spola leta niso tolk pomembne aja midva s kolegom voziva ducati slika se vidi.Ce ste kaksne resne se mijavite po mailu da vam posredujem tel. za podrobnejse informacije moj mail ducatifan2@yahoo.com CAU............. ...jaz bi šla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 ...jaz bi šla... sej ti nihče ne bran, sam pohit da ne bodo mesta zasedena :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Maš do naslednjega leta cajt, da ti zrastejo. Predlagam obisk in inštrukcije "masaže" pri gospodični Lendero. :whistle: Nope, naj "mikeno" vpraša za kak nasvet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 eh, fantje če ima spodobno visa kartico in bo pridno pir nosla boste zvečer že itak tak nabasani da vam bo vseeno tud če je kosmata po joških.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Nope, naj "mikeno" vpraša za kak nasvet :naughty: Jaz bi jo tudi rad izprašal, ampak sem žal štajerc. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Pas mater, premajhne joške mam :krneki: Jaz tut! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Pozdravljeni s kolegom se 28 julija odpravljava v italjanske dolomite izlet bi trajal 4 dni isceva dva motorista lahko tudi motoristka ki bi sla zraven. ce je kdo zainteresiran naj mi pise na ducatifan2@yahoo.com kaj ste jih tko napadli... :fredy: bogi fanti niti izbirajo ne več...al je moški al je ženska...sam da je oblečen po temi " kaj oblečt za na monstra" :hmm: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se