tati Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Pokvarjenci :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: Raje kako mehko travco zberte tm je manj pesticidu.... :whistle: :whistle: :whistle: mi lahk poveš kje na tistem hribu je mehka travca.............. :winkiss: :winkiss:
GorazdH Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) mam jst mehko blazinco, če ne se pa name lahko vležeš :whistle: pa da se ne boš me ogibala ko lani :nono: :fredy: Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil GorazdH
tati Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 (popravljeno) mam jst mehko blazinco, če ne se pa name lahko vležeš :whistle: pa da se ne boš me ogibala ko lani :nono: :fredy: o ti presneta mona............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: pazi se ti mene :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss: samo, da ne boš spet kakšne bejbe okrog preganjal :krneki: :krneki: Popravljeno Julij 4, 2008. Popravil tati
Moby Objavljeno Julij 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 No fantje,kaka bo to nagrada? :P A bo kraljica cvička al ne bo... Ne da bi vedu.... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: je pa le streljaj stran 250m od nas na Sv.MArtinu doma Ex vinska kraljica Martina lohkr da bo doma... :naughty: :naughty: :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 A Martina je? :D No js sm pa Martin...Se boma kr zastopla :D
TONTO Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 A Martina je? :D No js sm pa Martin...Se boma kr zastopla :D Upanje ti ostane vedno CVIČEK nikoli :kva2: :kva2: :kva1:
Miha Z. Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 a je že ta osmi?! :huh: oštja, ku gre ta cajt.... :whistle: osmi in moj peti zapored :D pridem :P
PETARDA46 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 osmi in moj peti zapored :D pridem :P ppppssssstttt da te slučajno spet kaj ne preseneti in te ne bo na zbor :evilgrin: :worship: :whistle: :whistle:
inge Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 osmi in moj peti zapored :D pridem :P hmmm, če sem poštena, sem tudi js malček prešpricala :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Počasi pakiram :D Do srede bom glih menda spakiru...
inge Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Počasi pakiram :D Do srede bom glih menda spakiru... nimaš kej pakirat :evilgrin: maš manj šans, da pozabiš kej
mipros Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) Počasi pakiram :D Do srede bom glih menda spakiru... Kva pa mislš pakirat? Cvičk? Kukr mam izkušne z Brati cvička imajo u kufrih sam tu! MiP :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil mipros
PETARDA46 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Kva pa mislš pakirat? Cvičk? Kukr mam izkušne z Brati cvička imajo u kufrih sam tu! MiP :whistle: :whistle: :whistle: Hm pr njemu zadne čase bo bolj verjetno da kakšna ženska glava pogleda vn :whistle: :whistle: Ups, bom raje tiho, da jih pole na Braniku ne fašem!!! :naughty: :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Jok PETARDA!! :D Zj pa še ti...Hudiča pisanga...Ko da me že žirovci dost ne jebejo :P
PETARDA46 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Jok PETARDA!! :D Zj pa še ti...Hudiča pisanga...Ko da me že žirovci dost ne jebejo :P :winkiss: :winkiss: :winkiss: sej te bom u Rihemberku za rokco držau pa ne bo nobenmu jasno :whistle: :whistle: :whistle: sam pole ne greva u šotor ampak za šank :naughty: :naughty: :naughty:
petergsx Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 a vama trakc zrihtam d se nebota zgubila :rolleyes: .
Moby Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 v glavnem...aktivnosti neglede na zadnej plohe in povodn tečejo na vseh področjih priprave na zbor...kamp in okolica je že poštiman...tku da se boju tud zaljubljenci fletno meli...
TONTO Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 v glavnem...aktivnosti neglede na zadnej plohe in povodn tečejo na vseh področjih priprave na zbor...kamp in okolica je že poštiman...tku da se boju tud zaljubljenci fletno meli... Ma kej si mislu na brajde, a ih niste ogradil???
Moby Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 včeraj je blo malo mokro...ok tko v grlih kot po hrbtih in čelu ter grmovju in travi... vsak je meu razlog za mokroto.... :naughty: :naughty: :naughty: pred nevihto
Moby Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Mislu sem tukaj :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
tati Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Jok PETARDA!! :D Zj pa še ti...Hudiča pisanga...Ko da me že žirovci dost ne jebejo :P ne morem verjeti, da te enkrat tati ne zafrkava.... :winkiss:
johanca Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 pridem u soboto u izvidnico... :grim
bajo7 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Kva pa mislš pakirat? Cvičk? Kukr mam izkušne z Brati cvička imajo u kufrih sam tu! MiP :whistle: :whistle: :whistle: Nism čist sigurn. Na Viragu 125 v kufrih je bolj suša. Je pa not vse kaj drugega. :whistle: :whistle: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se