CVIČKAR1 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Kdo se pa o viragotu pogovarja?? :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 pridem u soboto u izvidnico... :grim Komi čakam ej :D Bomo kako rekl...Pa upam da še nekdo pride...Če ne pa js tam pridem :P
PETARDA46 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Kdo se pa o viragotu pogovarja?? :whistle: Posluš sej kdo pa teb še sledi kater motor maš... sej jih menjuješ ku gate :worship: :worship: Komi čakam ej :D Bomo kako rekl...Pa upam da še nekdo pride...Če ne pa js tam pridem :P Cvičkar... a se bom tud jest lohk kej zram prslinu??? :whistle: :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Čak mal,sj mam js sam viragota,kaj ma pa sestra je pa druga pesem :P Ja nč se ne boš zram prslinu...K js te osebe ne zaupam nikomur :D Sploh pa ne eni petardi našiti :D Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil CVIČKAR1
PETARDA46 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Čak mal,sj mam js sam viragota,kaj ma pa sestra je pa druga pesem :P Ja nč se ne boš zram prslinu...K js te osebe ne zaupam nikomur :D Sploh pa ne eni petardi našiti :D je že prou prjatu... si bom zapomnu to :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Kdaj si reku da prideš gor??? :whistle: :whistle: (da ti zlijem vodo v šotor)
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Namest da mi kej zliješ v šotor mi lahko pustiš kak pir v predprostoru...NE bom čist nč jezen :P
PETARDA46 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Namest da mi kej zliješ v šotor mi lahko pustiš kak pir v predprostoru...NE bom čist nč jezen :P Prjatu zate vse... dobiš kuhano pivo... pa še nudlne ti dam notr pa boš lohk reku da si piu pivo in jedu župo skrati :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss:
petergsx Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 johanca ti kr prit se bomo tudi tle igrali k otroc :chase: sej veš.
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Prjatu zate vse... dobiš kuhano pivo... pa še nudlne ti dam notr pa boš lohk reku da si piu pivo in jedu župo skrati :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss: To pa še nism sprobu...Pravjo pa da tut probat ni greh! :D
ZEKKO Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Tudi zeko pride mal poglodat :naughty: Take fešte se pa nesme zamudit :worship: Do sedaj še nism mankov :lol:
tati Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Tudi zeko pride mal poglodat :naughty: Take fešte se pa nesme zamudit :worship: Do sedaj še nism mankov :lol: mogoče pa res mal prletimo :naughty: :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) Na Braniku pa cvičk pršpari da ga probamo!!! Prvo se moram za motor izborit :P To bo pa v tem tednu še...Zgleda tak. Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil CVIČKAR1
Moby Objavljeno Julij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 V glavnem... se še ne ve kdu je h maši šu in plaču ofer ma VREME ku kaže tud letus BO vsaj tku praveju na meteo in tud župnik pritrjuje... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: neki slik kako tečejo priprave na zbor je že v galeriji
GorazdH Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 glavno da vreme zdrži, če pa ne bo, upam, da bo zdržal vsaj šank. dejte kak šravf al cvek več za vsak slučaj.... :closedeyes:
johanca Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 johanca ti kr prit se bomo tudi tle igrali k otroc :chase: sej veš. Damn! dvomim da majo tko velk peskovnik da bi se vsi otroc not zbasal :naughty:
johanca Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Komi čakam ej :D Bomo kako rekl...Pa upam da še nekdo pride...Če ne pa js tam pridem :P Sej res... :evilgrin: glede na to da mam u petk B-day in če me spomin ne vara -in me ne- si ti men oblubu 50l cvička za dariu... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: in tukaj sledi nagradno vprašanje: kko misleš ti to prtovort s sabo?!?!?
Moby Objavljeno Julij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Peskovnika ne bo.... bo pa najverjetneje če gre vse po planu blatna kopel-bazen z blatom... tko da bo tud neki za otroško razposajenost.. :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: za tiste malo starejše pa bo itak dobro založen šank in dobra družba ..ostalo pa itak pol samo pride... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Sej res... :evilgrin: glede na to da mam u petk B-day in če me spomin ne vara -in me ne- si ti men oblubu 50l cvička za dariu... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: in tukaj sledi nagradno vprašanje: kko misleš ti to prtovort s sabo?!?!? Baje ma drug motor tri kufre...Tavlke,zdj bomo pa vidl kok se da not prpelat.Lp
bajo7 Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Damn! dvomim da majo tko velk peskovnik da bi se vsi otroc not zbasal :naughty: Kva pa moja malenkost????????????? :evilgrin: :naughty: :rolleyes:
johanca Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Kva pa moja malenkost????????????? :evilgrin: :naughty: :rolleyes: tudi tvoja mala malenkost je ušteta u komplet :naughty: :rolleyes:
žuristka Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 glavno da vreme zdrži, če pa ne bo, upam, da bo zdržal vsaj šank. dejte kak šravf al cvek več za vsak slučaj.... :closedeyes: oh ni problem. Si pa šank kar na tleh naredimo, kot na indiansih. :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Tko,motor doma s kufri,sam še s cvičkom ga nafilam!!SAm kaj k ni dnarja zdj :whistle:
vpmotori Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 jst pa že danes pridem... :naughty: :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Tko,motor doma s kufri,sam še s cvičkom ga nafilam!!SAm kaj k ni dnarja zdj :whistle: pa madona, kolk motorjev že pa daj maš ti :unsure:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Zdrawc,BMW je od sestre Yamaha je moja! :D Nič kaj teškega...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se