Rocco Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Zoki je biu čist nor. Kjer so drugi bremzal, je on gas tišal :D tko se dela...dol s konkurenco :) Zoki mi smo s tabo :OK: drgač je pa fajn grmel pa se bliskal ponoč :P
Brdaus Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 drgač je pa fajn grmel pa se bliskal ponoč :P :grim So vsaj vidl, kak se to dela, ko se gorenci v vrsto postavjo pa mal zarohnijo :naughty: :lol: Ala, smo mal :topic: Škoda samo, da ni blo še Pečota dol :trance_33_sleep:
Jeger Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) Kako ti je šlo Zoki? ja kr no .... štartov 12. .... poj je blo mal zmede na štartu smo mal zaspal :whistle: pa so me mal prehitel ...končal na 11 mestu od 24 ..... za prvič dobr .... nasledn happening grem tut dirko prlat :rolleyes: Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil Jeger
gebre Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) To Zoki :worship: A nas boš zdej še vedno poznal :whistle: :D Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil gebre
Jeger Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) ja sej sm sam dirko pelov ne pa naslov prvaka osvoju ...... :D sam grmel je pa ornk ..... sploh un s čoprjem ...petarde :) Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil Jeger
Tony Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 ja kr no .... štartov 12. .... poj je blo mal zmede na štartu smo mal zaspal :whistle: pa so me mal prehitel ...končal na 11 mestu od 24 ..... za prvič dobr .... nasledn happening grem tut dirko prlat :rolleyes: Čestitke :worship: :worship: :worship: Zdej te bom Raketa začel klicat :OK:
ZOX Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 ja kr no .... štartov 12. .... poj je blo mal zmede na štartu smo mal zaspal :whistle: pa so me mal prehitel ...končal na 11 mestu od 24 ..... za prvič dobr .... nasledn happening grem tut dirko prlat :rolleyes: Čestitk :worship:
billy Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Tri strani ste ponucal,pa čist neč pametnga povedal;super ta,pa čestitam temu pa onemu,pa fajn se pele ta pa oni(a),ko sem pa končno najdu rezultate,na hr.forumu seveda,pa vidim da je blo vse kaj drugiga.Pohvalu bi lahko edin Dolenjce,ki so res vztrajni in z veselem pridejo na happeninge,četud ne bojo glih taprvi :worship:,majo pa voljo!
SharpNinja Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 (popravljeno) Jap, naši Dolenjci so ornk nabrušeni :OK:, sploh Janezi ....GO Prosenikov pa Jeršinov!!! Popravljeno Julij 5, 2008. Popravil SharpNinja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se