Skoči na vsebino

jao, sodnik :/


igralec

Priporočene objave

Danes lepo pridem domov iz šole in vidim modro kuverto... No, ne bom preklinjal. Stvar je taka:

s kolegom sva šla maja na bencinsko pogledat za svečko za njegov motor (vozil je on, jaz sem bil sopotnik na svojem motorju :roll: ). Tam sva naletela na dva njegova kolega, katera sem poznal samo po videzu. Šli smo v Moste po svečko, kjer je pa en od unih hotel voziti moj motor. Jest sm sicer nasprotoval, a tale, s katerim sva prišla mu je kr prepustil motor in še mojo čelado. In tako so mene brez čelade in kr enega (vedel sem edino priimek) ustavili na Kajuhovi. Un človk (nima izpita) je dal podatke od bratranca (ima izpit), jaz sem dal pač svojo prometno. Policist je opazil, da sva malo premešana (jaz sem imel rokavice in jakno, un pa mojo čelado).

Zdaj piše tule, da sem jaz POTNIK, ukrep pa je prepoved vožnje vozniku. A bom zdej jest najebu??? oz. kaj se bo zgodilo :?:

P.S.: ja saj vem... ne daj nobenemu več motorja v roke :( Razmišljam, da bi prodal tale preklet motor (čez dve leti pa si kupil kako R6, na katero noben hudič ne bo silil) in naredil izpit za avto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To da posojaš motor neznancem je svojevrstna NEUMNOST in si je ne smeš in ne moreš nikoli privoščit !!!

Sicer ti pa ne morejo izpita vzet, če nisi vozil ampak samo za čelado lahko dobiš kazen !!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ta kazen je 20k (10k če plačaš v osmih dneh)? to bom še požrl, zdaj pa itq že 3 mesece noben razen mene ne vozi motorja, pa še tačke za sopotnika sem dol pobral, da mi folk ne bo težil, naj jih peljem kam...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za motor sem trdo garal in šparal več let, tako da ga nobenem ne dam niti za sedet brez mene.

Zbuniti bi se moral takoj. Če piše prepoved vožnje vozniku, potem se bratranec od tizga, ki je vozu ne bo smel vozit. Če si zadaj sedel brez čelade pa ne vem zakaj bi plačal več kot 10.000 (5) ?

Drugače se pritož.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kokr jaz vem je ene par mojih frendov dobil sodnika zarad čelad pa so jo vsi odnesl samo z ukorom.

Čeprav so pa nekateri policisti mal ...

Mene je sredi noči na večni ujel na radar, da sem vozil 80.

V redu, se malo pogovarjamo o prometnih nesrečah z motoristi nato pa pajkan (PRECEJ POVRŠNO) pregleda dokumente in mi začne veselo pisati račun. Ko konča pa mu malo namignem, da nisem še polnoleten.

Potem bi ga pa moral slišat: "Aja :shock: ..........(cca30sek).............ja pol ti pa ne morm računa izstavt :? ..............(spet30sek)..................akhem..............torej te bom predlagal k sodniku za prekrške."

Če je tako pregledal moje papirje da ni opazil, da sem mladoleten mu najbrž sploh ne bi potegnilo, da neki ni v redu pa tut če bi se jaz vozil na

Ninji 12.

Zdele na začetku šole pa še za varnost otrok skrbijo in imamo 10 polcajev okol šole tko da sem dobil sodnika že prvi dan pouka.

Z jutranje kave do šole (10metrov) sem se peljal brez čelade in evo enga ki mi maha. Jao pa kje me najdejo :cry: :evil:

Malenkost sm zabluzu samo se mi je pač mal pisal.

:roll: :oops:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni sreče.. jez sm se enkrat s kolesam vleku za speedfighta. voznik je biu brez izpita. ustavu naja je policaj, prjatu mu je dau bratov izpit. policaj ni upazu, da je na slik drug clovk, k pa pred nemu in samo reku, da se to ne dela... :wink: (vsi vici o policajh SO resnicni :) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaradi mene je lahko kazan za vožnjo brez čelade tudi sto jurjev. Jo imam vedno na glavi, tudi če se peljem samo do sto metrov oddaljene trgovine. Če pa je razdalja slučajno večja, pa obvezno vso opremo. Saj je za moje dobro, za nikogar drugega. MENE BO BUČA BOLELA ČE GRE KAJ NAROBE.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res da malo izven teme ampak vseeno...danes je zelo zanimiv članek v DELU v rubriki kronika z naslovom "Šestletnik nepravilno parkiral". Najbolš da vsi na kakšnga mulca vse motorje prepišemo pa gasa ko policaji mahajo.....Preberte si...men gre še zdej na smeh...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dunker vseen je blo mal več kt 10m, pa tut 10m ne vem če bi se mi dal rint tistih 140kil.

Zarad fazank niti ne bi vžigu motorja zato ker se ga itak nič ne sliš, zato se pa tok bolš vid ko med odmori poziram na hodnikih v jakni in s čelado v roki. :D :D :D :D 8)

Kaj pa če je vse res?!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, to me ne bo ustavilo. Sej mi nč ne morjo, ker sem mladoleten (še en mesec :). Mal me bo sodnica Mandič v 3. štuku soba 12 nadrla :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, to me ne bo ustavilo. Sej mi nč ne morjo, ker sem mladoleten (še en mesec . Mal me bo sodnica Mandič v 3. štuku soba 12 nadrla

_________________

ja matr se maš veze!!!ka pa ti poj morjo???

LP by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!