xtreme speed Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Pozdravljeni zanima me če kdo ve kje imajo najcenejše dela za mojo huso tc 570 letnik 2001 potreboval pa bi bat, ojnico,komplet tesnil,ter še par majnših delov za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem :worship:
stebricek Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 (popravljeno) se mi zdi da boš najhitrej zrihtal u italiji, mal se pozanimaj: Grion Racing Via Pontebbana 5833010 - Magnano in Riviera (Udine) - Italia Phone: 0432/783398 Fax: 0432/794080 Popravljeno Junij 17, 2008. Popravil stebricek
xtreme speed Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 ja nebo druge kot plest po italiji se malo ker ze med trgovinama moto marassi in moto mauri j razlika u ceni dokaj velika
SONCE Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ko kličem na gornjo telefonsko v Italijo, mi operater javi, da je telefonski priključek v okvari. :unsure: Imajo v tej trgovini cenejše kose, kot pri nas? Jaz sem dobil informacijo o tem, da so kosi npr. v Nemčiji BISTVENO cenejši, kot pri nas. Al ni čudno, da je pri nas tako malo Husqvarn.... Na Dolenjskem niti serviserja nimamo za Husqvarno, kar je velika neumnost zastopnika, glede na to, da enovaljniki potrebujejo pogostejše servise, kot npr. SS motorji. Tudi jaz potrebujem kakšen dober nasvet oz. naslov, kje bi se dalo dobiti poceni dele.
SONCE Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Aja.... Kako je pa kaj z rokom dobave delov? Pri nas je to :wacko:
xtreme speed Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Mauri mi j reku da kosi so tuki u roku tedna-10 dni zdej cenejši kosi u nemčiji so ja rečmo pr nas sm gledu j bat 200e u italiji 180 u nemčiji n eni strani sm gledu pa samo 160e tko da se pozna
Stric Burek Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Če te zanima poznam serviserja... Številka na PM
stebricek Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ko kličem na gornjo telefonsko v Italijo, mi operater javi, da je telefonski priključek v okvari. :unsure: Imajo v tej trgovini cenejše kose, kot pri nas? Jaz sem dobil informacijo o tem, da so kosi npr. v Nemčiji BISTVENO cenejši, kot pri nas. Al ni čudno, da je pri nas tako malo Husqvarn.... Na Dolenjskem niti serviserja nimamo za Husqvarno, kar je velika neumnost zastopnika, glede na to, da enovaljniki potrebujejo pogostejše servise, kot npr. SS motorji. Tudi jaz potrebujem kakšen dober nasvet oz. naslov, kje bi se dalo dobiti poceni dele. ne ne to številko sm na netu dobu, pač najbližji naši meji, sicer pa tut v okolici Ljubljane nei serviserja...jebi ga, treba se bo mal po sloveniji zapelat
xtreme speed Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) hja ce majo serviserji kšne dobre veze da ulečejo iz centralnega skladišča u italiji al pa nemčiji j uredi drugače j isti drek kod ce greš u trgovino iskat al pa še slabši k en serviser tle k ga poznam prnas ma take cene da glava peče Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil xtreme speed
xtreme speed Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 ce koga zanima ena uredi trgovina j u romansu u italiji speedmoto ma najceneje.Ojnico pa konkurenca ne dela tko da je u italiji okoli 250e pr zupinu 300e bati so od 160-200e od konkurence vertex naprimer, tesnila komplet za celotno mašino so 100-120e za bat in ojnico pa govorimo o kompletu seveda samo tko za informacijo ce koga zanima LP
xtreme speed Objavljeno Avgust 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 Pozdravljeni imam en problem potreboval bi gumice ventilov ta husqvarno tc570 in to nujno čimprej ker pa je speed moto zaprt zaradi dospustou zupin je na dopustu in par serviserjev tudi sem ostal brez idej kje bi lahko dobil te 4 drobne koščke če morda kakšen ve kje bi jih se lahko dobil se toplo priporočam LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se