king4ever Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Sicer nisem član tega kluba, ampak vseeno objavljam njihovo vabilo, ker si trenutno nimam nič drugega za počet. No takole: Motoklub C'EST BON Ormož vabi na Moto piknik ki bo v soboto, 07.09.2002 v Ormožu, s pričetkom panoramske vožnje ob 14.00 uri pri FAVORY CLUBU NA HARDEKU (predel Ormoža) 1. Živa glasba 2. Za motoriste brezplačna kisla žüpa 3. Erotic show 4. ETC Ekole, tole je prepisano z njihovega vabila. Za kake dodatne info se ne na mene obračat, ker nič drugega ne vem. A pride kdo?Jaz bom definitivno tam, če bo lepo vreme.
Ice Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 se lahko zgodi,glede na to,da lady stanuje prakticno okoli vogala.ne mores me falit: RW-barve na hrbt in moder bandit 12 z G-registracijo (AUT).
Rude Boy Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Vsi tisti ki boste v okolici spokojno mirnega Ormoža le kar ! Najbolje je če ob cesti poiščete OMV bencinski servis in potem pri njem zavijete v smeri RENAULT servisa in samo naprej do prve gostilne oz. do gasilskega doma na Hardeku (1 km). Tisti ki pa imate še dodatno energijo priporčam ogled koncerta v grajski kleti - klubu Unterhund, kjer bodo svoje znanje na ogled postavili bendi iz Švice: TIGHT FINKS in LA GRANDE SENSATION DE KIKKERIKKI. Doza punka ne more škoditi ! 8) SKA BIKE
Sanda7 Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Grem raj v Bistrico ker je bliže.Pa horuk do Opatije če bo vreme v nedeljo.
MARJA Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Grem raj v Bistrico ker je bliže.Pa horuk do Opatije če bo vreme v nedeljo. Pol se pa mogoče vidmo. Me kar ustavi.
klimbra Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jest bi šel tut u Bistrco!!!!!!!!!!!!!!!!Če nau dežja?????????!!!!!!!!!!!!
MARJA Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Jest bi šel tut u Bistrco!!!!!!!!!!!!!!!!Če nau dežja?????????!!!!!!!!!!!! Ma kakšen dež neki!!!
Rude Boy Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Ej Bistrica je pod drugo temo ??!! :D :roll: SKA BIKE
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se