tati Objavljeno Julij 26, 2008 Opozori Objavljeno Julij 26, 2008 Saj pri tebi noben ne pride do besede razen tebe :winkiss:
Zgagec Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Evo vsi, no ja eni in isti ki se dajete kdo pride in kdo ne, jaz grem, torej če bo kdo kje zvohal kak prenočišče se priporočam, šotor mi glih ne diši. Kdaj zakurblam modro ptico še ne vem, mogoče že v četrtek, kakorkoli, mam modro fejzerko, upam da se najdemo doli Lp, Boris
tati Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Evo vsi, no ja eni in isti ki se dajete kdo pride in kdo ne, jaz grem, torej če bo kdo kje zvohal kak prenočišče se priporočam, šotor mi glih ne diši.Kdaj zakurblam modro ptico še ne vem, mogoče že v četrtek, kakorkoli, mam modro fejzerko, upam da se najdemo doli Lp, Boris tudi jaz imam modro ptico......če boš kje našel kakšno posteljo viška zvrcni...... :naughty: :naughty: ali pa javi tisti, ki bo najbolj glasna.... :krneki: :krneki: :krneki: v petek pridem šele ponoči dol, zažuramo, v soboto pa grem zgodi spat, da me ne bojo drugi sekirali, da sem glasna...... :alien1: zjutraj pa ob 8 uri gasa domov............in na šiht........ :headbang: :headbang: :headbang:
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 :krneki: :krneki: :krneki: v petek pridem šele ponoči dol, zažuramo, v soboto pa grem zgodi spat, da me ne bojo drugi sekirali, da sem in pol se boš spet lahk izživljala nad nami, ki bomo šli prej spat :alien1:
tati Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 in pol se boš spet lahk izživljala nad nami, ki bomo šli prej spat :alien1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: ITAK.......... :whistle: :whistle: ne saj štartamo ob ene treh iz Ljubljane, tako, da ne bomo prišli dol ob 2 uri, ampak prej........ kdaj pa vi greste :naughty: :krneki: :krneki: in kdo..... :evilgrin:
Vale Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 (popravljeno) da sem glasna...... :alien1: zjutraj pa ob 8 uri gasa domov............in na šiht........ :headbang: :headbang: :headbang: Saj nisi glasna, sam govoriš dosti :photo: Popravljeno Julij 29, 2008. Popravil Vale
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 kdaj pa vi greste :naughty: :krneki: :krneki: in kdo..... :evilgrin: v petek zjutraj......približno takle zaenkrat: Precednik, Cardy, Bully, mogoče Bako, pa jaz
tati Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 v petek zjutraj......približno takle zaenkrat: Precednik, Cardy, Bully, mogoče Bako, pa jaz tudi mi bomo šli po nekih ofrovdih.....saj veš kako je, če je vodja puta Guli.... :naughty: :naughty: kakšen plac rezervirajte za šotor, jaz sem itak spet podnajemnik... :whistle: :evilgrin: mogoče pa grem spat kam v mesto, čeprav to potem ni to...... :unsure: kdo je Cardy........Bully......... :unsure: :unsure: Saj nisi glasna, sam govoriš dosti :photo: a greš tudi ti...... :whistle: :winkiss: :worship: vovk in ostali gredo že zjutraj, oni so bolj pridni.... :naughty: :krneki:
Vale Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 a greš tudi ti...... :whistle: :winkiss: :worship: vovk in ostali gredo že zjutraj, oni so bolj pridni.... :naughty: :krneki: :grim jaz bom pila pivo v Bella Italia
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 tudi mi bomo šli po nekih ofrovdih.....saj veš kako je, če je vodja puta Guli.... :naughty: :naughty: tistle zgoraj ni noben ofrowd :closedeyes: kakšen plac rezervirajte za šotor, jaz sem itak spet podnajemnik... :whistle: :evilgrin: pol nas bodo pa buče bolele :evilgrin: mogoče pa grem spat kam v mesto, čeprav to potem ni to...... :unsure: cool :whistle: kdo je Cardy........Bully......... :unsure: :unsure: Kardanček, Bulk (golfrajder) :whistle: još nešto, da ti objasnim......
tati Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 tistle zgoraj ni noben ofrowd :closedeyes: pol nas bodo pa buče bolele :evilgrin: još nešto, da ti objasnim...... ah kakšne buče, saj ne bo nič notri.... :whistle: :whistle: ne teba ti više....
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 ah kakšne buče, saj ne bo nič notri.... :whistle: :whistle: japajade :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 :eek: :eek: :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk:
tati Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: aha............ :beer2: :beer2: :beer1: :beer1:
Moby Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 (popravljeno) tudi jaz imam modro ptico......če boš kje našel kakšno posteljo viška zvrcni...... :naughty: :naughty: ali pa javi tisti, ki bo najbolj glasna.... :krneki: :krneki: :krneki: v petek pridem šele ponoči dol, zažuramo, v soboto pa grem zgodi spat, da me ne bojo drugi sekirali, da sem glasna...... :alien1: zjutraj pa ob 8 uri gasa domov............in na šiht........ :headbang: :headbang: :headbang: jaz pa mam temno modrega "Tiča" pa nisem nikamer butnu :naughty: :naughty: :naughty: Če mi uspe porihtat da grem dan poprej na dopust grem tud jaz v sooto zjutrej tja skoz ..... in se na zboru ustavim.... v nedeljo popoldan pa naprej proti dalmaciji na dopust... Tko da ... :yea1: :yea1: Popravljeno Julij 29, 2008. Popravil Moby
tati Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 jaz pa mam temno modrega "Tiča" pa nisem nikamer butnu :naughty: :naughty: :naughty: Če mi uspe porihtat da grem dan poprej na dopust grem tud jaz v sooto zjutrej tja skoz ..... in se na zboru ustavim.... v nedeljo popoldan pa naprej proti dalmaciji na dopust... Tko da ... :yea1: :yea1: tko da..................mogoče pa tati ne bo šla, kaj pa vem............. :krneki: :whistle: :naughty:
GULI Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: aha............ :beer2: :beer2: :beer1: :beer1: A sm jest tut kje kle umes :beer1: :beer2: :drunk:
tati Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 A sm jest tut kje kle umes :beer1: :beer2: :drunk: ja itak da si nekje vmes......... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :worship: :whistle: :winkiss:
gregor46 Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Tako, jutri zjutraj štartam Ptuj relacija Pag,...uvala zrče :naughty: :naughty: ....tam zna bit napeto :D Enkrat v petek pa dalje proti Bosni,......se vidimo nekje v popoldanskih urah .) PS: če bi kdo rad dal za pivo.......nosim kurentov znak :beer2: :drunk: Lp, Gregor
bully Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Tako, jutri zjutraj štartam Ptuj relacija Pag,...uvala zrče :naughty: :naughty: ....tam zna bit napeto :D Enkrat v petek pa dalje proti Bosni,......se vidimo nekje v popoldanskih urah .) PS: če bi kdo rad dal za pivo.......nosim kurentov znak :beer2: :drunk: Lp, Gregor Arduh! Jest pa glih kontra. Po Vukovih u Zrće. Itak se ne morš u Zrćah trezn pojavit :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se