Zdrawc Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Arduh! Jest pa glih kontra. Po Vukovih u Zrće. Itak se ne morš u Zrćah trezn pojavit :naughty: Bully ti morš najprej Vukove prežiwet :evilgrin:
bully Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Kardanček, Bulk (golfrajder) :whistle: kaki golfrajder! Tole je golfrajder! A si mgoč mislu GhostRider :naughty: Ma pa usaj štimo kkr se spodobi. Tvoj tajgr kar bl mijavka :P
Zdrawc Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 kaki golf FZ6, kolkrat ti še morm powedat...................pa čuwej se tigra jutr, da te ne šawsne :evilgrin:
Rude Boy Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 :grim jaz bom pila pivo v Bella Italia sinjora ! skuzi sinjorita ! starke prego ! colori ? bele ! *2000 S (s črtico) itlajanščina za začetnike in zaostankarje drugače pa po začrtani Zdrafcowi poti a z nekaj urnim zamikom ! petek popoldan to je za nas ! :P
MDR Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Tisti, ki štartamo ( :? ) v petek bolj popoldan iz Ljubljane in okolice se dobimo (V KOLIKOR BI PELJALI SKUPAJ) KJE???? in KDAJ??? M.
MARJA Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Tisti, ki štartamo ( :? ) v petek bolj popoldan iz Ljubljane in okolice se dobimo (V KOLIKOR BI PELJALI SKUPAJ) KJE???? in KDAJ???M. Kar napište kje mi daste za pivo. Pridem na štart.
tati Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) Tisti, ki štartamo ( :? ) v petek bolj popoldan iz Ljubljane in okolice se dobimo (V KOLIKOR BI PELJALI SKUPAJ) KJE???? in KDAJ???M. mi se danes dobimo in se okvirno dogovorimo, za Rude Boya pa ne vem, če bo prišel na drink v Raco ob ene 19.30 uri......... :whistle: prileti... :winkiss: nas 5 bo tam, eni so pa že danes odjadrali.......mogoče 6........ :unsure: :unsure: Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil tati
tati Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 PS: če bi kdo rad dal za pivo.......nosim kurentov znak :beer2: :drunk: misllim, da ga meni dolguješ :winkiss: :winkiss: Arduh! Jest pa glih kontra. Po Vukovih u Zrće. Itak se ne morš u Zrćah trezn pojavit :naughty: pa sem le uspela zvedeti kdo je tale b............. iz Bočne.... :evilgrin: :headbang:
Zdrawc Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 misllim, da ga meni dolguješ :winkiss: :winkiss: od kdaj pa ti piješ pir :unsure: pa sem le uspela zvedeti kdo je tale b............. iz Bočne.... :evilgrin: :headbang: jebiga, wse je enkrat prwič :whistle: (chipsylandpress)
tati Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 od kdaj pa ti piješ pir :unsure: (chipsylandpress) tudi včasih................ :whistle: :whistle:
MARJA Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Kar napište kje mi daste za pivo. Pridem na štart. Bom šel sam na pivo :krneki: :alien1:
tati Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Bom šel sam na pivo :krneki: :alien1: bogi, bogi............. :naughty: :winkiss: eni štartamo ob 15 gremo po ta stari skoz do Novega mesta, Metlika, pridejo še ostali in gasa naprej....... :winkiss: :naughty:
MARJA Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 bogi, bogi............. :naughty: :winkiss: eni štartamo ob 15 gremo po ta stari skoz do Novega mesta, Metlika, pridejo še ostali in gasa naprej....... :winkiss: :naughty: In kje bo pivo :naughty: :winkiss: :krneki:
johanca Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 hmmm....mogoče pa pristopicljam...odvisno če u jadra ujamem ugoden veter :whistle:
poggy Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 (popravljeno) No če kdo zagleda rdečo FZ6-S2 s kufrom in stranskima torbama in enga čudnega kerlca v motosvet majici se le naj opogumi in pride bliže da se spoznamo. Mogoče, ampak res mogoče pade tud kakšno :beer1: :beer1: :devil: :devil: Mobi je pa tud v profilu :whistle: Popravljeno Avgust 1, 2008. Popravil poggy
tati Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 No če kdo zagleda rdečo FZ6-S2 s kufrom in stranskima torbama in enga čudnega kerlca v motosvet majici se le naj opogumi in pride bliže da se spoznamo. Mogoče, ampak res mogoče pade tud kakšno :beer1: :beer1: :devil: :devil: Mobi je pa tud v profilu :whistle: kar ti mene lepo spotakni..........moto svetovcev nas bo veliko... :whistle:
Rude Boy Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 za Rude Boya pa ne vem, če bo prišel na drink v Raco ob ene 19.30 uri......... :whistle: prileti... :winkiss: nas 5 bo tam, eni so pa že danes odjadrali.......mogoče 6........ :unsure: :unsure: hja, pa saj ne visim non stop na tem motomarsu, da bi lahko ulovil vsak pir ! OK gremo dalje ! oziroma pogledamo sončni mrk in pičimo ?! :OK: ne spotikaj me belinda...... :whistle: :P
zlati Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 (popravljeno) vsem želim srečno pot :worship: pa brez neumnosti prosim :whistle: Popravljeno Avgust 1, 2008. Popravil zlati
MDR Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 In kje bo pivo :naughty: :winkiss: :krneki: Takoj ko ugotovimo, ti javimo (če ne prej u Bihaču - prideš? O:-) ). M.
MARJA Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Takoj ko ugotovimo, ti javimo (če ne prej u Bihaču - prideš? O:-) ).M. Sem že na poti dol.
Vale Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 sinjora ! skuzi sinjorita ! starke prego ! colori ? bele ! *2000 S (s črtico) itlajanščina za začetnike in zaostankarje drugače pa po začrtani Zdrafcowi poti a z nekaj urnim zamikom ! petek popoldan to je za nas ! :P Skuzi sinjor Žažá: bella f 1. lepotica, lepa: bella mia! šaljivo, ironično lepotica moja, ljubica 2. ljubica, ljuba: addio, mia bella, addio! zbogom, zbogom, ljubica! 3. čistopis: copiare in bella na čisto prepisati 4. igre pogovorno odločilna igra 5. preneseno bella di notte pocestnica
tati Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 vsem varno pot............nam pa tudi.... :krneki: :winkiss:
borut Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 fajn se mejte... mene ne bo ker je na kuplungi 8 šraufu utrgal na Kawasakiju! :headbang: :headbang:
Fybor Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Tako... ravno v teh urah pozno ponoci smo se odlocili da jo jutri mahnemo na pot, prblizno ob 7h zutri, tako da se jutri vidjamo doli. Varno pot
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se