Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 dobr smo ga užigali :evilgrin: :whistle:
AlterMann Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 dobr smo ga užigali :evilgrin: :whistle:
tati Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 bilo je super kot vedno............. :worship: :worship: :worship: sicer malo preveč Slovencev, ampak saj smo se družli z domorodci, ki so carji, da dol padeš............ :naughty: :naughty: hvala vsem za nepozabno druženje.............. :winkiss: :winkiss: mal žalostna, ker so skoraj vsi šibali naprej na obalo ali na pot dalje, jaz pa nazaj v nočno :headbang: :headbang: , ah jebiga še piraq sem toliko spila ko ga v celem letu ne... :evilgrin:
GULI Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 (popravljeno) :beer1: :beer1: :beer1: :drunk: :SS defile Popravljeno Avgust 4, 2008. Popravil GULI
tati Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 pride tudi to :whistle: z malce pred-izbora prosim, se hecam...... :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 mal žalostna, ker so skoraj vsi šibali naprej na obalo ali na pot dalje, jaz pa nazaj v nočno :headbang: :headbang: , ah jebiga sej res s kom si pa šla nazaj? ko sma z Pipsom rušla je blo v vašmu logorju še vse mrtvo (sm se dvakrat zadrl "TATI!!" pa nobenga odziva......te sma pa pač šla še pira sem toliko spila ko ga v celem letu ne... :evilgrin: smo opazli ja :evilgrin:
tati Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 sej res s kom si pa šla nazaj? ko sma z Pipsom rušla je blo v vašmu logorju še vse mrtvo (sm se dvakrat zadrl "TATI!!" pa nobenga odziva......te sma pa pač šla smo opazli ja :evilgrin: šla sem z Luigijem od Panterjev in njegovo klapo, tudi Evro in njegova žena sta bila vmes.......potem smo se pa mal razkropili, ta divji trije naprej, ostali pa za nami..............smo se super peljali..... :worship: :worship: ja sem te čula, samo jebiga, še eno urco je bilo fajn spat..... :naughty: :naughty: bdv. zdaj mi je celo Jurček obljubil, da bo šel z nami na zbor..........presneto, to je nekam za zapisat in to na Hvar..... :worship:
ataIBA Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 lepi & trezni B) Juj, jaz bi se bal za tati :hmm: , da nebi fasala plučnice :cry: . Upam, da ste jo pazli :winkiss: . :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Juj, jaz bi se bal za tati :hmm: , da nebi fasala plučnice :cry: . Upam, da ste jo pazli :winkiss: . :rolleyes: se je sama, oz. je nanjo pazil novi Kume :whistle:
tati Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 se je sama, oz. je nanjo pazil novi Kume :whistle: res je, samo mislim, da se ga je tudi on malce preveč in sem se res morala sama paziti.... :winkiss: :winkiss: bilo je noro, toliko smeha že dolgo ne....... :worship: :worship: :worship:
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 bilo je noro, toliko smeha že dolgo ne....... :worship: :worship: :worship: pa matranja tudi ne :wacko: pa da ne pozabim, v imenu MD Jebiga, Hwala GULIju in Volku, da sta pomagala vleč štrik in tako pripomogla, da smo stolkli tiste Neretvance, al kaj so že bli :unsure: , pa wsem, ki ste tak srčno navijali za nas in nam nosili hladne oswežilne pijače :worship: :worship: :worship:
GULI Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 pa matranja tudi ne :wacko: pa da ne pozabim, v imenu MD Jebiga, Hwala GULIju in Volku, da sta pomagala vleč štrik in tako pripomogla, da smo stolkli tiste Neretvance, al kaj so že bli :unsure: , pa wsem, ki ste tak srčno navijali za nas in nam nosili hladne oswežilne pijače :worship: :worship: :worship: Ja hvala vsem navijačem za multivitaminske napitke, dobr da ni blo dopingkontrole :krneki:
tati Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 Ja hvala vsem navijačem za multivitaminske napitke, dobr da ni blo dopingkontrole :krneki: ja, ja nisem nič not vlila za šankom tako, da so bili le hmelovi dodatki :worship: :naughty: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 ka pa te je pir, drugega ko multivitaminska pijača V pivu so pomembni vitamini. Analiza enega litra piva nam pokaže, da so v njem naslednji vitamini: B1 (tiamin, aneurin) 0,02 mg B2 (laktoflavin, riboflavin) 0,03 - 0,04 mg B6 (piridoksin) 0,5 mg B5 (pantotenska kislina) 8,8 mg H (biotin) 5 mg Poleg vitaminov vsebuje tudi rudnine - fosfor, kalij, magnezij, žveplo, natrij, fluor. Pomembni so tudi oligoelementi baker, mangan, cink, aluminij, železo. Vsebnost alkohola pri običajnih vrstah piva je le 3 - 6 odstotna. Zato je pivo lahka alkoholna pijača. Zaradi nizke alkoholne stopnje ga uvrščajo tudi med osvežilne pijače.
tati Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 kje so ostale slikce......... :whistle: :whistle: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 kje so ostale slikce......... :whistle: :whistle: :whistle: delam na temu, da bi ble še dans....samo nimam vseh, ker je Bully še na Pagu :unsure:
Zdrawc Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 kje so ostale slikce......... :whistle: :whistle: :whistle: U Livnom :naughty:
Pips Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 U Livnom :naughty: Res izčrpno,hvala za dokumentacijo MD JEBIGA .)
tati Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 U Livnom :naughty: lepe fotke................ :worship: :worship: :winkiss: :winkiss:
seddgirl Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 ne da so lepe...še čudno, da jih je tolk uspelo :rolleyes: ... Zdrawc bi se mogel poklicno ukvarjat s slikanjem :worship: :worship: :worship:
Zdrawc Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 ne da so lepe...še čudno, da jih je tolk uspelo :rolleyes: ... Zdrawc bi se mogel poklicno ukvarjat s slikanjem :worship: :worship: :worship: ja najbrž, sam če dobro pogledaš sm jaz na dostih slikcah, tak da..... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se