Skoči na vsebino

MC VUKOVI Livno

Priporočene objave

Objavljeno

dobr smo ga užigali :evilgrin: :whistle:

Objavljeno

bilo je super kot vedno............. :worship: :worship: :worship:

sicer malo preveč Slovencev, ampak saj smo se družli z domorodci, ki so carji, da dol padeš............ :naughty: :naughty:

hvala vsem za nepozabno druženje.............. :winkiss: :winkiss:

mal žalostna, ker so skoraj vsi šibali naprej na obalo ali na pot dalje, jaz pa nazaj v nočno :headbang: :headbang: , ah jebiga

še piraq sem toliko spila ko ga v celem letu ne... :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

:beer1: :beer1: :beer1: :drunk: :SS

post-9009-1217833938_thumb.jpg post-9009-1217834144_thumb.jpg

defile

Popravljeno . Popravil GULI
Objavljeno
brezslik.gif

pride tudi to :whistle:

Objavljeno
pride tudi to :whistle:

z malce pred-izbora prosim, se hecam...... :winkiss:

Objavljeno
mal žalostna, ker so skoraj vsi šibali naprej na obalo ali na pot dalje, jaz pa nazaj v nočno :headbang: :headbang: , ah jebiga

sej res s kom si pa šla nazaj? ko sma z Pipsom rušla je blo v vašmu logorju še vse mrtvo (sm se dvakrat zadrl "TATI!!" pa nobenga odziva......te sma pa pač šla

še pira sem toliko spila ko ga v celem letu ne... :evilgrin:

smo opazli ja :evilgrin:

Objavljeno
sej res s kom si pa šla nazaj? ko sma z Pipsom rušla je blo v vašmu logorju še vse mrtvo (sm se dvakrat zadrl "TATI!!" pa nobenga odziva......te sma pa pač šla

smo opazli ja :evilgrin:

šla sem z Luigijem od Panterjev in njegovo klapo, tudi Evro in njegova žena sta bila vmes.......potem smo se pa mal razkropili, ta divji trije naprej, ostali pa za nami..............smo se super peljali..... :worship: :worship:

ja sem te čula, samo jebiga, še eno urco je bilo fajn spat..... :naughty: :naughty:

bdv. zdaj mi je celo Jurček obljubil, da bo šel z nami na zbor..........presneto, to je nekam za zapisat in to na Hvar..... :worship:

Objavljeno

lepi & trezni B)

post-5241-1217862932_thumb.jpg

Objavljeno
lepi & trezni B)

post-5241-1217862932_thumb.jpg

Juj, jaz bi se bal za tati :hmm: , da nebi fasala plučnice :cry: . Upam, da ste jo pazli :winkiss: .

:rolleyes:

Objavljeno
Juj, jaz bi se bal za tati :hmm: , da nebi fasala plučnice :cry: . Upam, da ste jo pazli :winkiss: .

:rolleyes:

se je sama, oz. je nanjo pazil novi Kume :whistle:

Objavljeno
se je sama, oz. je nanjo pazil novi Kume :whistle:

res je, samo mislim, da se ga je tudi on malce preveč in sem se res morala sama paziti.... :winkiss: :winkiss:

bilo je noro, toliko smeha že dolgo ne....... :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
bilo je noro, toliko smeha že dolgo ne....... :worship: :worship: :worship:

pa matranja tudi ne :wacko:

post-5241-1217868011_thumb.jpg

post-5241-1217868068_thumb.jpg

pa da ne pozabim, v imenu MD Jebiga, Hwala GULIju in Volku, da sta pomagala vleč štrik in tako pripomogla, da smo stolkli tiste Neretvance, al kaj so že bli :unsure: , pa wsem, ki ste tak srčno navijali za nas in nam nosili hladne oswežilne pijače :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
pa matranja tudi ne :wacko:

pa da ne pozabim, v imenu MD Jebiga, Hwala GULIju in Volku, da sta pomagala vleč štrik in tako pripomogla, da smo stolkli tiste Neretvance, al kaj so že bli :unsure: , pa wsem, ki ste tak srčno navijali za nas in nam nosili hladne oswežilne pijače :worship: :worship: :worship:

Ja hvala vsem navijačem za multivitaminske napitke, dobr da ni blo dopingkontrole :krneki:

Objavljeno
Ja hvala vsem navijačem za multivitaminske napitke, dobr da ni blo dopingkontrole :krneki:

ja, ja nisem nič not vlila za šankom tako, da so bili le hmelovi dodatki :worship: :naughty: :whistle:

Objavljeno

ka pa te je pir, drugega ko multivitaminska pijača

V pivu so pomembni vitamini. Analiza enega litra piva nam pokaže, da so v njem naslednji vitamini:

B1 (tiamin, aneurin) 0,02 mg

B2 (laktoflavin, riboflavin) 0,03 - 0,04 mg

B6 (piridoksin) 0,5 mg

B5 (pantotenska kislina) 8,8 mg

H (biotin) 5 mg

Poleg vitaminov vsebuje tudi rudnine - fosfor, kalij, magnezij, žveplo, natrij, fluor. Pomembni so tudi oligoelementi baker, mangan, cink, aluminij, železo. Vsebnost alkohola pri običajnih vrstah piva je le 3 - 6 odstotna. Zato je pivo lahka alkoholna pijača. Zaradi nizke alkoholne stopnje ga uvrščajo tudi med osvežilne pijače.

Objavljeno
kje so ostale slikce......... :whistle: :whistle: :whistle:

delam na temu, da bi ble še dans....samo nimam vseh, ker je Bully še na Pagu :unsure:

Objavljeno
kje so ostale slikce......... :whistle: :whistle: :whistle:

U Livnom :naughty:

Objavljeno
U Livnom :naughty:

Res izčrpno,hvala za dokumentacijo MD JEBIGA .)

Objavljeno

ne da so lepe...še čudno, da jih je tolk uspelo :rolleyes: ...

Zdrawc bi se mogel poklicno ukvarjat s slikanjem :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
ne da so lepe...še čudno, da jih je tolk uspelo :rolleyes: ...

Zdrawc bi se mogel poklicno ukvarjat s slikanjem :worship: :worship: :worship:

ja najbrž, sam če dobro pogledaš sm jaz na dostih slikcah, tak da..... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!