Skoči na vsebino

Nezrela Voznica pod vplivom mamil!

Dinotti

Priporočene objave

Ljubljana in okolica pozor!!!

PAZITE SE AVTOMOBILA ZNAMKE BMW SERIJE 5,SREBRNE BARVE ZADNJI MODEL!!!Namreč voznica (okoli 30 let srednje visoka)omenjenega vozila je ženska,ki je domvnevam redni uživalec mamil(kar se vidi po izgledu,ki kaže,da je v stadiju globoke zasvojenosti).

Voznica vozi,kot da nad njo zakona ni.Zgodilo se mi je že v dveh primerih,da me je prehitela na avtocesti z hitrostjo cca 200 kmh po desnem pasu in tik pred mene zapeljala ter mi pokazala srednji prst,nato nadaljuje z enako vožnjo do drugih.Voznica nima kontrole nad sabo,kar se vidi po obnašanju.Slučajno sem jo srečal na počivališču,kjer sem ji rekel,da ne sodi z takim ravnanjem v promet.Odgovori so bili piiiiiiiiiiiiiiiiiiip....,se vidi,da ni sposobna normalnega pogovora.

Samo vprašanje časa je,kdaj bo koga ali sebe ubila(avto ima razbito levo ogledalo in ves je pobuškan).

Sedaj me pa zanima,če je kdo že imel kake slabe izkušnje z omenjeno voznico.

Razmišljam,da podam prijavo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In zakaj še nisi podal prijave če je tako hudo nora?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Take bi blo treba :fight1: Če maš še kakšno pričo temu dogodku potem kar veselo podajte prijavo.

Naj se človk ustreli, če se hoče ubit, ne pa da pokosi s seboj še nevemkolk drugih po možnosti. Zarad takih idiotov smo pol vsi, k občasno vozimo malce hitreje neodgovorni in slabi vozniki. :SS

Popravljeno . Popravil dive
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

(kar se vidi po izgledu,ki kaže,da je v stadiju globoke zasvojenosti).

Podaj prijavo pa je... Btw Videz pogosto vara, čeprav si verjetno tule zadel v polno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če bo dobro plačano bom šel pričat, čeprav se v vaših krajih kaj dosti ne vozim :whistle: ;)

upam da zadevo rešite, če se sploh da ;)

lp

Popravljeno . Popravil TheMan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No sicer pa so ženske v večjih vozilih precej bolj objestne na cesti, kot njihovi moški kolegi... Najbolj tipično vozilo ki ga ponavadi srečaš s takim primerkom zakompleksane pičke je BMW X5... Pač nikol ne bojo zastopile, da se s kurcem rodiš, al pa ne... :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Podaj prijavo pa je... Btw Videz pogosto vara, čeprav si verjetno tule zadel v polno.

tole je (meni osebno) precej lažje napisat kot prijavit človeka...posledice zanj so lahko tudi bol katastrofalne kot manjši karambol.... sm bil v situaciji, ko res nisem vedel kaj je za narest, in še danes nevem,. če sm naredil prav al ne. pred menoj je vozila deklica cca 25 let, z majhnim avtomobilčkom je imela pr 60km/h obupne težave z lovljenjem ceste. nakar je zapelljala globoko na levi vozni pas, kjer je prihajal nasproti kamijon-vlačilec. ultra prisebni voznik je rešil situacijo in zapelal v graben, avtek pa je odbilo nazaj na cesto, in deklica je odpeljala kot da se ni zgodilo nič. ustavila je čez 10 minut. ustavil sem za njo in se poskušal pogovorit, pa je bila tako polna (po mojem občutku) pomirjeval, da ni vedela kaj se dogaja. in šok šokova, deklica je bila noseča. . . . .

Popravljeno . Popravil Cartman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V tem je problem,da si nisem v vsej tej zmedi uspel zapisati tablice :unsure: Domnevam,da je biu sredinec,ker ga je pokazala že drugič,prvič je bilo bolj jasno.Priča je pa moja punca,ki je bila v obeh primerih z menoj.

Popravljeno . Popravil Dinotti
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej če se ženska pele 200km/h in ti ene 130 pa res ni več tolko razlike v kmh da se ne bi dalo razbrat kaj kaže - dajmo pebi mao resnosti :whistle: . Jz bi vsekakor podal prijavo, če si prepričan, da je temu tako kot pišeš - če je tako nora, potem se jo bo itak še opazilo in bo malo lažje policajčkom jo ustavit - čeprov naša policija reagira ko je že 6x prepozno ali pa nikoli :hmm:

p.s.malo šale pa nikol ne škodi: pa si zihr da je bil BMW in ne Astra, k pol je bla moja punca, pa ni na speedu, sam dobre vole je :kva1: hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgodilo se mi je že v dveh primerih,da me je prehitela na avtocesti z hitrostjo cca 200 kmh po desnem pasu in tik pred mene zapeljala ter mi pokazala srednji prst,nato nadaljuje z enako vožnjo do drugih.

Ne bi rad bil provokativen, a če si ti vozil po levem pasu, ona pa je imela na desnem pasu prostor, da te prehiti, potem tu nekaj ni v redu.

Levi pas, če te še niso v avtošoli naučili, je prehitevalni.

In glede na to, da je ona imela prostor peljati mimo tebe, potem čisto matematično-fizikalno gledano, na desnem pasu ni bilo nikogar, kogar bi ti prehiteval. In če na desnem pasu ni nikogar, kogar bi ti prehiteval, to pomeni, da se moraš na prosto mesto na desnem pasu uvrstiti ti, česar pa očitno nisi storil in si s tem oviral ostale udeležence v prometu, ki bi radi vozili hitreje kot ti.

Če bi jaz bil na njenem mestu, bi ti prav tako pokazal "fakiča". Če pa bi me na počivališču ogovoril, pa bi ti pokazal še kakšen trik s petimi skupaj stisnjenimi prsti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bi rad bil provokativen, a če si ti vozil po levem pasu, ona pa je imela na desnem pasu prostor, da te prehiti, potem tu nekaj ni v redu.

Levi pas, če te še niso v avtošoli naučili, je prehitevalni.

In glede na to, da je ona imela prostor peljati mimo tebe, potem čisto matematično-fizikalno gledano, na desnem pasu ni bilo nikogar, kogar bi ti prehiteval. In če na desnem pasu ni nikogar, kogar bi ti prehiteval, to pomeni, da se moraš na prosto mesto na desnem pasu uvrstiti ti, česar pa očitno nisi storil in si s tem oviral ostale udeležence v prometu, ki bi radi vozili hitreje kot ti.

Če bi jaz bil na njenem mestu, bi ti prav tako pokazal "fakiča". Če pa bi me na počivališču ogovoril, pa bi ti pokazal še kakšen trik s petimi skupaj stisnjenimi prsti.

Končno eden, ki ve zakaj je prehitevalni pas na avtocesti. :OK: :OK: BTW kazen za tistega, ki vozi brez vzroka po prehitevalnem pasu je enaka kazni za tistega, ki te prehiteva po desnem pasu.

37. člen

(1) Voznik sme začeti prehitevati le, če ima na cesti dovolj prostora. S prehitevanjem ne sme ovirati udeleženca cestnega prometa, ki ga prehiteva.

(2) Pred prehitevanjem vozila, ki vozi pred njim po istem prometnem pasu, mora dati voznik predpisan znak, nato pa ga na primerni bočni razdalji prehiteti. Prehiteti mora brez oklevanja, po končanem prehitevanju pa se mora, razen na smernem vozišču z dvema ali več prometnimi pasovi, čimprej vrniti na prometni pas, po katerem je vozil pred prehitevanjem.

(3) Na smernem vozišču z najmanj dvema prometnima pasovoma sme voznik, ki je prehitel vozilo in želi prehiteti še drugo vozilo ali drugega udeleženca cestnega prometa, ostati na prometnem pasu, po katerem je prehiteval prvo vozilo, če s tem ne ovira hitrejših vozil, ki se mu približujejo od zadaj.

(4) Voznik prehitevanega vozila ne sme povečati hitrosti. Po potrebi mora zmanjšati hitrost in se pomakniti k desnemu robu vozišča.

(5) Z globo 40.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s prvim, drugim ali tretjim odstavkom tega člena.

(6) Z globo 60.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s četrtim odstavkom tega člena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Provokator si pa zares.Tista z pestmi,je bila izjava,ki nekaj pove o tebi. :headbang:

Res je,da sem bil na levem pasu,je pa tudi res,da sem se vračal na desni pas,kjer me je prestrašila omenjena voznica.Če je nebi bilo na desnem pasu,bi se po končanem prehitevanju uspešno vrnil nazaj,kar mi pa ni ratalo.V njenem nadaljevanju se je videlo,da nisem edini,ki je bil ogrožen z njene strani.

Vedno se pa najde nekdo,ki je pameten,kljub temu,da ga ni bilo zraven.Pravila so mi jasna,saj sem delal nekaj let kot učitelj vožnje .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dinotti

Hm, da si bil na avtocesti in zavijal desno, pa je za teboj prehitela in bila pred teboj na desnem pasu, vzporedno s teboj, pa res nekaj ne štima. Najmanj rally voznica bi morala biti za kaj takega, kaj misliš?

Ali pa nekaj v tvojih zgodbah ne štima...

Pa itak ni pomembno, pomembno je, da je ona zadrogirana... Sedaj je še provokator tisti, ki je nečesa kriv... Bom naslednji jaz?

lp

bv

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje...pa nehite se kregat. :nono: ..kar je blo je blo...dobr jo je odnesu to pa je itak glavno...

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa vsi ostali, ki morda ne bodo srečno prispeli domu?

in kaj je tako presenetljivega, da je ona pikirala po desnem pasu mimo njega? Rally voznica? Samo ženska, ki ima malo preveč v krvi in premalo v glavi :angry: Kot, da se še nobenem nikoli ni kaj podobnega nikoli zgodilo - meni namreč se je že, da je (prav tako voznik BMW-ja - res zanimivo) medtem ko sem s približno 150km/h (kar je itak krepko preveč pa dobro) prehiteval več avtomobilov zapored, približal na rit kot nor in seveda nisem mogel pravočasno izprazniti prehitevalnega pasu, ko se je naredil prostor sem kot vedno preveril v desnem ogledalu, če res vidim cel avto, ki sem ga prehitel za menoj in šele potem želel zaviti desno, a sem ga že videl BMWja v ogledalu kako me je pričel prehitevati, iskoristil je tistih 6metrov, ki sem jih pustil "v zraku" zaradi varnosti....zdaj pa blatite mene, ko res ne znam vozit al kaj? Pač sm počakal 1s da se prepričam če je desni pas prazen, ne bom rinil not na meter samo zaradi enega prenapetega pussyja z malim....(dobro vemo čem - pač te vozniki BMWjev očitno imajo :naughty: ).

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....samo zaradi enega prenapetega pussyja z malim....(dobro vemo čem - pač te vozniki BMWjev očitno imajo......

Tole že spada pod "nestrpnost"!

Mene je pač razveselilo, da kdo opazi, kako BMWji stegnejo, ne da ves čas poslušam : "za ateje", "penzionerski stroj" ipd. Ko pade mimo pa v jok.

Pa še ena nova BMW tema.....

Če kdo namerava biti malenkosten in me opomniti, da je menda šlo za avto, naj temo še preseli tja, kamor spada - npr. avtomobilizem ali videoigrice.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bravo, Provokator. Še en dokaz, da smo Slovenci (preizkušeno) daleč najslabši vozniki.

nekateri ste res. vsak dan znova mi dokazujete.

Vedno se pa najde nekdo,ki je pameten,kljub temu,da ga ni bilo zraven.Pravila so mi jasna,saj sem delal nekaj let kot učitelj vožnje .)

Če so takšni kot si ti učitelji vožnje, potem ni čudno, da imamo najslabše voznike v Evropi.............

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!