AREA Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 To temo sem odprl zato, ker verjetno koga večkrat zanima, kolko km je od enega do drugega kraja. Mene recimo zanima kolko je od Maribora pa do Rogle, zdaj razmišljam da bi se zapeljal tja, ampak ne vem kak bo z bencinom tak da vsaj približn podatek bi mi prav prišo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Zelo dober "kalkulator" razdalj med kraji: :arrow: :arrow: :arrow: http://www.amzs.si/html/IC/km/route_planer.htm Sicer pa pogledaš na zemljevid Slovenije, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Poglej na http://www.amzs.si. Odpri Prometne informacije in nato Razdalje in kilometrine in potem hrabro dalje. Pove ti vse, samo kraje vpisuješ, pa še pot ti nariše na zemljevidu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Dobr, dobr je tole. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Zelo dober "kalkulator" razdalj med kraji: :arrow: :arrow: :arrow: http://www.amzs.si/html/IC/km/route_planer.htm Mimogrede, ta kalkulator je bil že pred kar nekaj časa dodan na prvo stran motosveta, a ker očitno niste opazili, sem sedaj na prvi strani dodal še ikonce, ki označujejo kaj je novega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Ej, kam je pa izginil moj post!!??? :evil: :evil: :? :cry: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 7, 2002 Deli Objavljeno September 7, 2002 Ali pa pogledaš na avtokarto evrope,pa ti zračuna potovalni čas razdalijo,lahko si še pot sprintaš pa te varijante,če jo seveda imaš lušna varjanta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 30, 2002 Deli Objavljeno September 30, 2002 Z MB na Roglo in nazaj boš pa ja prišel z enim tankom??? V konjicah pa je pumpa Al pa ma tank samo 2l :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno September 30, 2002 Deli Objavljeno September 30, 2002 Vzameš zemljevid v roke, in odčitaš razdaljo. Na vsakem boljšem cestnem zemljevidu so napisane razdalje med posameznimi kraji oziroma odcepi. Pa tudi drugače se je na pot lepše odpraviti z zemljevitom v žepu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 1, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 Gorazd če se dobro spomnim sem mel takrat v žepu jurja pa pol in niti tolarja več :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 Zelo dober program za take stvari in ga tudi priporočam je: Microsoft AutoRoute Express Europe. Najnovejša verzija je 2002. Ti določiš začetek vožnje, konec vožnje, postanke, program ti nariše zemljevid, kilometrino, postanke glege na porabo goriva, čas vožnje,... Super zadeva. http://www.microsoft.com/autoroute/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 tudi sam uporabljam route 2002 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 Če bi radi dobili bolj poceni verzijo programa, poglejte tukaj: http://www.bolha.com/index.php3/ukaz/show/kat/8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Sam za potepanja po Evropi uporabljam AutoRoute 2000. Zakaj? Mogoče sem malo "levi" in mi v novejših verzijah (ki jih sicer imam) ni uspelo najti avtokampov :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 2002-ka mi je všeč, ker se lahko cela vseina s CD-ja prenese na računalnik in požene tam, ne da bi potreboval CD-ja v računalniku. Še posebej to dobro pride, če imaš notebook-a (laptop-a), ki ga vzameš s sabo na pot, da si lahko sproti spreminjaš pot. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 2002-ka mi je všeč, ker se lahko cela vseina s CD-ja prenese na računalnik in požene tam, ne da bi potreboval CD-ja v računalniku. Še posebej to dobro pride, če imaš notebook-a (laptop-a), ki ga vzameš s sabo na pot, da si lahko sproti spreminjaš pot. Finta: Tudi za staro verzijo ne rabiš CD-ja. Skopiraš vsebino CD-ja na disk in poženeš instalacijo iz diska. Pri zagonu ne zahteva CD-ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se