bitje Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 Dobra dva meseca do štirinajstice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Junij 25, 2008 Deli Objavljeno Junij 25, 2008 praznoval bom tm moj 19. RD 100% bom tm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Junij 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2008 praznoval bom tm moj 19. RD100% bom tm Pravi kraj za praznovanje rojstnega dne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polansk Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 če nam v ilirski pa grem ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkec Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 če nam v ilirski pa grem ;) Ja jez tut če nam u ilirski al bom pa u petk u ilirski pol pa u sboto dol :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Ja jez tut če nam u ilirski al bom pa u petk u ilirski pol pa u sboto dol :rolleyes: Se mi zdi, da je v Ilirski en teden kasnej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Bajo...Spet boš pijan se mi zdi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Bajo...Spet boš pijan se mi zdi :whistle: Lažovi :chase: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 praznoval bom tm moj 19. RD Bom prinesel aspirine in Rupurut. Za vsak slučaj bom šel že v četrtek in si do tvojega prihoda napravil malo podlage, da ne boš bankrotiral. Kakšna posebna želja, kar se tiče darila? Tank bencina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkec Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Se mi zdi, da je v Ilirski en teden kasnej :naughty: jebentiš da ne vem lan je bl tak kurba po sm su u ilirsko pol pa sam na kofe zu3 na twine :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 jebentiš da ne vem lan je bl tak kurba po sm su u ilirsko pol pa sam na kofe zu3 na twine :whistle: kar prever pa boš vidu. 14.TWIN HORN BEACH PARTY- PULA 28.-31.8.2008 Kdaj: 05.09 - 07.09.2008 Organizator: FEISTRITZ BIKERS BUNCH KLUB Kraj dogodka: ILIRSKA BISTRICA Država: SLOVENIJA :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Prideva pogledat .... :P čenebomspetmotorjaprodalpress :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 (popravljeno) Še 26 dni ... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Popravljeno Avgust 2, 2008. Popravil bitje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Avgust 3, 2008 Deli Objavljeno Avgust 3, 2008 Eden od dobrih motozborov z lokacijo ki ustreza! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Še slabe tri tedne... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Še slabe tri tedne... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: In potem neboš imel časa niti, da bi spil pijačo s starimi prijatelji. :whistle: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 In potem neboš imel časa niti, da bi spil pijačo s starimi prijatelji. :whistle: :P .) Najbrž res ne. Zlasti, če me najdeš v nedeljo ob štirih zjutraj, ko sem že popolnoma izčrpan... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 praznoval bom tm moj 19. RD100% bom tm Žal sem slišal, da si imel nesrečo (zlomljena noga in nos). Predvidevam, da te v Pulo ne bo. Kaj pa praznovanje 20. RD-ja? Pa čimprej se pocajtaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Naj opozorim na bogat program s svetovno znano skupino AXXIS, za razpoloženje pa bodo skrbeli tudi Heat, The Trio, Small House Brown, Night Express in ostali. Zanimiva je posebnost našega zbora – vsako uro prevoz z ladjico na relaciji Pulska Riva – Beach Party, kar je seveda priročno za tiste, ki bi radi spili kakšno kapljico več in si ogledali mesto. Organizirali bomo tudi paintball kamp, izbor za najljepši motor, stunt show, striptiz, defile (kako veličastna je vožnja nekaj tisoč motorjev mimo arene, najbrž ni potrebno posebej poudarjati) in še mnogo drugega. Vstop za bikerje in motoriste bo seveda brezplačen... Več informacija na www.twinhorn.hr Naslednji teden.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Mah če bo vse po sreč pride nekaj "prascov/prasici" že v četrtek, čene pa v petek zihr! Bomo popil kakšen deci ali dva borovničk :headbang: :headbang: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno Avgust 19, 2008 Deli Objavljeno Avgust 19, 2008 Mah če bo vse po sreč pride nekaj "prascov/prasici" že v četrtek, čene pa v petek zihr! Bomo popil kakšen deci ali dva borovničk :headbang: :headbang: :whistle: :whistle: Ne pozabi prnest očalc. Ta bele. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
9Sammy5 Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 Še slabe tri tedne... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Še tedn pa poooou!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :devil: :whistle: Hec hec.... kaj ot Cvičkov bo ker tam al bote zahinavli :rolleyes: :winkiss: Ajdi ludi se vidimo tam ane..:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 Če ne pride nič vmes se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scor2000 Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 žal me ne bo.... mejte se fajn, pa kaksnga Slovenca naredte dol :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 20, 2008 Deli Objavljeno Avgust 20, 2008 žal me ne bo.... mejte se fajn, pa kaksnga Slovenca naredte dol :devil: nesramnež :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se