Nincy Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 upam da mi tokrat rata pridet :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 Hirajkam, kot ponavadi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 Letos me temperaturna razlika in vlaga ponoči niti slučajno ne bosta presenetila. :headbang: Žganjico si bom prinesel od doma. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 se ga vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Avgust 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 mejte se fajn, pa kaksnga Slovenca naredte dol :devil: Zanimivo bi bilo izvedeti, koliko otrok je v resnici nastalo na Beach Partyju... :kva2: :kva2: :kva2: Še tri dni... :lol1: :OK: :yes: :kva2: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Puljski FAKOFBOLAN - jedini dokaz :whistle: za BPB :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 A mogoče kdo ve kolk je vstopnina za tiste, ki ne bodo z motorji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Še par dni! :010 :beer2: :yea2: :smoke: :music2: :drunk: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Pridemo :naughty: Vidim da bo Bravarija tekla nemst žlobudre(Favorit) :worship: :worship: Zaloga Ketonalov bo ostala kar doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 PAN za van, a favorita pod bravu ! :evilgrin: solnca bo pa toliko, da ga ne bomo mogli gledat ! B) razen če me Urška pokliče da greva v Missano ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Prideva z Laro na eno pivo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 A mogoče kdo ve kolk je vstopnina za tiste, ki ne bodo z motorji? Se pač enemu na zadnji zic vsedeš, a ne? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Prideva z Laro na eno pivo :P Mogoče pa jaz tudi pridem na eno... :D Mi ga boš plačal špeglookar? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 A mogoče kdo ve kolk je vstopnina za tiste, ki ne bodo z motorji? Ponavadi je bila tam okoli 30 kun ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) Se pač enemu na zadnji zic vsedeš, a ne? :P Nimam teh problemov ... še vedno sedim na prvem :winkiss: Ponavadi je bila tam okoli 30 kun ... Tnx ;) Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil hrčo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 :yea1: :yea1: :yea1: Jutri pa se začne zares. :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Vreme sem zrihtal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Vreme sem zrihtal :worship: Obljubiš, da bo vse tri dni fantastično? Pa mal vetrčka (okrog 3 bufore) bi tud prou pršlo, da bi se mal z "dvotrupačem" popeljali po vodici :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Vreme sem zrihtal :worship: torej sploh ni potrebe da gledam vremensko napoved :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 ...v soboto popoldan bo dež :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johanca Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 ...v soboto popoldan bo dež :P ne oddajej bad karme... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 ...v soboto popoldan bo dež :P Lahko, samo ne v Puli! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Neu deža..fripsi ne zaje.. :D . Še dobr da sam še en dan ker je res bil že cajt da se odpravim v Pulo k je tak fajn tam...mmm :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se