brubi46 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Dežja ne bo spljoh... :naughty: http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=pula Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Ne se menit o dežju, počasi kufre napolnit in gasa. :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 twin horn vs. bad horn :P samo za vas v areni ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lara! Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Ne se menit o dežju, počasi kufre napolnit in gasa. :grupni: Jutri, jutri..vse je že zmenjeno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Jaaaaaa jutri, takoj po službi..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 torej sploh ni potrebe da gledam vremensko napoved :whistle: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Me je samo reakcija zanimala na dež :P matr sem nesramen :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 matr sem nesramen :lol: sej te bodo v puljski areni lewom vrgli........pa bop mel nesramnost :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 sej te bodo v puljski areni lewom vrgli........pa bop mel nesramnost :evilgrin: Še prej pa bo dal za kakšen pir ali dva ali... :whistle: Mi pa bomo nesramni pa bomo vse spili. :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Mal prej sem šel pr nas mimo sodov polnih pirov....razmišlam kako to priteglit dol? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Mal prej sem šel pr nas mimo sodov polnih pirov....razmišlam kako to priteglit dol? :hmm: Stari ni panike, po potrebi pridemo tudi na dom. In kot bi rekel moj zelo dober prijatelj:Nenadoma :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 ...kroniki.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Obljubiš, da bo vse tri dni fantastično? Pa mal vetrčka (okrog 3 bufore) bi tud prou pršlo, da bi se mal z "dvotrupačem" popeljali po vodici :naughty: Amblubim skoraj, no :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 torej sploh ni potrebe da gledam vremensko napoved :whistle: :grrr ti sam verjemi mi na besedo vedno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 :grrr ti sam verjemi mi na besedo vedno :whistle: Jaja Volku je pa res za verjet na besedo;) To bo supe rz njim :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 pridemooooooo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boys Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Mi smo tudi zraven. :beer2: :beer1: :SS :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 jutr okul 16h štart Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelinkovec Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 jutr okul 16h štart Jaz tudi :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alienrat Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 jst grem pa že zutri :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Mi pa dans :naughty: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Med 14-o in 15-o štartam. Končno mal brez službe :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Mi pa dans :naughty: :yea1: :closedeyes: ... mogoče vas ujamem :naughty: .. al pa zjutraj zbudim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 na pol sem ze spakiran....se malo pa odrinemo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 :closedeyes: ... mogoče vas ujamem :naughty: .. al pa zjutraj zbudim :whistle: Kam pa pridemo brez domišljija :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se