9Sammy5 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ketna se je razpljacala! Pa nemoreeeš :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Tak d sma prišla sam do par km iza meje :slap: :slap: Pol pa s prikolco nzj :blush: :blush:
boys Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 (popravljeno) ..ja prav fino je blo, sam škoda k še včer ni blo sonca bi se še mal u vodo baknu :rolleyes: Bodi vesel vsaj nisi ježa fasal ko ene par hrabrih miškov. :kva1: Popravljeno September 1, 2008. Popravil boys
boys Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Seveda je bil, sem ga celega poslušal :rolleyes: Res škoda da si ga sam poslušal ne pa tudi gledal. :whistle:
Pervy Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ketna se je razpljacala! Pa nemoreeeš :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Tak d sma prišla sam do par km iza meje :slap: :slap: Pol pa s prikolco nzj :blush: :blush: zgleda ima ta zbor to auro, pred leti sem jaz tudi prišel samo do meje, potem pa zaradi zamašenega fergazerja cel polit z bencinom na prikolici domov :headbang:
val7 Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 , v soboto pa so oni Anex, al kaj so že ti germanski metalci, bili za nič, nula, ništa, zero :angry: vokal totalno podn :headbang: ,ostalo pa :music4: sanda- striptiz je biu ja, sam nisi nič zamudila lp
NN666 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 Bodi vesel vsaj nisi ježa fasal ko ene par hrabrih miškov. :kva1: Ups :blink: Še dobro, da se jih ponoči ni vidlo, če ne tudi plavanja v svetlikajočem planktonu ne bi blo... :rolleyes:
TITO Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 He,he,he....Ma kaj ježki...Jebemti...z kolegom sva vletela na nudel plažo ( nevede..)..nobenega ni bilo nikjer...potem pa kar zaenkrat luleki okol...jebemu...pa ene par žensk z zizikam ko švabski vojaki z bombam okol pasa... Drugač pa je bilo zanimivo , striptiza nisem dočakal...muzika je bila pa v pizdi... CITIRAM...evo dečki uspjela je tonska proba....zajebva nas kabel., pa gitara pa zvuk....evo još malo tonske probe...bljah... Naslendje leto prva destinacija UMAG !!!! A gre kdo v Split na zbor ?=???
Sanda7 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 no sej na po pravici povedano je bla organizacija bolj švoh prvo kot prvo mi je najprej padlo v oči da v bližini šotorišč ni bilo niti enega pixi Dixy wcja tako da sm morala ene parkrat zalivat ščavje,no potem sm pa že na samem dogajanju porajtala da je bilo vsega skupaj 8wcjev in 4je izven vhodne ograje mislim katastrofa da na pričakovano udeležbo (lani baje 12.000 folka)priskrbijo le cca 15skretov kar se tiče hrane pa tud ni blo glih ne vem kaj no v petek si je poba zaželel sardince pa jih sploh niso še imeli in si jih je uzel v soboto pa je bil razočaran tud hamburger je bil katastrofa mala pleskavica v mrzli žemlci brez vsega,čvapi pa so tud bili čist brez tapravga okusa,... muska je bla tud za moj okus brezvezna,no pivo je blo pa brez pripomb moj povzetek:tud če me naslednjih par let ni tam ne bom nč zamudila
TONTO Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) ,no pivo je blo pa brez pripombmoj povzetek:tud če me naslednjih par let ni tam ne bom nč zamudila TAKO nekako JA Popravljeno September 3, 2008. Popravil TONTO
sergini Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Tut men je blo v Umagu bolj všeč, muska in plac 10x bolše (da ne bom pretiraval s 1000x :whistle: )
žuristka Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Dragi moji, to pa je komerciala. Znajdi se sam. Spomnite se njihove prejšnje lokacije in organizacije zadnjih dveh zborov. Kje že je bila voda za umivanje? Wc pa je bil pri njih vedno luksus. Pa ne obupat! Do prihodnjič bomo že pozabili. :whistle:
alienrat Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 men je blo pa prou zakon... edin kr sm pogrešu so bli tuši... :whistle:
VS800 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 men je blo pa prou zakon... edin kr sm pogrešu so bli tuši... :whistle: Čist kulll je blo tastar ane :naughty: :whistle: ......mi si kr sami zmer nardimo da je fajn :rolleyes:
žuristka Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Čist kulll je blo tastar ane :naughty: :whistle: ......mi si kr sami zmer nardimo da je fajn :rolleyes: Saj ne da ni bilo kull, tud mi si znamo žur nardit sami, še vedno pa se radi tudi kulturno umijemo. :unsure:
volk Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Saj ne da ni bilo kull, tud mi si znamo žur nardit sami, še vedno pa se radi tudi kulturno umijemo. :unsure: Ma to v Puli in okolici ja ni problem ??? Me vpraš drugi leto . Sam se je treba kam zapelat
pelinkovec Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Hvala bogu, da je bil najboljši sosed v bližini :OK:
lasagna Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 No ja, saj so bili trije tuši. Pa še gužve ni bilo preveč, zaradi naravne temperature vode. Srali smo ga pa bolj pri šanku.
billy Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 Odkar so kolegu pred leti spizdli R1 na tem zboru me ne vidjo več,al če se popravim- v kravatistan sploh ne!!!
volk Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Dobro, da pri nas ne kradejo motorjev :unsure:
Core Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 Dobra dva meseca do štirinajstice... Kmalu letos spet nepozabni 15. TWIN HORN BEACH PARTY - 27.- 30. 8. 2009. več na: http://www.twinhorn.hr/index.html Lahko bi se zbrali in skupaj odrinili v jago :naughty:
Rude Boy Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 :grim v petek 28.8. dopoldan iz marine Portorož !
Žarko G. Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 praznoval bom tm moj 19. RD 100% bom tm nisem bil, mel sem sfukani nogi upam da mi bo letos uspel, samo nekak dvomm popravljam takrat maturo pizda materina jebš tako šolo k jo morš popravlat :headbang: :headbang:
buellina Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 ammm.... kaj pa mogoče veste kako kaj zgleda srečanje v Vodnjanu naslednji vikend oziroma od 23.7.-26.7. ? je že kdo bil kdaj?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se