suzuki Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Hola! prijatelji iz vrhniškega Moto kluba Nauportus so me prosili da objavim tole vabilo na njihov Dan Varne Vožnje... navali narode :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Ql pridem mal pogledat k sm glih domačin! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 I'll be there! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Hola! no, kdo še pride?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Kje je točno ta športni park? Vrhnike ravno ne poznem najbolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Bilo je super, drugo leto spet ponovimo :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Dobr je blo, nasledn let se spet vidmo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 (popravljeno) suzuki, tolk si oglašval, pa te ni bilo. No, razen če si bil v civilu. :) Bilo je super, drugo leto spet ponovimo :OK: :OK: :OK: :OK: Aha, zdej pa vem katera si. :whistle: Drugače pa hvala letečkotom za koristne nasvete in pohvaljen MK Nauportus za dobro organizacijo. :worship: Popravljeno Junij 29, 2008. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Ja sm dons tud jest zvedu kera si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Škoda da sem šele zdaj opazil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Boš pršu pa nasledn let, k pravjo da bodo ponovil. Če bo nasledn let boš obveščen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Živijo No fajn, da drugič kakšno rečemo :rolleyes: . Igorr tebe sem videla ko si šel vozit, Aljazz26 tebe pa mislim da ne :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) Boš pršu pa nasledn let, k pravjo da bodo ponovil. Če bo nasledn let boš obveščen! Ok, super! Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil Gregc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Živijo No fajn, da drugič kakšno rečemo :rolleyes: . Igorr tebe sem videla ko si šel vozit, Aljazz26 tebe pa mislim da ne :hmm: Ja si me pri simulatorju smo se pogovarjal, glede tega kakšni bodo otroci v prihodonosti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Nekaj utrinkov :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 uuuu,moj bivši motorček na slikci :naughty: .....tinca,kaj pa vsaj kaki rolerski komolčniki? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 uuuu,moj bivši motorček na slikci :naughty: .....tinca,kaj pa vsaj kaki rolerski komolčniki? :whistle: Saj sem pazila :blush: , pa ful je bilo vročeeeeeeee :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se