antares Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 (popravljeno) Aston Martin je finaliziral načrte za razširitev kolekcije ultra športnih avtomobilov z ultra športnim motociklom. Poganjal ga bo agregat V4 1.200cc; prenos pogona na zadnje kolo bo kardanski, motocikel bo v največji meri sestavljen iz lahkih kovin in carbonskih vlaken. Prednja maska deluje zahvaljujoč lamelam pod žarometi kot pomanjšan nos njihovih športnih kupejev, tako, da motocikla ni moč zamenjati. Na voljo bo tudi tipična barva "british racing green". Glede na ceno se je lahko gotovo, da si ga bodo privoščile samo stranke z zelo podloženo denarnico. Popravljeno Junij 28, 2008. Popravil antares
antares Objavljeno Junij 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 sem slabo natipkal njihovo šifrirano ime motorja; pravilno je DBV4 (in ne DVb4).
bmwslo Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 Aston MArtin je finaliziral načrte za razširitev kolekcije ultra športnih avtomobilov z ultra športnim motociklom.Poganjal ga bo agregat V4 1.200cc; prenos pogona na zadnje kolo bo kardanski, motocikel bo v največji meri sestavljen iz lahkih kovin in carbonskih vlaken. Prednja maska deluje zahvaljujoč lamelam pod žarometi kot pomanjšan nos njihovih športnih kupejev, tako, da motocikla ni moč zamenjati. Na voljo bo tudi tipična barva "british racing green". Glede na ceno se je lahko gotovo, da si ga bodo privoščile samo stranke z zelo podloženo denarnico. Kolikor sem prebral, gre le za idejo oblikovalca Oberdan Bezzi - ja in ni verjetno, da bi stvaritev zagledala luč sveta :krneki:
JMatic Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 k ksna oldschool VFRa mi deluje :D
antares Objavljeno Junij 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 Ne, slika ki si jo zalepil je njegovo predvidevanje kakšen naj bi motor izgledal. Tehnične načrte je izdelal tehnični studio, ki dela maloserijske načrte za Formulo 1; dizajn pa je interna Aston Martin zadeva, oziroma delo njihovega dizajnerskega oddelka. Vsekakor dvomim, da si ga bo lahko v Sloveniji kupila več kot peščica, ki se jo bo štelo na prste ene roke.
Dr_Jakob Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 Ne, slika ki si jo zalepil je njegovo predvidevanje kakšen naj bi motor izgledal.Tehnične načrte je izdelal tehnični studio, ki dela maloserijske načrte za Formulo 1; dizajn pa je interna Aston Martin zadeva, oziroma delo njihovega dizajnerskega oddelka. Vsekakor dvomim, da si ga bo lahko v Sloveniji kupila več kot peščica, ki se jo bo štelo na prste ene roke. kar se cene tice, bo precej nizja od njihovih avtomobilskih cen, kar pomeni, da se bo ziher kaksen nasel tudi pri nas. Saj se pa ja tudi avtomobili Aston Martin najdejo pri nas... enih par. Motor bo pa nekje na nivoju po mojem BMW k1200..?
KeC Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Uf, tole bo pa treba kupit, če pride kdaj do serijske proizvodnje. :yes:
Jerry_exc Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 men se tud zdi da je dizajn mal za časom... se mi zdi da je spredej preveč zaprt in da je zadnji del preveč masiven... feltne mi sploh niso všeč :unsure:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Uf, tole bo pa treba kupit, če pride kdaj do serijske proizvodnje. :yes: agreed
Cartman Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) kar se cene tice, bo precej nizja od njihovih avtomobilskih cen, kar pomeni, da se bo ziher kaksen nasel tudi pri nas. Saj se pa ja tudi avtomobili Aston Martin najdejo pri nas... enih par. Motor bo pa nekje na nivoju po mojem BMW k1200..? shure bo manj kot avto. rečmo de bo stalo ene tolk ko MV Agusta....kar pomeni, da jih bo v sloveniji pet, al pa sedem, in še ti zbirateljsko parkirani Ps: meni to zgleda kot sport touring, in ke kot Supersport. enodeln stol, belanca nad križem, relativno nizko sedenje....ne zgleda k ninđa rrr Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil Cartman
Dr_Jakob Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 shure bo manj kot avto. rečmo de bo stalo ene tolk ko MV Agusta....kar pomeni, da jih bo v sloveniji pet, al pa sedem, in še ti zbirateljsko parkirani Ps: meni to zgleda kot sport touring, in ke kot Supersport. enodeln stol, belanca nad križem, relativno nizko sedenje....ne zgleda k ninđa rrr Po mojem bo manj kot MV agusta. Iz enega simpl razloga. Prvic bo. p.p.s. Ja, sej lih to je super. Kot avto Aston Martin... sport elegant.
Dr_Jakob Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) BTW: sem sel cekirat na MCN in ugotovil, da to sploh ni uraden Aston Martin motor, ampak je finta v tem, da je en fan od Aston Martina preko pc-ja naredil svojo vizijo motornega kolesa. p.s. Full je podoben moje motorju: Aprila RST 1000 Futura. Povecana slika: Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil Dr_Jakob
bmwslo Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) BTW: sem sel cekirat na MCN in ugotovil, da to sploh ni uraden Aston Martin motor, ampak je finta v tem, da je en fan od Aston Martina preko pc-ja naredil svojo vizijo motornega kolesa. p.s. Full je podoben moje motorju: Aprila RST 1000 Futura. Povecana slika: To (približno) sem jaz napisal že v tretjem postu :whistle: Ne gre pa za nekega fan-a ampak poznanega oblikovalca Oberdan Bezzi :evilgrin: P.S. Jaz ga sicer osebno ne poznam, niti nisva skupaj v osnovno šolo hodila, tako da kako super duper poznan tudi ni :whistle: Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil bmwslo
baddad Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Kolikor sem prebral, gre le za idejo oblikovalca Oberdan Bezzi - ja in ni verjetno, da bi stvaritev zagledala luč sveta :krneki: Kakorkoli, tole je čist mim. Razen barve, nima nič skupnega z AM :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Kakorkoli, tole je čist mim. Razen barve, nima nič skupnega z AM :naughty: Tukaj se pa motis. GLEJ DETAJLE! Je popolnoma razviden Aston Martin vsakemu poznavalcu; *od platisc (klasika za AM), *kolikor je videti okvirja, je kar primerljiv z avtomobili AM (glej kako je vpet na motor) *luci (zadnje sploh - cisti izdelek AM), *obilja karbonskih vlaken na pravih mestih, *(Pa da sploh ne omenjam kako mora zadeva zgledat odspredaj); od lucmi se jasno vidi klasicna sharkmouth luknja za zrak, nabasana z vodoravnimi krom resetkami, *ostre, vseeno elegantne linije. Kaj bi pa se rad?
Stric Burek Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Tukaj se pa motis. GLEJ DETAJLE! Je popolnoma razviden Aston Martin vsakemu poznavalcu; *od platisc (klasika za AM), *kolikor je videti okvirja, je kar primerljiv z avtomobili AM (glej kako je vpet na motor) *luci (zadnje sploh - cisti izdelek AM), *obilja karbonskih vlaken na pravih mestih, *(Pa da sploh ne omenjam kako mora zadeva zgledat odspredaj); od lucmi se jasno vidi klasicna sharkmouth luknja za zrak, nabasana z vodoravnimi krom resetkami, *ostre, vseeno elegantne linije. Kaj bi pa se rad? Se popolnoma strinjam! Bi mi blo še bolš če bi bil SS, ampak tudi tak je lep.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se