Skoči na vsebino

Aston Martin DBV4

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Aston Martin je finaliziral načrte za razširitev kolekcije ultra športnih avtomobilov z ultra športnim motociklom.

Poganjal ga bo agregat V4 1.200cc; prenos pogona na zadnje kolo bo kardanski, motocikel bo v največji meri sestavljen iz lahkih kovin in carbonskih vlaken.

Prednja maska deluje zahvaljujoč lamelam pod žarometi kot pomanjšan nos njihovih športnih kupejev, tako, da motocikla ni moč zamenjati.

Na voljo bo tudi tipična barva "british racing green".

Glede na ceno se je lahko gotovo, da si ga bodo privoščile samo stranke z zelo podloženo denarnico.

Popravljeno . Popravil antares
Objavljeno

sem slabo natipkal njihovo šifrirano ime motorja; pravilno je DBV4 (in ne DVb4).

Objavljeno
Aston MArtin je finaliziral načrte za razširitev kolekcije ultra športnih avtomobilov z ultra športnim motociklom.

Poganjal ga bo agregat V4 1.200cc; prenos pogona na zadnje kolo bo kardanski, motocikel bo v največji meri sestavljen iz lahkih kovin in carbonskih vlaken.

Prednja maska deluje zahvaljujoč lamelam pod žarometi kot pomanjšan nos njihovih športnih kupejev, tako, da motocikla ni moč zamenjati.

Na voljo bo tudi tipična barva "british racing green".

Glede na ceno se je lahko gotovo, da si ga bodo privoščile samo stranke z zelo podloženo denarnico.

Kolikor sem prebral, gre le za idejo oblikovalca Oberdan Bezzi - ja

post-5391-1214642009_thumb.jpg

in ni verjetno, da bi stvaritev zagledala luč sveta :krneki:

Objavljeno

k ksna oldschool VFRa mi deluje :D

Objavljeno

Ne, slika ki si jo zalepil je njegovo predvidevanje kakšen naj bi motor izgledal.

Tehnične načrte je izdelal tehnični studio, ki dela maloserijske načrte za Formulo 1; dizajn pa je interna Aston Martin zadeva, oziroma delo njihovega dizajnerskega oddelka.

Vsekakor dvomim, da si ga bo lahko v Sloveniji kupila več kot peščica, ki se jo bo štelo na prste ene roke.

Objavljeno
Ne, slika ki si jo zalepil je njegovo predvidevanje kakšen naj bi motor izgledal.

Tehnične načrte je izdelal tehnični studio, ki dela maloserijske načrte za Formulo 1; dizajn pa je interna Aston Martin zadeva, oziroma delo njihovega dizajnerskega oddelka.

Vsekakor dvomim, da si ga bo lahko v Sloveniji kupila več kot peščica, ki se jo bo štelo na prste ene roke.

kar se cene tice, bo precej nizja od njihovih avtomobilskih cen, kar pomeni, da se bo ziher kaksen nasel tudi pri nas. Saj se pa ja tudi avtomobili Aston Martin najdejo pri nas... enih par. Motor bo pa nekje na nivoju po mojem BMW k1200..?

Objavljeno

Uf, tole bo pa treba kupit, če pride kdaj do serijske proizvodnje. :yes:

Objavljeno

men se tud zdi da je dizajn mal za časom... se mi zdi da je spredej preveč zaprt in da je zadnji del preveč masiven... feltne mi sploh niso všeč :unsure:

Objavljeno
Uf, tole bo pa treba kupit, če pride kdaj do serijske proizvodnje. :yes:

agreed

Objavljeno (popravljeno)
kar se cene tice, bo precej nizja od njihovih avtomobilskih cen, kar pomeni, da se bo ziher kaksen nasel tudi pri nas. Saj se pa ja tudi avtomobili Aston Martin najdejo pri nas... enih par. Motor bo pa nekje na nivoju po mojem BMW k1200..?

shure bo manj kot avto. rečmo de bo stalo ene tolk ko MV Agusta....kar pomeni, da jih bo v sloveniji pet, al pa sedem, in še ti zbirateljsko parkirani

Ps: meni to zgleda kot sport touring, in ke kot Supersport. enodeln stol, belanca nad križem, relativno nizko sedenje....ne zgleda k ninđa rrr

Popravljeno . Popravil Cartman
Objavljeno
shure bo manj kot avto. rečmo de bo stalo ene tolk ko MV Agusta....kar pomeni, da jih bo v sloveniji pet, al pa sedem, in še ti zbirateljsko parkirani

Ps: meni to zgleda kot sport touring, in ke kot Supersport. enodeln stol, belanca nad križem, relativno nizko sedenje....ne zgleda k ninđa rrr

Po mojem bo manj kot MV agusta. Iz enega simpl razloga. Prvic bo.

p.p.s. Ja, sej lih to je super. Kot avto Aston Martin... sport elegant.

Objavljeno (popravljeno)

BTW: sem sel cekirat na MCN in ugotovil,

da to sploh ni uraden Aston Martin motor, ampak je finta v tem,

da je en fan od Aston Martina preko pc-ja naredil svojo vizijo motornega kolesa.

p.s. Full je podoben moje motorju: Aprila RST 1000 Futura.

Povecana slika:

post-1357-1214818900_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Dr_Jakob
Objavljeno (popravljeno)
BTW: sem sel cekirat na MCN in ugotovil,

da to sploh ni uraden Aston Martin motor, ampak je finta v tem,

da je en fan od Aston Martina preko pc-ja naredil svojo vizijo motornega kolesa.

p.s. Full je podoben moje motorju: Aprila RST 1000 Futura.

Povecana slika:

To (približno) sem jaz napisal že v tretjem postu :whistle:

Ne gre pa za nekega fan-a ampak poznanega oblikovalca Oberdan Bezzi :evilgrin:

P.S.

Jaz ga sicer osebno ne poznam, niti nisva skupaj v osnovno šolo hodila, tako da kako super duper poznan tudi ni :whistle:

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno
Kolikor sem prebral, gre le za idejo oblikovalca Oberdan Bezzi - ja

post-5391-1214642009_thumb.jpg

in ni verjetno, da bi stvaritev zagledala luč sveta :krneki:

Kakorkoli, tole je čist mim. Razen barve, nima nič skupnega z AM :naughty:

Objavljeno
Kakorkoli, tole je čist mim. Razen barve, nima nič skupnega z AM :naughty:

Tukaj se pa motis.

GLEJ DETAJLE!

Je popolnoma razviden Aston Martin vsakemu poznavalcu;

*od platisc (klasika za AM),

*kolikor je videti okvirja, je kar primerljiv z avtomobili AM (glej kako je vpet na motor)

*luci (zadnje sploh - cisti izdelek AM),

*obilja karbonskih vlaken na pravih mestih,

*(Pa da sploh ne omenjam kako mora zadeva zgledat odspredaj);

od lucmi se jasno vidi klasicna sharkmouth luknja za zrak, nabasana z vodoravnimi krom resetkami,

*ostre, vseeno elegantne linije.

Kaj bi pa se rad?

Objavljeno
Tukaj se pa motis.

GLEJ DETAJLE!

Je popolnoma razviden Aston Martin vsakemu poznavalcu;

*od platisc (klasika za AM),

*kolikor je videti okvirja, je kar primerljiv z avtomobili AM (glej kako je vpet na motor)

*luci (zadnje sploh - cisti izdelek AM),

*obilja karbonskih vlaken na pravih mestih,

*(Pa da sploh ne omenjam kako mora zadeva zgledat odspredaj);

od lucmi se jasno vidi klasicna sharkmouth luknja za zrak, nabasana z vodoravnimi krom resetkami,

*ostre, vseeno elegantne linije.

Kaj bi pa se rad?

Se popolnoma strinjam! Bi mi blo še bolš če bi bil SS, ampak tudi tak je lep.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!