pajkica Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Packa.... -_- tkole si pa nasvinjala al kaj? :D :hmm: ja nč packa :P kje kej nasvinjan? :unsure: jaz nč ne vem :whistle: ..... u želodcu pa je blo pa res mal..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 "......pa sem ji rekel, da sem ze v avtu." ring any bells ?! :evilgrin: :kava: Caught in the act. SNAFU :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 ja nč packa :P kje kej nasvinjan? :unsure: jaz nč ne vem :whistle: ..... u želodcu pa je blo pa res mal..... :naughty: Si se bala...da bo kdo drug pojedu... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Domžale Ulica Nikola Tesla 15 1230 Naselje bistra pod bloki,slaščičarna GREMI dobra tortica nutela banana . Podpišem :worship: Tudi sladoleda nimajo slabega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 Novo mesto - gostišče Loka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 TAMARA Radenci obvezno šarloto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 slaščičarstvo barbara v lokovici :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 Pri Hlebčku v Dravogradu dobil v sladoledu las! Mogoče je bil mišljen kot dekoracija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 Pri Hlebčku v Dravogradu dobil v sladoledu las! Mogoče je bil mišljen kot dekoracija? če se menimo o sladoledu je pa OHRID najbolša izbira...bol dober sladoled ko kjer kol na morju..vsaj od teh kar sem jih jaz lizal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Ruski bar u BG .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 mislim, da slaščičarna, picerije , gostilne, nočni klubi,kafetarne, ribje gostilne,kitajske gostilne,trgovine tuš, merkator, špar nimajo kaj iskati na tem forumu ,edino, če delajo sami sebi reklamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 mislim, da slaščičarna, picerije , gostilne, nočni klubi,kafetarne, ribje gostilne,kitajske gostilne,trgovine tuš, merkator, špar nimajo kaj iskati na tem forumu ,edino, če delajo sami sebi reklamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ja, čeprav si nabil x-najst klicajev, gre še vedno za tvoje mnenje. Po mojem skromnem mnenju je vsaka informacija dobrodošla, če je uporabna. Teh nabijalcev pred tabo pa nima smisla komentirati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se