Skoči na vsebino

HOMOLOGACIJA Pritožba


madmax12

Priporočene objave

Zanima me če je kdo že imel sledeče izkušnje. Pred mesecem in pol sem se naročil za ogled uvoženega motorja na domu(homologacija) in takrat so mi rekli da pridejo naredit postopek v roku 1 do max 2 tednov. Prejšni teden sem se naveličal čakati in viseti pred telefonom ter vzel preizkušnjo ter se odpeljal proti morju (avto plus je namreč EDINI ki lahko izda homologacijo za motorna kolesa-pa naj še kdo reče da na ministrstvu ni nekdo fejst podmazan), in ker so bli na motorju premajhni žmigovci sem jih seveda še kupit originalne ter jih v kombinizonu pri štiridesetih stopinjah montiral in nato motor odpeljal nazaj da ga poslika. Ok-ok. Po več kot tednu dni pa še vedno nimam homologacije-morala bi biti gotova že v petek. Zanima me če se je že kdo kaj pritoževal in kam se je pritožil? Sem tudi zato da če ima kdo podobno zgodbo da se zberemo skupaj in o vsem skupaj obvestimo medije, da malo pobrskajo kdo spravla takšne vsote denarja v žep, da nihče drug ne dobi koncesije.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

premajhni žmigovci sem jih seveda še kupit originalne ter jih v kombinizonu pri štiridesetih stopinjah montiral

Bi si kombinezon slekel, preden si šel montirat.

Kar pa se tiče pritožb, pa mi je nekoč nekdo rekel, da se proti vetru ne da scati.

Jaz sicer mislim, da se da, le daleč ti ne nese, pa moker si lahko včasih.

A ne glede na to, kdo ima prav, mislim, da ni vredno poskusiti, ker se ti lahko zgodi, da se letos ne boš vozil z mopedom, če boš ga preveč sral, oz. scal proti vetru

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem mel podobno situacijo. Dobil papirje sicer v predvidenem roku ampak so ble 3!!! stvari narobe napisane. klicaril sem ko majmun po 50× na dopoldan, frajerji v Kopru delajo samo od 8-12h. Ko se mi javi ji povem zakaj se gre in reče ja vas pokličem nazaj. Itak me ni. Motor pa sem rabil. Pol ko sem jo čez kak teden klicarjenja dobil in zagrozu z direktorjem in da če so nesposobni se je začela nekaj opravičevati in lezti v rit. Papirje čez 2 dni nazaj, spet narobe napisani. :headbang:

Aaaah

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po več kot tednu dni pa še vedno nimam homologacije

meni so homologacijo iz Kopra poslali po 30 dneh

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem tudi zato da če ima kdo podobno zgodbo da se zberemo skupaj in o vsem skupaj obvestimo medije, da malo pobrskajo kdo spravla takšne vsote denarja v žep, da nihče drug ne dobi koncesije.

v ljubljani AMZS (Dunajska) že nekaj časa oglašuje preko radia, da po novem izvajajo tudi homologacije uvozenih vozil, torej ni le v KP. Direktnih izkušenj z njimi pa (še) nimam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Največji hec pa je, da je to delo brezveze... saj bi morala EU homologacija veljati v vseh EU državah brez da kdorkoli karkoli gleda in pametuje še pri nas. Sam valda, pri nas pač ne in računajo za štemplanje. Podobno kot pri nas ne velja E znak na rezervnih oz. nadomestnih delih, čeprav bi moral.

Sicer pa, dokler se da nor narod nategovat, zakaj pa ne, prodajanje štemplov je nekaj najboljšega. :winkiss: :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 5 tedne pozneje...
no končno so jim vzeli licenco-po novem imajo homologacije za motorje v lj na lpp-ju.

...ki pa precej bolj zapenjajo ob homologacijskih pregledih. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!