MOTOPUB Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Pa šta Rusima treba viza za HR :blink:
MOTOPUB Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 (popravljeno) Dakle ekipa, niste se izjasnili. Da li se vidimo u Trakošćanu 9.08? Popravljeno Avgust 1, 2008. Popravil MOTOPUB
NN666 Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 ...če me pes ne vgrizne, kača ne piči, če ne bodo padale prekle z neba ali pa kaka druga naravna katastrofa ne bo grozila, načeloma PRIDEM :yes: Angel, greva skupaj? Glede na sorodne štartne koordinate... .)
RusAndrey Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Pa šta Rusima treba viza za HR :blink: ja, rabim vizo za HR danes sem bil na Horvaskem konnzulatu, in ... it's not easy :slap: V utri zjutraj grem v Crnu Goru cez Madzarsko :krneki:
MOTOPUB Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 1. moto rider 2. nn666 3. Guli 4. Angel girl Dakle ostaje vas ovoliko mogućih. Tko dolazi, da, li znamo?
Angel_girl Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 ojla. @NN666t na žalost ne bo šlo... mam druge plane :D mogoče kdaj drugič
MOTOPUB Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 ojla. @NN666t na žalost ne bo šlo... mam druge plane :D mogoče kdaj drugič Kako ne, sladoled u centru :yes:
moto rider Objavljeno Avgust 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 (popravljeno) MOTOPUB Jaz bom ta termin (9.8.) odsoten. :slap: Zato na žalost, ne bom mogel priti. Enkrat v septembru, samo ne prvi vikend, ker bom zopet daleč stran. Potem pa kadar hočeš. Lokacija pa je enkratna. Bomo z Letečim (& Angel girl) in Gulijem prileteli! :grim LP mr Popravljeno Avgust 6, 2008. Popravil moto rider
NN666 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Evo, pa smo se dobili :OK: Nekaj Madžarov, mislim da 8, Hrvatov 7, in midva z Gulijem kot častna predstavnika Slovenije :grupni: ... Vreme ok, Trakošćan prelep, defile pa v stilu AT - precej makadamski... In ja, Guli, spet bom prala Afriko, ker mi je všeč zgloncana :P Komaj čakam 5. september, da se vidimo z druščino na Madžarskem... Pa še par fotk:
MOTOPUB Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 (popravljeno) Ptička ! :photo: Popravljeno Avgust 11, 2008. Popravil MOTOPUB
Leteči Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Kot vidim ste se meli fino, pa tud fajn punce niso manjkale :whistle:
NN666 Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Kot vidim ste se meli fino, pa tud fajn punce niso manjkale :whistle: Ja, res, Afrik je bilo kar nekaj :D Sicer samo 2 iz SLO :glare: , ampak upajmo, da bo naslednjič drugače :yes:
GULI Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Ja res je blo luštno. Najprej niti nisem imel namena it, ampak pr men se stvari tok hit obrnejo in na koncu mi je najbolj žal ker nisem ostal še do nedelje. Fantje so res 1A, organizirano je blo vse od kampa, hrane, pijače, vožnja... :worship: Če ma kdo čas 5.9.08 bo srečanje na Madžarskem, pejte vam sigurno nebo žal. evo še par linkov Slike Kje smo se vozili v soboto aja NN666 ne tok glancat AT, sej je enduro, more bit mal usran :whistle: :whistle:
Orange Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 (popravljeno) Ja res je blo luštno.Najprej niti nisem imel namena it, ampak pr men se stvari tok hit obrnejo in na koncu mi je najbolj žal ker nisem ostal še do nedelje. Fantje so res 1A, organizirano je blo vse od kampa, hrane, pijače, vožnja... :worship: Če ma kdo čas 5.9.08 bo srečanje na Madžarskem, pejte vam sigurno nebo žal. evo še par linkov Slike Kje smo se vozili v soboto aja NN666 ne tok glancat AT, sej je enduro, more bit mal usran :whistle: :whistle: Svaka cast :worship: vidm da se sam vozs okol kva pa deu :naughty: Popravljeno Avgust 12, 2008. Popravil Orange
Zdrawc Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 aja NN666 ne tok glancat AT, sej je enduro, more bit mal usran :whistle: :whistle: Amen!
NN666 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Amen! ...pod kamen! :P Ko bo pa vaš motor pri 103000 prevoženih tak, da ga boste lahko peljali kazat na Prešerca ( :yes: ), se pa naprej menimo :P ... Mal heca pa mora bit .) , tko da kar nadaljujte z zafrkavanjem.... :OK:
Zdrawc Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 ...pod kamen! :P Ko bo pa vaš motor pri 103000 prevoženih tak, da ga boste lahko peljali kazat na Prešerca ( :yes: ), se pa naprej menimo :P ... Mal heca pa mora bit .) , tko da kar nadaljujte z zafrkavanjem.... :OK: jaz mam tigra za furat, ne kazat :whistle: mi pa še enih 20k manjka do stotritaužnt
NN666 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 jaz mam tigra za furat, ne kazat :whistle: mi pa še enih 20k manjka do stotritaužnt Jaz pa AT za oboje :OK: ... Kamorkoli kadarkoli je najin moto :naughty: :slap:
Brdaus Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Qwa je pa un majstr na slikah delal... kolenčkal? :rolleyes:
moto rider Objavljeno Avgust 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 (popravljeno) Račun brez krčmarja. Vikend (5.-7.9.) bom v Angliji. Popravljeno Avgust 14, 2008. Popravil moto rider
NN666 Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 NO KA ZAJ???? A RES NOBEN Slovenc ne gre razen mene? Če bi se kdo pridružil, naj se oglasi... Štart v soboto zgodaj zjutraj, ob 8h v Varaždinu zbor s Hrvati, potem pa dalje. Če greste, se javite Madžarom na spodnjem linku. Na voljo je kamp ali sobe + hrana, kamp pride 7,5 EUR, soba pa 10 EUR, s hrano vred (golaž :naughty: ) http://www.africatwin.hu/main.php?p=2&...8&f_eid=183
MOTOPUB Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 Qwa je pa un majstr na slikah delal... kolenčkal? :rolleyes: Majstor jer pušio po ulici. Ne veš kak se to dela :huh:
XLMV Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 A rabi kdo povišano šipo,za staro Africo,pa ventilator hladilnika?
Leteči Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 A rabi kdo povišano šipo,za staro Africo,pa ventilator hladilnika? Kakšna šipa je to? Najina sicer že ima povišano ampak išeč vario screen od MRA z zgornjim pomičnim delom
Vinjetka Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 sm opazla, da bo še eno srečanje at na madžarskem konec oktobra. a kdo gre?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se