alenn46 Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 11.-12.julija vabljeni vsi na gajševsko jezero, na nepozabno noro žurko v petek in soboto.lp alen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Julij 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2008 kdoo prideee? :naughty: jaz grem že v četrtek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Pridem/o v soboto zagotovo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saa Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Jo, no tudi jaz pridem! No pa smo že trije :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carsvemira Objavljeno Julij 5, 2008 Deli Objavljeno Julij 5, 2008 ja, tudi jaz in še nekaj pijančkov :worship: zraven!! To bo veselo :010 !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 To se mora gret! apsosmrtno!:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Letos prekinjam svoj tradicionalen obisk pri Jezercih. :) Uživajte maXXXimaLno! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Letos prekinjam svoj tradicionalen obisk pri Jezercih. :) Letos začenjam svoj tradicionalen obisk pri Jezercih. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Letos začenjam svoj tradicionalen obisk pri Jezercih. :) pol pa tavelki tošl zrawn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 pol pa tavelki tošl zrawn čaki a se nista vidva menla da bosta tekmovala.. :beer2: ....v pitju pira?? :? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 čaki a se nista vidva menla da bosta tekmovala.. :beer2: ....v pitju pira?? :? :whistle: kje :unsure: to je bla zajebancija.............................jaz sploh ne pijem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 to je bla zajebancija.............................jaz sploh ne pijem Kakšno mišljenje te ma o naju? :angry: Valjda da ne pijema! :grrr Današnje babnce ej, sploh več ne razumejo heca... Če se hočeš odkupit, nama moraš vsakemu vsaj 6 pirov plačat, drugače se ne menima več s tabo! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1000 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Seveda se pride! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Seveda se pride! :OK: kak pa, a je kaj McAdama tam okrog.......... pa na keri strani jezera je to?????? menda je to ful welka zadeva :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david46 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 pozdravljeni! ZAnima me ob kolkih je panoramska vožnja v soboto? LP :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Kakšno mišljenje te ma o naju? :angry: Valjda da ne pijema! :grrr Današnje babnce ej, sploh več ne razumejo heca... Če se hočeš odkupit, nama moraš vsakemu vsaj 6 pirov plačat, drugače se ne menima več s tabo! :whistle: :evilgrin: :evilgrin: ni problema.......bomo vidl kdo bo prpo stisnu....... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Kakšen opis poti bi bil prav primeren za nas neuke, recimo MB-Lenart-Cerkvenjak-Bolehnečici- Kokoriči-Gajševci ali Ptuj-smer Ljutomer in potem Gajševci ali bi prilepili kako slikico npr. kaj takega: Gaj__evsko_jezero.pdf Pa morda še podrobnejši opis na kateri strani jezera se bo dogajalo. LP Darko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kwaka Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Pridem pogledat jezerci so super, prostor pa me veže na dobre stare čase. Ko še je Rutka plezal po šotorih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ridegirl32 Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 (popravljeno) Za vse, ki ne poznate poti do Gajševsega jezera oz. kraja srečanja, naj vam razložim. Kako priti do Gajševskega jezera veste... ta pot je že opisana zgoraj. Zbor pa se odvija na tisti strani jezera, kjer je vas z imenom Grabe. Kdor pride do Križevec pri Ljutomeru ali v Ljutomer (se naj pelje v smeri proti Cezanjevcem ali Križevcem) ali v Ključarovce ali v Branoslavce, pa ni več problem najti kraja dogodka. Saj je v vsakem križišču označena pot z velikim napisom moto. Zdaj bo šlo? .) Če pa slučajno prideš na tisto stran jezera, kjer se ne dogaja nič (kjer tudi ni prostora), veš da bi moral biti na drugi strani, torej, zapelji se okrog :D Za vse, ki pa vas zanima čas panoramske vožnje pa še to: v petek oz. danes je panoramska ob 18.00, v soboto oz. jutri pa ob 16.00. Popravljeno Julij 11, 2008. Popravil ridegirl32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thedukke Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 tudi mi pridemo v soboto-tretjič.Letos sem si pa sprintal mapo ker se vsako leto zgubim!Tak da upam da letos najdem iz prve. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ridegirl32 Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Kako se lahko zgubiš kar dva krat? Sedaj pa ja že poznaš te kraje.... Sicer pa: "V tretje gre rado." lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Zanima me, če se da v jezeru tudi kopat.Hvala za odgovor in lp :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Zanima me, če se da v jezeru tudi kopat.Hvala za odgovor in lp :010 Pips, če ne v vodi pa v piru :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ridegirl32 Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Kopanje v jezeru je na lastno odgovornost! A bolje da tega ne počneš (moje mnenje), sicer pa se o kvaliteti vode prepričaj sam in se potem odloči ali se boš namočil v vodi... Sicer pa je bolje če si za šankom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se