Pips Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Hvala vama za nasvete in opozorila,pridem vč kasno,ko hic pojenja.Se vidjamo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Preživel :whistle: , fajn gavda dobra glasba kot mora bit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ridegirl32 Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Tudi jaz sem preživela, čeprav sem danes malce bolj utrujena (dobro da je tako vreme za počitek). Bilo pa je res, kot treba bit. Super kot vedno pri Jezercih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
virago0011 Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 bilo je super pa tudi vina ni zmankalo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Vsa čast vam za tale zbor :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Vsa čast vam za tale zbor :worship: :worship: :worship: Super vzdušje.. :worship: Drugo leto ponovimo.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejka23 Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Super je bilo!!!Naslednje leto spet pridemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 A ima kdo posnetek od "Smoke on the water"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 odlično je blo. jezerci upam,da nam boste poslal ene par deklin iz prlekije na naš zbor.neki dobrih sem videl in so še narvno hranjene.ha ha :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se