Skoči na vsebino

OPOZORILO, okolica Kranja

SF

Priporočene objave

Včeraj pozno popoldne sem peljal od Kranja proti Brniku. Po krožnem prometu sem na ravnini varno prehitel pred seboj vozeč avtomobil, zapeljal na svoj vozni pas, in opazoval nasproti vozeč avto. Oddaljen je bil še vsaj 100m ko je začel voznik divje blendat, nato je po parih sekundah naenkrat zavil proti meni. No za seboj sem imel še svojo boljšo polovic na njenem motorju in nisem mogel za njim. Predvidevam, da človek tega ni naredil prvič, velika verjetnost je, da je že koga zrinil s ceste, veliko je namreč primerov "IZ NEZNANEGA VZROKA"... Avto je rdeč Megan, strejše generacije, navadne rdeče barve, tri ali pet vratna izvedba.

KRANJČANI OČI NA PECLJE!

Če kdo kaj izve oziroma opazi, pa naj le javi na PM.

Popravljeno . Popravil SF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja so kreteni ja....sj klele okol skos blendajo, pa te hocjo zrint s ceste....kurci blentavi....se jest skos s tem ubadam ze odkar mam motor...vzames v zakup, da ne mors lih vzacga kretena na gobc...tezko, ampak gre

srecno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, mene nasproti vozeci SE niso ogrozali, so pa ene parkrat zaceli pospesevat k zmesani, ko sem prehiteval. Pa ni blo pene, k mam mocen motor. Pa en idiot me je enkrat hotel zrinit na sredino nasprotnega pasu. Pa sem mu pobegnil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni pa se je že ene trikrat naredilo da je nasproti vozeč šel prehitevat ker me ni videl ali pa ker je sam tako hotel, nevem.. in sem se vsakič rešil in se nekako ujel na bankini. In nikoli med prehitevanjem se mi tisti v avtih niso potem nazaj umaknili na svoj pas da bi mi dali plac, ampak vedno prehitet do konca, pa mene v jarek skor... čista beda :closedeyes: :headbang:

//NejcZ

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se je včeraj meni zgodilo...avto renault 19 bele barve, kranjska registracija.

Zvečer se z mojo pripeljeva z obale (21.30). Na glavnem križišču v postojni zavijam desno proti pošti. Iz ljubljanske smeri prigrmi ta dotični avto, komaj je ustavil, da me ni zbil. Potem gas za mano. me na naslednjem križišču divje prehiti. Na naslednjem pa z se z ročno obrne za 90 stopinj ter mi zapre pot....potem pa seveda gas proč kot se da.

Ja se strinjam...pazte se gorenjcev..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne pazite se gorenjcev.. pazite se čisto vsakega drugega udeleženca v prometu, tudi motoristov.. nikol neveš kaki kreten je za volanom/krmilom.

//NejcZ

Popravljeno . Popravil tomazin
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem študiral da bi bilo pametno imeti montirano kamero na motorju... kamera bi snemala vedno ko bi se vozil.. shranjevalo pa bi se recimo zadnjih 15 minut vožnje. Verjetno bi se marsikje razjasnilo kaj se je dejansko zgodilo.

//NejcZ

Popravljeno . Popravil tomazin
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest sm tkoj za kamerco sam povejte kva mate kej gor namontiran pa kva rabš met za to naštiman

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se je včeraj meni zgodilo...avto renault 19 bele barve, kranjska registracija.

Zvečer se z mojo pripeljeva z obale (21.30). Na glavnem križišču v postojni zavijam desno proti pošti. Iz ljubljanske smeri prigrmi ta dotični avto, komaj je ustavil, da me ni zbil. Potem gas za mano. me na naslednjem križišču divje prehiti. Na naslednjem pa z se z ročno obrne za 90 stopinj ter mi zapre pot....potem pa seveda gas proč kot se da.

Ja se strinjam...pazte se gorenjcev..

parkiras moped snameš ćelado pa bombe po tipu, probmel resen. če pravis da je bila situasija taknsa kot jo opišuješ.

aja btw saj mas rokavice ki so zelo trde pa čelado pač uporabi malo kot prisilna sredstva :whistle:

no pri severnih sosedih resujejo tako, da si zapomniš registrsko gres do prve policijske postaje nbaredis izjavo(ne potrebuješ priče)

in probkem je resen. kazen zagarantirana

lp m

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

parkiras moped snameš ćelado pa bombe po tipu, probmel resen. če pravis da je bila situasija taknsa kot jo opišuješ.

aja btw saj mas rokavice ki so zelo trde pa čelado pač uporabi malo kot prisilna sredstva :whistle:

no pri severnih sosedih resujejo tako, da si zapomniš registrsko gres do prve policijske postaje nbaredis izjavo(ne potrebuješ priče)

in probkem je resen. kazen zagarantirana

lp m

zakaj bi snel čelado??? čelado kar gor da mu lažje gipsere daješ, pa če te on slučajno nazaj butne še njega bolj boli hehe...pa še zapomnit se te nea more :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj pozno popoldne sem peljal od Kranja proti Brniku. Po krožnem prometu sem na ravnini varno prehitel pred seboj vozeč avtomobil, zapeljal na svoj vozni pas, in opazoval nasproti vozeč avto. Oddaljen je bil še vsaj 100m ko je začel voznik divje blendat, nato je po parih sekundah naenkrat zavil proti meni. No za seboj sem imel še svojo boljšo polovic na njenem motorju in nisem mogel za njim. Predvidevam, da človek tega ni naredil prvič, velika verjetnost je, da je že koga zrinil s ceste, veliko je namreč primerov "IZ NEZNANEGA VZROKA"... Avto je rdeč Megan, strejše generacije, navadne rdeče barve, tri ali pet vratna izvedba.

KRANJČANI OČI NA PECLJE!

Če kdo kaj izve oziroma opazi, pa naj le javi na PM.

No, moja pravi, da se ji zdi, da je videla Ljubljansko tablico spredaj... Morda se možakar vozi na relaciji LJ - KR, pa tudi v ljubljanski okolici previdnost ne bo odveč...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živim v kranju, pa ti lahko iz prve roke povem, da je tu okoli polno debilov. Vsi zafustrirani 19letniki, od fotra dobili bmw530 pa se okoli mcdonalda peljejo po 10x na 5 min...Eh

sicer smo pa motoristi na cesti 1v1 (mišljeno z pestmi) močnejši :) Imamo rokavice, čelado...bum ze lezi :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj peljal od Bovca proti Kobaridu... Prehitel zelenega kangooja KR registracije. Pri omejitvi 90 je vozil 60. Zgleda, da sem mu stopil na žulj oz. na njegovega majhnega luleka.

Kreten je prgonu za mano pa me skor s ceste vrgu pol je nekaj poizkušal prehitevat nakar je prehitel v nepreglednem ovinuk pa nekaj trobil. Z moje strani je padel fakič... Idiot ima še zdaj verjetno trdega od orgazmiranja... Pomislil sem tudi na kakega SS-ovca, ki ga je mučilo, da ga je drekpumpa prehitela... :naughty: (SS-ovci/ke ne se jezit, nimam nič proti vam :winkiss: , sam tko se mi je zdelo...)

Skratka, kreten v zelenem kangooju, jebi se! :headbang:

Aja pa da ne bo pomote... Vozil striktno po predpisih (jaz) :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej bo naletu na taprauga oziroma taprave .....

pol bojo pa spet raznorazne grožnje skozi zaprto okno zaklenjenega avtomobila(frajer sigurno ne bo upau vn pridt )

:whistle: :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po registerskih tablicah bo čedalje teže določat od kot izvira "grešnik"! Ob prodaji avtomobila grejo tablice z vozilom!

Danes doživel situacijo , ko je vožnjo direkt name uprizorila voznica nežnejšega spola! :slap: Očitno je "štelala" postajo na radiju in ko je dvignila glavo nad volan in videla kam jo nese, je sunkovito odvila in za malo , da ni končala v škarpi na svoji desni. Me je kar minilo, da bi nadaljeval vožnjo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni glih okolica Kranja ja pa AC proti Kopru izhod iz zadnjega tunela sem na prehitevalnem pasu,ko vidim v špeglih da se mi nakaj izredno hitro bliža zavijem na vozni pas in med menjavo pasu me debil prehiti po moji desni strani šlo je za mm.Vozil je Audi A6 ali paA8 reg.št LJ 611 LC.Če ga opazite se mu na deleč ognite.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej ne morem verjet ...da se to res dogaja...svašta.... :unsure: :unsure: žalostno res....da obstajajo taki osebki...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni glih okolica Kranja ja pa AC proti Kopru izhod iz zadnjega tunela sem na prehitevalnem pasu,ko vidim v špeglih da se mi nakaj izredno hitro bliža zavijem na vozni pas in med menjavo pasu me debil prehiti po moji desni strani šlo je za mm.Vozil je Audi A6 ali paA8 reg.št LJ 611 LC.Če ga opazite se mu na deleč ognite.

taki mal preveč the fast and the furious gledajo :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!