mkosir Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Pozdravljeni! Torej v želji zmanjševanja stroškov se obračam na vas MSovci/ovke. Če ima kateri/katera izmed vas čas od 14.7.2008-24.7.2008 čas in nekaj denarja je v apartmaju v Milni na Hvaru prosto še eno prosto mesto. Cena je 20€/dan vključena taksa. trenutno nas je 3. 2 mladeniča ter mladenka starost od 22-24 let. Prevozna sredstva 1 motor + avto. Torej če imaš ( zaželjeno da si ženskega spola) čas in denar se mi prosim javi. vsi odgovori v smislu fukfehtarji in podobno prosim ,da se vzdržite takih. vse inf. preko PM. LP Matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Imam čas in denar, ampak žal nisem mladenka. :( Imam pa en dober predlog, kako dodatno zmanjšati stroške. Motor pustite doma in se vsi skupaj lepo peljite z avtom. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Imam čas in denar, ampak žal nisem mladenka. :( Imam pa en dober predlog, kako dodatno zmanjšati stroške. Motor pustite doma in se vsi skupaj lepo peljite z avtom. :P Sej nikjer ne piše, da je nujno. Samo, da je zaželjeno. Tak da ti se kar prijavi ;) Boš pač nezaželjen šel zraven. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Tak da ti se kar prijavi ;) Boš pač nezaželjen šel zraven. :evilgrin: Mogoče na začetku, ampak bi hitro postal zaželjen........vsaj pri enem "članu odprave". :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Mogoče na začetku, ampak bi hitro postal zaželjen........vsaj pri enem "članu odprave". :whistle: Glede na to, da si uporabil moško obliko. Imaš 50-50 možnosti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 pejte na štop, v šotor, babe pa doma pustite... tko bo še najcenejš, ejga :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Kec pelji Vapotka s seboj in bo ceneje! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Jaz bi Vapota vzel zraven :worship: jaz bi njemu dal ducat pirov on pa men ducat pičk :kva2: sam bi jaz moral hitro fukat... :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Jaz bi Vapota vzel zraven :worship: jaz bi njemu dal ducat pirov on pa men ducat pičk :kva2: sam bi jaz moral hitro fukat... :kva2: :lol1: da ti jih jaz nebi odpeljal :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 da ti jih jaz nebi odpeljal :kva2: Ne, ko bi Vapo prehitro pil... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Kec pelji Vapotka s seboj in bo ceneje! :naughty: Kaj si ja nor, njega si še šejk Brunei-a ne bi upal vzeti s sabo na dopust. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkosir Objavljeno Julij 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Za odgovor so bili mišljeni pametni predlogi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Za odgovor so bili mišljeni pametni predlogi! ..si pa optimist... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 sam bi jaz moral hitro fukat... :kva2: Saj zato si pa dobil vzdevek "zajček", tako da ne bi smel bit problem... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Za odgovor so bili mišljeni pametni predlogi! :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Za odgovor so bili mišljeni pametni predlogi! Sej so sami pametni predlogi, res pa je, da imajo verjetno zelo malo uporabne vrednosti :P Razen tega, da ne vapota s sabo na doust jemat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juresag Objavljeno Avgust 11, 2008 Deli Objavljeno Avgust 11, 2008 Midva se naslednji teden odpravljama na Hvar pa da ne bi samo ležala na plaži prosima za kakšen nasvet kaj se splača z motorjem it pogledat kake zanimivosti kake lepe ceste ipd. Najlepša hvala vsem ki boste v pomoč. l.p. Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se