gregorjanc Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 sem zmeru na svojmu pa sm vidu, da če merim v ravnini simetrično na prvo os mam višine sam 95 cm, tak da tapocen vinjeta je zame . Še dober da niso rekli za zadnjo os, ker pol bi bil pa čez 1,3 metra DAMI34 1
Bremzer Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 Še dobr,da ni po dolžini k..ca - nebi noben Bosanec več v Sloveniji po AC vozu ! !
royal Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Vedno se najde kdo, ki potem v vzvišenem tonu piše ostalim da so hlapci. :blink: Se najde, vse povsod in se spotika, taki so ponavadi prisesani na državni cucelj in niso sposobni dojeti bistva lastne zvišenosti :glare:
BREITNER Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 Še dober da niso rekli za zadnjo os, ker pol bi bil pa čez 1,3 metra avto.jpg Veš kako ugotoviš, kakšno vinjeto rabiš pri avtu? Pri prednji osi postaviš Kučana, greš na drugo stran .... če ga vidiš prek, potem 110€, če ga pa ne, potem pa 220€! BenX 1
bajkr88 Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 Še dobr,da ni po dolžini k..ca - nebi noben Bosanec več v Sloveniji po AC vozu ! ! no pol pa škoda da ni... k to bi blo pa fajn da se vozjo uni kje drugje in ne po slo.
tomash Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 no pol pa škoda da ni... k to bi blo pa fajn da se vozjo uni kje drugje in ne po slo. Tole je pa čist mem, in mi se vozimo samo po naših cestah??? kar se tiče pa vinjet, pa sploh ne vem kaj bi kdo rad. Mi vozniki bi radi dobre in varne ceste, država pa ovira promet in nudi bore malo. V zadnjem mesecu sem prepotoval pol balkana, (z avtom in motorjem) in ugotavlja, da je povsod podobno. Cestnine, slabe ceste, nekaj zelo dobrih cest, veliko nevarnih situacij ...... Mogoče se pa moramo vrnit v jame in na drevo.
Borutt Objavljeno September 21, 2013 Opozori Objavljeno September 21, 2013 Vsak ima svoje mnenje. Vendar mislim, da je cena vinjete in vse ostalo pobiranje denarja od državljanov za cestnino, registracijo, razni davki, ..., primerljivo z nakupom moto opreme ali motorja. Torej, za nek denar, nek nakup. Vendar mi vsi želimo čim boljšo opremo, najboljši motor (kakor kdo) za čim manj denarja oziroma za spodoben denar. Vendar v tem primeru z dvigovanjem cene vinjete, dvigovanjem cestnine, registracije, davkov, ..., mi ne pridobimo nič. Kot bi kupovali od "ubogih zapostavljenih romov" (po domače cigani) zlato po največji ceni. Grem v trgovino, vidim izdelek renomirane znamke, cena primerna, kupim, uživam. Plačam cestnino, glede na stanje cest kupim še kros motor, cena dvakratna, mogoče uživam. Država nam prodaja najslabšo storitev in najslabši izdelek za ceno najboljšega. To se gre pri dvigu cene vinjete. Da nas kar naprej nategujejo, kradejo državno premoženje, potem pa nas prisilijo, da kupujemo vse njihove storitve in izdelke po najvišji ceni, ker pač država nima denarja za obnovo cest, za izgradnjo novih. Temu bi se morali upreti in zahtevati za svoj denar kakovostne izdelke in kakovostno stroritev. gauloises, thumper in bajkr88 3
thumper Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 no pol pa škoda da ni... k to bi blo pa fajn da se vozjo uni kje drugje in ne po slo. sam bi blo pa u redu k bi šli vsi bmflarji na AC...
Fantocci Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 S čim opravičujejo višjo ceno? Jaz imam že 5 let enako plačo, nekaterim se je celo znižala.
MARJA Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 S čim opravičujejo višjo ceno? Jaz imam že 5 let enako plačo, nekaterim se je celo znižala. Menjaj firmo. Nekaterim se celo dviguje plača. thumper 1
papez47 Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 Nova merska enota za čekiranje vinjet. DAMI34 1
royal Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Vsak ima svoje mnenje. Vendar mislim, da je cena vinjete in vse ostalo pobiranje denarja od državljanov za cestnino, registracijo, razni davki, ..., primerljivo z nakupom moto opreme ali motorja. Torej, za nek denar, nek nakup. Vendar mi vsi želimo čim boljšo opremo, najboljši motor (kakor kdo) za čim manj denarja oziroma za spodoben denar. Vendar v tem primeru z dvigovanjem cene vinjete, dvigovanjem cestnine, registracije, davkov, ..., mi ne pridobimo nič. Kot bi kupovali od "ubogih zapostavljenih romov" (po domače cigani) zlato po največji ceni. Grem v trgovino, vidim izdelek renomirane znamke, cena primerna, kupim, uživam. Plačam cestnino, glede na stanje cest kupim še kros motor, cena dvakratna, mogoče uživam. Država nam prodaja najslabšo storitev in najslabši izdelek za ceno najboljšega. To se gre pri dvigu cene vinjete. Da nas kar naprej nategujejo, kradejo državno premoženje, potem pa nas prisilijo, da kupujemo vse njihove storitve in izdelke po najvišji ceni, ker pač država nima denarja za obnovo cest, za izgradnjo novih. Temu bi se morali upreti in zahtevati za svoj denar kakovostne izdelke in kakovostnabil stroritev. Da bi se vsaj ta denar uporabil namensko, ne, ker v zakonu nikjer ne piše, da se mora € zbran na tak način uporabit za vzdrževanje ali gradnjo cest....pa še naj nekdo reče če nismo fenomeni :hooray:
Bmflar Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Eto, končno je vinjeta za 2014 ugledala svet : sayo, papez47, Black Shadow in 6 others 9
motolover Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Da bi se vsaj ta denar uporabil namensko, ne, ker v zakonu nikjer ne piše, da se mora € zbran na tak način uporabit za vzdrževanje ali gradnjo cest....pa še naj nekdo reče če nismo fenomeni :hooray: Saj je isto s Pahorjevim eko davkom (DMV). Vse gre v proračunsko malho, nič za ekologijo.
TakeALookAround Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Sj res, vinjeta je potekla....zdej pa....
DAMI34 Objavljeno Oktober 10, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2013 Sj res, vinjeta je potekla....zdej pa.... isto kot prej, če je potrebno na AC grem na AC TakeALookAround, Gasperr, trebor in 1 other 4
sayo Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 PRODAM LETNO VINJETO ZA MOTOR ZA 45 €
Fazer03 Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 (popravljeno) Za 2016: temu rečejo: kovinsko zelena barva: Popravljeno Oktober 13, 2015. Popravil Fazer03
'.' Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Hvala, bom sprintal pa plastificiral v kratkem. DXR16, Fazer03 in TakeALookAround 3
ton Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Hm, bo treba motor prebarvat, da bo pasala k barvi vinjete.
maus Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 mau po grmoulu zapeleš in je takoj zelenkast
TakeALookAround Objavljeno Oktober 14, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2015 (popravljeno) Aynach, se men, prosim! Popravljeno Oktober 14, 2015. Popravil DIN
maus Objavljeno Oktober 16, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2015 (popravljeno) Za 2016: temu rečejo: kovinsko zelena barva: Pasala bo h ninđa ketni .. zato sem se pa odloču za zeleno Popravljeno Oktober 16, 2015. Popravil maus DAMI34 1
I30 Objavljeno Oktober 16, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2015 (popravljeno) Kdaj bo pa jagrsk zelena? Popravljeno Oktober 16, 2015. Popravil I30
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se