Skoči na vsebino

MC Sun Riders, HVAR CROATIA

Priporočene objave

Objavljeno

Pravkar sem govoru s prjatlom Benetom iz Hvara.

Žurka pri trdnjavi nad mestom Hvar definitovno bo !

Štirje hrabri in tri hrabre, torej 7veličastnih, ima že vse spakirano

in odrine jutri zjutraj ob 6.00 iz pumpe pri domžalskemu Sparu.

Gremo po magistrali do Drvenika in potem prenočit v Zavalo

k zgoraj omenjenemu Benetu. Naprej bomo pa še vidl.

Povratek v nedeljo. Če bi me želel kdo poklicat dobi cifro pri

Hanzitu, lahko pa tudi tako, da se vpiše med SR.

En lep morski pozdrav....

Objavljeno
ob 9:00 na Turjaku

Prijadram, mogoče s kolegom, če mu bo zneslo.

Lp, Igor

Objavljeno
ob 9:00 na Turjaku

Prijadram, mogoče s kolegom, če mu bo zneslo.

Lp, Igor

Definitivno pridem, vreme bo očitno krasno.

Lp, Igor

Objavljeno

V dobrem tednu dni sem bil dva krat pošteno nategnjen;

prvič od Siddharte in drugič od Sunriders-ov.

Sprašujem se, če je to zgolj naklučje, da se obe imeni

začenjata s črko S.

Negativno je bilo čisto vse za kar so bili odgovorni ljudje.

Bog je poskrbel za vreme in to je bilo edino v redu.

Srečanje je potekalo pod geslom: "Ajmo dečki, pokupimo ludim

Slovencima još one kune što su im od ljeta ostale!"

That's all folks !

Objavljeno

Alter,

daj malo več napiši, da se bomo lahko piz*** vsi skupaj ... sicer pa welcome back ... :)

Objavljeno

Ja bli tud mi dol (beri štirje ižanci pa na Turjaku smo pobrali še Igi-ja). Dol smo šli v petek zjutraj in sicer po Jadranski magistrali, ki je bila skoraj popolnoma prazna (ma čez ene par ovinkov sem pod čelado kar vriskal, ko sem skoraj z ušesi drgnil po tleh).

Na hvar smo prišli šele ponoči, saj na ni uspelo ujeti trajekta ob 14:00. Ko smo zapeljali s trajekta je bila prava norišnica polovica motoristov levo proti starem gradu polovica desno proti Hvaru. Mi smo jo užgali levo kar se je čez par kilometrov izkazalo za napačno odločitev, saj je kar nekaj vse več motoristov vozilo proti nam tako, da smo obrnili in jo tudi mi ucvrli proti Hvaru.

Ko smo pričli v mesto Hvar smo končno zagledali smerokaze, ki so nas usmerjali na moto zbor vendar spet se je dogalo isto kot malce prej spet se je ogromno motoristov vozilo v obratni smeri kot mi. Zakaj tako smo hitro ugotovili. Moto zbor se je dogalaj na gradu nad samim mestom in ko smo v petek okoli 23:30 prišli gor nas je zunaj gradu pričakalo le peščica motorjev in njihovih lasnikov. Že na vhodu v grad nas je presenetil možakar, ki je od nas za vstopnino zahteval 50 kun, in tudi po daljšem :fight2: prepričevanju nam ga ni uspelo nahecati da nas spusti notri brezplačno tko da smo plačali in vsi zagrizeni odbrzeli notri kjer pa ni bilo nič posebnega pa še cene pijače in hrane so bile podobne tistim dol v mestu za povrh vsega pa ni bilo organiziranega kampiranja. Ko smo nekako razočarani pogledovali dol proti mestu smo opazili, da se na glavnem trgu nabira vse več motoristov in tako smo se odločili da jo ucvremo dol.

Spodaj pa kolikor mi je ostalo v spominu fešta do zgodaj zjutraj in če naprej tko da smo hitro pozabili na razočaranje tam zgoraj.

v soboto pa se nekateri nismo niti odpravili na grad, saj smo že prej v mestu podlegli zaspanaosti tisti ki pa jim je uspelo prilesti do grada pa so vedeli povedati da je bila v soboto tudi gor prava fešta.

Na koncu smo bli vsi zadovoljni in drugo leto spet letimo dol pa če bo moto zbor ali ne.

Ižanc

Objavljeno
V dobrem tednu dni sem bil dva krat pošteno nategnjen;

prvič od Siddharte in drugič od Sunriders-ov.

Sprašujem se, če je to zgolj naklučje, da se obe imeni

začenjata s črko S.

Negativno je bilo čisto vse za kar so bili odgovorni ljudje.

Bog je poskrbel za vreme in to je bilo edino v redu.

Srečanje je potekalo pod geslom: "Ajmo dečki, pokupimo ludim

Slovencima još one kune što su im od ljeta ostale!"

That's all folks !

Ampak če bi bla jaz zraven bi blo pa ziher dobr. :naughty: :OK:

Objavljeno

Zbor je bil na gradu -Hvar. :rolleyes: Vreme super,voda topla pivo hladno.Benč :010

Objavljeno

Sem imel torej srečo ( ? ), da sem zamudil trajekt ? Sem pa zato spoznal lepote Brača. Več sreče prihodnjič.

Objavljeno

Moto zbor na Hvaru ?

Prijadrali v Stari grad - napaka. Taksi do Hvara - groza. Vrnitev - ker ni sezone vozijo taksiji do enih ponoči - za zjokat. Po nekaj intervencijah dobili tel. št. taksista, ga zbudili in mastno plačali. Za prevoz se je ponudilo kar nekaj motoristov, vendar so imeli vsi več dve promili.

Ta pametni so bili kar v mestu Hvaru, kjer je potekala prireditev ob 135. obletnici org. turizma v tem mestu. Prošek in Plavac zastonj, Dalmatinske klape in sopranistka Sandra Bagarič (glas in stas).

Hvar je zakon ampak org. moto zbora - prosim vas lepo! :devil:

Objavljeno

Tud jaz bil tam doli na Hvaru,plus še dava kolega .Iz Zasavja smo se odpravili ob 6.30 zjutraj v četrtek in brez problemov ujeli trajekt ob 14.00.

Sam zbor ŽIVA katastrofa (vstopnina ,lokacija ni za moto zbor ,brez kampa) skoraj z vsemi motoristi s katerimi sem kontaktiral so bili razočarani, veliko jih je odšlo v soboto na zbor v okolico Splita.

Mi smo se zadrževali v Starem Gradu tradicionalna lokacija , ali je zbor ali pa tudi ne.

Tudi prihodnje leto bomo odšli na Hvar, isti termin tudi če ne bo zbora(takšen kot je bil letos bolje da ne)

Drugače smo pa žurirali tri dni tko de je blo super , sam premal cajta. :yea2:

Objavljeno

Kdor je šel na Hvar zaradi zbora je bil res lahko razočaran. V petek sem z Ižanci prijadral na Hvar, malo smo se lovili pa vendar najdli zbor, že sam plac(Trdnjava) je bil čist neprimeren, pa še debel voluhar na vhodu je takoj težil za vstopnino, motor pa parkiraš v PM. V glavnem je bila vožnja do Hvara čudovita Monsterja ni bilo mogoče dohitevat, dragstar se je trudil vendar ga je rahlo lamalo in drgnlo po asfaltu. :yea2:

Ižanci so prava ekipa za take ture in je bilo z njimi fenomenalno, imel smo se VRHUUNSKO vse do povratka in pojedine na postajališču Prepih, kjer smo se v nedeljo ločili in odšli po svoje.

Ižanca bom fehtal naj rukne še kakšno fotko gor.

Lp, Igor

Odjadramo drugo leto spet. :OK: :yea2: :OK:

Objavljeno

igi lepo si to napisal o ižancih. si si prav en pir zaslužu. tole piše tvoj spalni partner, pa ne prvi ampak drugi dan. prvi dan si mel bandita da te je merkal.

drugač pa drug let ponovimo vajo le za drug dan se bo treba bl merkat da prežvimo.

P.S. a te ponoč še kdo obiskuje?

Objavljeno
P.S. a te ponoč še kdo obiskuje?

A bi ti lahko spal brez nočnih mor, če bi ponoč za tabo na WC prišla priletna gospa in rekla: jaaooo :kva1: izvinite samo sam tražila cipele :D :D :D

Zaenkrat nimam nepričakovanih nočnih obiskov, čeprav....

Saljuuutt

Igor

• 11 mesecev pozneje...
Objavljeno
Tudi prihodnje leto bomo odšli na Hvar, isti termin tudi če ne bo zbora

eto obljube so padale že lani, leto je naokoli, spetember je tu ! kdo gre na Hvar ? B)

Objavljeno

Letos bo! Zadnji vikend v septembru 24-26., po letakih sodeč ki so krožli v zagrebu in v puli, pa še prezident je potrdil.

Če grem, :hmm: ne vem, ker je istočasno tud v italiji dober zbor.... :?

Objavljeno
Letos bo! Zadnji vikend v septembru 24-26., po letakih sodeč ki so krožli v zagrebu in v puli, pa še prezident je potrdil.

Če grem, :hmm: ne vem, ker je istočasno tud v italiji dober zbor.... :?

...kje kje........povej....napiš.......nariš.......

Objavljeno
...kje kje........povej....napiš.......nariš.......

:unsure: nimam flajerja pri seb, jutri javim podrobnosti, termin je pa 100%

Objavljeno
mislim na "dober zbor v italiji"?!?!?

Aja, to pa vem kr na pamet, pa ne vem če spada sem....

GRUPPO X FRIUL 14. zbor, kraj San Giorgio di Nogaro(UD) B)

Objavljeno
a bo al ne bo jaz sem glih u blizini VIS pa se z motorjem, tko da bi kar prišel!!!!!!!!!!
Objavljeno

HVAR 2004

24-26. 09.2004

Aeroport Stari Grad

Free camping and enter for all bikers!!

Info: Tonći: 091/763 66 76 Stipe: 091/738 30 92

B)

To je to.....

žal nimam skenerja, sem pa kr prepisala..........

Objavljeno

Če ne preide kaj zelo, zelo nepredvidljivega vmes, gremo mi že v četrtek popoldan na pot... :OK: :OK: :grim :grim

Objavljeno

uha, nova lokacija, pa še brez vstopnine ! kot da bi sun ridersi brali tale forum o lanskem njihovem srečanju ! :P

malo off : baje so na Balkanu samo tri točke kjer so razna sevanja in valovanja najugodnejša in oh in sploh in sicer: Moravci, Jezersko in Hvar ! :hmm:

baje je na Hvaru zdravilno gledat tudi sončni zahod ! B)

da o super zdravilnem vinu ne izgubljam besed !

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!