Skoči na vsebino

MC Sun Riders, HVAR CROATIA

Priporočene objave

Objavljeno
uha, nova lokacija, pa še brez vstopnine ! kot da bi sun ridersi brali tale forum o lanskem njihovem srečanju ! :P

malo off : baje so na Balkanu samo tri točke kjer so razna sevanja in valovanja najugodnejša in oh in sploh in sicer: Moravci, Jezersko in Hvar ! :hmm:

baje je na Hvaru zdravilno gledat tudi sončni zahod ! B)

da o super zdravilnem vinu ne izgubljam besed !

Pa po mojem ma tud družba zdravilen učinek....

Objavljeno

......pa bejbe..........

Pa to je pravi BIO kotiček......

Prvi BIO zbor v Evropi........moto bioenergetiki evrope združite se.....

Kolk pa je do dol?! Sem včeraj slišal da je 2 uri s trajektom! To je zajeban! Zna človek kej spit vmes, ......a na otokih tut velja 0.0?!?!

Objavljeno
......a na otokih tut velja 0.0?!?!

ČE napihaš.... reči da si jedel breskve.... :rolleyes:

Objavljeno

ixs ! do dol je iz močvirja preko Plitvic, Knina in Sinja slabih 500 km ! Cesta zelo zanimiva in "hitra" (posezona)! Iz Splita do Starega grada 2 uri s trajektom ( 32 kun na osebo in 47 za motor, odhod ob 14.00 ali 20.30 -s ta zadnjim prideš lih pravočasno še na striptiz in ostalo :P ) na katerem so ponavadi res dobre žurke saj je na njih večina motoristov ! Iz Starega grada do letališča po mojem spominu ni več kot 5 km ! Pa še zmeraj so prišli Sun Ridersi čakat v pristanišče da masi motoristov vsaj delno pripomorejo k lažji deportaciji do srečanja ! No to so izkušnje izpred dveh in treh let ! Edina jeba je ta, da če hočeš v nedeljo prispeti popoldne domov moraš zjutraj vstati že ob 5.00 saj gre trajekt v Split ob 5.30 naslednji je ob 11.00 ! Pa saj vikend se da vzdržati !

Se vidimo ? :OK:

Objavljeno

iz Novega mesta odhajava dva (mogoče trije) v petek (24.9.2004) zjutraj proti Hvaru....

Objavljeno
iz Novega mesta odhajava dva (mogoče trije) v petek (24.9.2004) zjutraj proti Hvaru....

A greš do Splita?

men verjetno ne bo zneslo prej kot pa popodan štartat, služba :cry:

Objavljeno
A greš do Splita?

men verjetno ne bo zneslo prej kot pa popodan štartat, služba :cry:

mi si bomo vzeli v petek dopust, da bomo krenili zjutraj in si še malo ogledali Split, v soboto pa še hvar.... sicer se pa lahko tudi dol dobimo... a ti imaš namen samo do Splita v petek (zadnji trajekt gre ob 20:30 - Stari grad)

Objavljeno

Če nebom fraj grem v petek do Rijeke, pa tam na trajekt, pa sem zjutraj na Hvaru, nazaj s Hvara pa do Splita in pol po cesti.....

Ja se bomo dol kje srečali, te bom pocukala, aja kako te pa spoznam?? :hmm:

Objavljeno
..... aja kako te pa spoznam?? :hmm:

v svoj profil sem dal sliko...... aprilija pa je kompletno črna ......

Objavljeno
v svoj profil sem dal sliko...... aprilija pa je kompletno črna ......

Aha se bom potrudla te najt, no mene najdeš za šankom, tam proti večeru.... .)

Objavljeno
Snip, snip, snip ... da o super zdravilnem vinu ne izgubljam besed !

O kakšnem zdravilnem vinu pa ti tle govoriš??? Hvar ima lepe vinograde in pridela fantastično grozdje, vina pa niti slučajno ne znajo delati, niti nimajo za to ustreznih kleti. Vino je ena sama kislica z okusom po starih gnilih hrastovih sodih. Preverjeno in to večkrat. Prošek, no ja ta je pa najboljše desertno vino kar ga poznam!!

Pivovarna Laško ima v okolici Splita svojo pivovarno ali polnilnico in pivo je na Hvaru vedno TA pravo :beer2:

Sicer pa maksimalno ušivajte.

Objavljeno

Icy, Icy, si že slišal za Zlatan Plavac ali pa njegov Barique?????? Človek prodaja vino francozom po 12 € za liter če ga kupijo cel tovornjak. Če boš slučajno na Hvaru se zapelji do Svete nedelje pa probaj v marini Bilo idro popit kozarček tega vina .) , mogoče bo takrat tvoja nevednost kaznovana z božanskim okusom :OK: Ne trobezljat o nekih domačih čmigah ki si jih kupil v kaki "vinariji" za 5 kun en liter.

LP Bajsi

Objavljeno

Aja iz MB v soboto zjutraj en pecikl pa dva potnika, še kdo?

LP Bajsi

Objavljeno

otok sonca in škržatov, otok sivke in vina, otok rožmarina in tihih zalivov ! B)

v soboto bom že v sv. nedelji ! na kozarčku ali dveh ! :P

v petek v dopoldanskih urah iz močvirja !

Objavljeno
Pivovarna Laško ima v okolici Splita svojo pivovarno ali polnilnico in pivo je na Hvaru vedno TA pravo :beer2:

veš zakaj v okolici splita toliko laškega spijejo ?

ker je najcenejše ! :xx:

bil seznanjen po pogovoru med s sinjčanom pred tremi leti na trajektu relacija split-stari grad ! :beer1:

Objavljeno
veš zakaj v okolici splita toliko laškega spijejo ?

ker je najcenejše !  :xx:

bil seznanjen po pogovoru med s sinjčanom pred tremi leti na trajektu relacija split-stari grad !  :beer1:

:010 jupi pol pa bomo kej nazdravli :beer1:

Objavljeno
Snip, snip ... Ne trobezljat o nekih domačih čmigah ki si jih kupil v kaki "vinariji" za 5 kun en liter.

LP Bajsi

U eno roko ti dam prav. Bom probal prihodnje leto ko bom tam na dopustu.

Samo cesta od Sučuraja preko Bogomolja (tam sem po navadi na dopustu) do Jelse je za ubit in to dobesedno, tako da ne vem če se bom z motorjem tja čez zapeljal. Letos sem glavo skoraj pustil na treh kamionih, ker vozijo po sredini ceste!!! Pazite, če greste na trajekt Drvenik-Sučuraj. Asfalt je tudi zelo valovit. Ampak pokrajina je tako lepa, da se vseeno splača. Vožnja preko otoka (čeprav počasna) je čista uživancija.

Objavljeno

:hmm: mogoče pa pridem dol. Sam ne morem nič obljubit. Štartal bi pa v petek tam okrog 7.ure iz Zasavja. Bomo vidl...

Objavljeno
:hmm: mogoče pa pridem dol. Sam ne morem nič obljubit. Štartal bi pa v petek tam okrog 7.ure iz Zasavja. Bomo vidl...

Dej se kmal odloč..... :kva2:

Objavljeno
Dej se kmal odloč..... :kva2:

Ma se veš, jst ponavad do zadnjega ne vem.

Objavljeno

ne verjami vsega vremenarjem kar rečejo in napišejo !

možnost dežja je skoraj enaka možnosti sonca ali možnost oblačnosti ! .)

čeprav neke sparine lih ne pričakujem ! B)

a do petka bodo fronto odneslo malo bolj preko Madžarske pa bo !

Objavljeno

Ta vikend sem bil na Hvaru :notworthy: vreme bp :OK: vremenarji pa nakladali, kako se bo ohladilo :devil: dež :devil: in od tega ni bilo nič :yea2: ni jim vse za verjeti :BUA:

Objavljeno

LP

Le kaj naj recem...smr smrc :cry: :cry: :cry: i tata bi to... jeb.. ze tadrugo leto nic. Takole ne gre vec... :hmm:

Vsem, ki odplujete na srednji jadran srecno pot in uzivancija. Ce gdo nabase na ekipo MC iz Novega Travnika (BiH) jih lepo pozdravite... :yea2:

DaNe negde u deep field shit....Darfour / Sudan

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!