mk-r Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Fantje in dekle... Sem bil skoraj prepričan da bi letos šel na hvar... Samo to vreme me prav odbija... Jutri bo kar dobro pralo in še burja bo za dodatek... Jadranska magistrala in dež pa vemo :BUA: :BUA: Opcija: :? Trajekt Rijeka-Stari grad RIJEKA 24.09.2004 20:00 SPLIT 25.09.2004 06:25 STARI GRAD 25.09.2004 08:40 Povratek pa bi se peljal, če ne bi prav res nabijal veter, kar je za našo obalo kar verjetno :?
Rude Boy Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 bomo jutri poizkusili biti malo "pametnejši" :P
vrho1679 Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Fajn se mejte tisti ki grete. Pa čim manj dežja. Jast ga imam za letost čisto dovolj.
mukki Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 O ti jeza, dež,dež,dež...... :cry: A kdo gre danes? sem bla dans zmenjena z enimi, pa se niso nč oglasili, nevem če se niso dežja ustrašli :hmm: Sam kolikor sebe poznam, mislim da bom tale vikend na Hvaru B)
mk-r Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Naša odprava je šla že včeraj zvečer in je naredila edino pravilno... Jaz pa gledam že celo jutro skozi okno pisarne in me vedno bolj mineva želja po hvaru... Lije kot iz škafa :lol1: Mislim da sem tudi jaz imel dovolj pranja za letos... Mukki in ostali ki boste dovolj odločni pa uživajte še zame in dejte kako :beer2: ruknit še za nas... Se vidmo :P
mukki Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Evo ga prišla, vidla, preživela, zdaj pa spet na delo. V soboto zjutraj štartala za Hvar, vožnja sicer po dežju z dodatkom burje :wacko: , na Hvaru, glede na vreme ni bilo veliko motoristov ampak tisti ki so bili, so bili dobre volje :beer2: . V nedeljo zjutraj celo sonce, ampak z burjo. Nekateri so bili dovolj stabilni da so šli po cesti domov, nekateri smo bli pa bolj leni in lepo na trajekt do Reke. Drugo leto spet B)
mljubi Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Evo ga prišla, vidla, preživela, zdaj pa spet na delo. Lepo, da so si nekateri vzeli čas.... Jaz sem od četrtka do sobote zvečer bil službeno v Portorožu ... Je prišlo čist nepričakovano ... Sicer ni dobro prelagati vendar upam, da bom lahko šel drugo leto....
jalovec Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 :zzz: Bil sem na dopustu ,zatorej lep pozdrav vsem motosvetovcem!!!!
Rude Boy Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 za letos napoved: 23. do 25.09.2005. MC SUN RIDERS Tradicionalni Hvarski susret, Hvar, Stari Grad Info: 098/321-852 (Kabina) 091/7383-092 (Stipe) :hmm:
point Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Kaj se je kdo pošalil al misliš resno? :hmm:
mukki Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Zakaj bi se pa šalil? Zbor je bil do zdej vsako leto pa bo tud letos..... Ja Rudi, a letos pa grema? :rolleyes:
Rude Boy Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 se zna zgodit mukki ! :grim mesec dni časa da porihtama vreme ! :OK: na vse ostalo še nekako imam malenkost vpliva ! :P je še kdo zainteresiran za 1000 zgodnje jesenskih km in ostalih zadev ki jih nudi Hvar ( dobre vibracije :kva2: ) ! .)
Vale Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 se zna zgodit mukki ! :grim mesec dni časa da porihtama vreme ! :OK: na vse ostalo še nekako imam malenkost vpliva ! :P je še kdo zainteresiran za 1000 zgodnje jesenskih km in ostalih zadev ki jih nudi Hvar ( dobre vibracije :kva2: ) ! .) ← :doze: :cry: :doze: delo :cry:
mukki Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 :doze: :cry: :doze: delo :cry: ← Pa dej no.... sej lahk dol tud delaš :rolleyes: Rudi, kako metodo bi pa vžgala, da bi delovala? :hmm:
Vale Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Pa dej no.... sej lahk dol tud delaš :rolleyes: Rudi, kako metodo bi pa vžgala, da bi delovala? :hmm: ← Pol bi mogla še enih 9 dolgočasnih dedcev s sabo vzet ... rajši ostanem doma
Rude Boy Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Pa dej no.... sej lahk dol tud delaš :rolleyes: Rudi, kako metodo bi pa vžgala, da bi delovala? :hmm: ← Metoda NNNP ! @Vale ti pa kot Sneguljčica z devetimi dolgočasnimi palčki ! :doze: Raje enega konkretnega med noge in gassaaa ! :P
Vale Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) Raje enega konkretnega med noge in gassaaa ! :P ← Tudi tega ni :cry: :grrr Aja ti si mislu motor :slap: .) Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Vale
motoristek Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 se zna zgodit mukki ! :grim mesec dni časa da porihtama vreme ! :OK: na vse ostalo še nekako imam malenkost vpliva ! :P je še kdo zainteresiran za 1000 zgodnje jesenskih km in ostalih zadev ki jih nudi Hvar ( dobre vibracije :kva2: ) ! .) ← Če bo sreča :worship: grem en teden prej in povem kakšno je vrijeme! :lol1:
mukki Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Če bo sreča :worship: grem en teden prej in povem kakšno je vrijeme! :lol1: ← No to pa le jav, aja kam pa jo mahaš, a greva v isto smer?
Zoolo Objavljeno September 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2005 Če bo vreme pravo, pot vodi na Hvar. Končno upam, mater ....
motoristek Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 No to pa le jav, aja kam pa jo mahaš, a greva v isto smer? ← Hvar :naughty: samo ne okoli govorit!
Ganges Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 A majo kje na internetu kako stran, program,...? Leto sem že vse zajebal pa mi mogoče vsaj to uspe nekako če še par ljudi naserjem da grejo zraven! Pa še 2000km bi moral letos napraviti, da bi bil volk sit in koza cela :slap: ! Tako bi jih končno imel 10000, da bi lahko servis napravil :D
point Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Se mi je kar zdelo ja, da smo z Hvarom zaključili. Spet nimajo dovoljenja, tako, da kar čakajte kontrole, zaj********,...
Kölm Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Se mi je kar zdelo ja, da smo z Hvarom zaključili. Spet nimajo dovoljenja, tako, da kar čakajte kontrole, zaj********,... ← Kaj to pomen, da ne bo zbora ali kaj? Nisem te čist zastopu...
Špilferderber Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 pa vsako leto ga nekaj serjejo s temi formalizmi, potem pa je vedno zbor :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se