ak Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Najprej se zjasni ZAKAJ bi rad menjal izpuh...
spidy Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Če pogledaš s finančne plati se ti absulotno ne splača! :!: :( ČE pogledaš z vidika motorista potem pa navali :D :wink:
sramezljiv Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Če pogledaš s finančne plati se ti absulotno ne splača! ČE pogledaš z vidika motorista potem pa navali Točno tako je,sedaj pa razmisli.
Desmo Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Na vsakega Japonca je treba montirat Akrapoviča! 8) :wink:
DRIVER Objavljeno September 10, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2002 Najprej se zjasni ZAKAJ bi rad menjal izpuh... Menjal bi ga zato, da bi me iz ovinka ven izstrelilo! :twisted:
Ice Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 realno gledano? 98% motoristov na cesti ne zna ozkoristiti vseh moznosti motocikla - zakaj torej se vec moci? zaradi glasa ok,ampak zaradi povecanja moci ......po moje brez veze.in se predrag je. :roll: samo za sound so drugi izpuhi tudi ok; but hey,it´s your money. :lol:
hotschko Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Najprej se zjasni ZAKAJ bi rad menjal izpuh... Menjal bi ga zato, da bi me iz ovinka ven izstrelilo! :twisted: A v grmovje mogoče ... ali bog ne daj na moj vozni pas, ko ti pridem nasproti ... bi se zelo grdo gledala ... po moje ti še teh konjičev, ki jih že imaš, ne izkoristiš do konca... menjaj lonec za zvok pa bo ...
vrho1679 Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Če imaš dosti denarja zamenjaj, kaj sprašuješ. Če ga imaš malo manj kupi lonec. Še manj kupi kaj ceneje od Akrapota. Če imaš povprečno plačo pa rajš "purmašino" v roke vzem pa vrti.
Blade Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 P kva za enga vraga vidite v tem AKRAPOVIČU :shock: Sm ga imel na FZR pa se mi zdi da se je sam drl k 100 mater pa čist nč druzga. Pa še žrl mi je več k sm ga bol v rdeče gnal da je še bol rjovelo :D :D :D
speed Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Moči za istrelitev iz ovinka maš več kot dovol. Za jači zvok pa si nabav kakšenga wingsa je pol cenejši kot akrapovič pa tul tut pošteno.
strom Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 A se splača: Niti ne, razen če misliš na grobniku dirkat... za ostalo pa... hmnja... mal denfre ven pobrat pa kakšen filter za luft predelat, da lažje diha (če se da), pa naštelat frgazarje oz. karkol že maš tam... za normalno vožnjo je pa res bolj šminka kot pa ne. Če hočeš pa da te izstreli iz ovinka, kupi ZX12R, pa tam montirej akrapoviča... :D LP
robberrt Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 ammm a bojo zdej pozim auspuhi kej cenej? Pa a ma kdo mogoče izkušnje z znamko EAG? Kwa je to zaena firma?
Onim Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 ... kot ste nekateri že omenili, je "odprt" auspuh namenjen bolj kot ne imiđu in ne povečanju moči (to sicer v večini primerov stori, ampak malo motoristov to izkoristi). Čr ti gre torej za sound in imiđ, si ga kupi (alternativa arrow, wings, remus, laser, termignoni......), drugače je škoda denarja. Serijskega auspuha pa ti ne priporočam vrtat,.... nikoli ne veš, kdaj ga boš rabil.... Lp, Onim
vili Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Za hondo CBR 900 RR rade volje verjamem, da jo kar razganja od moči. Zanima me ali bi akrapovič dodal kaj moči na "oldtajmerju" kot je moj ZXR 750. Na cesti se ne pritožujem vendar na Grobniku, ko pride ravnina samo še gledam kako švigate mimo mene. Ali bi imel podoben efekt kakšen drug izpušen sistem ???
strom Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Za hondo CBR 900 RR rade volje verjamem, da jo kar razganja od moči. Zanima me ali bi akrapovič dodal kaj moči na "oldtajmerju" kot je moj ZXR 750. Na cesti se ne pritožujem vendar na Grobniku, ko pride ravnina samo še gledam kako švigate mimo mene. Ali bi imel podoben efekt kakšen drug izpušen sistem ??? Walda... katerikoli na ZX12R :D Sej z ZXR750 morš kar lepo lovit folk, če znaš pelat... če pa švigajo mimo pa najbrž pomeni, da ni tolk problem v motorju.... Sicer pa sinhronizirej frgazarje, naštelej ventile pa dej en kolkrtolk gut benz not... petrol sux press... LP
SF Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 :cry: Še vedno iščem izpuh za Kawasaki ER5, najraje s poškodovanim izpušnim loncem!
Drekavac Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Strom, tle si pa mal v meglo brcnil, Vili pa obvlada svojega ZXR-a, v piko. Na letošnjem motohapeningu je zasedel drugo mesto, kar mislim da je pokazatelj, da se zna peljat... :D 8)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se