bikez Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Na motorju hvala bogu še nikoli. Se sam gledamo O:-) .
Draksler Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 1 x ustavljen z APN 4; kazen za 5 prestavo in 60 cilinder!!!!! 1 x ustavljen z XVS 650Clasic - kontrola dokumentov; izpit za 350 - nič ukrepov 1 x ustavljen z XVS 650Clasic - V bližini Senja - 100 kun kazni za prehitro vožnjo, brez potrdila, ročni radar sta mi samo pokazala bil pa je UGASNJEN!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 X FJR - v Britofu pri Kranju - kontrola, vse BP! V življenju še nisem pihal na cesti pa je tega že 22 let, kar sem naredil izpit! S policaji imam dobre izkušnje.... LP
_luke_ Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 -Mene kako leto nazaj na tomos 100ccm e90, naprintana tablca, brez čelade, brez izpita, po glavni cesti cca 90km/h...dobil povabilo k sodniku kjer sm pokasiral OPOMIN :worship: -s cagivo se sm vozu od vsega začetka z 23kW (prometno), (izpit mam za 11kW) in naredu 7k km in me niso prou nkol ustavli tko de lahko trkam z glavo nekam :headbang: (btw sedaj je prodana)
billy Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 V 25 letih bil ustavlen najmanj 100,v prvih 5 letih brez izpita so me lovil dan in noč,kazni za malo morje,rasfuku sem se 5 x na prafaktorje,polamane mam obe roke,obe noge,klučnco,pet rebr,počas se mi ne da več za policaje pa kazni delat.Aja,pa še največji norc na cesti nisem,pa velik policaju mam prjatlu. :devil: :kva2: O:-) Še kaj vas zanima mrbit?
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 (popravljeno) z Laverdo dvakrat A to je tista ki ima na desni menjalnik?... Mene pa drugače redno z motorjem,letos že menda ene 5x.Že z XTjko dvakrat.Pa zmer korektni...Še ko me je na radar dobil je bil prizanesljiv.Lp Popravljeno Julij 30, 2008. Popravil CVIČKAR1
SF Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Cvičkar če za kakšno veš, da kje leži v kaki garaži bo jo jest spet mel...))))) Laverdo namreč... Bi bil zelo hvaležen kakega obvestilca na PM... :winkiss:
motofrik Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 A to je tista ki ima na desni menjalnik?... Mene pa drugače redno z motorjem,letos že menda ene 5x.Že z XTjko dvakrat.Pa zmer korektni...Še ko me je na radar dobil je bil prizanesljiv.Lp Jap, na desni menjalnik. 1200TS. Menda se v Savinjski dolini nekje nahaja ena RGS... Mozirje. Po zadnjih informacijah.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se