ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 jaz pa še vedno nič .... je*em jim mater in vse po spisku.... :headbang: Zarota ? ;)
Ole Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Jaz je pa nisem vrnu. Zdej sem pa ugotovil, da bi načeloma lahko prodal tablico kakemu tovornjakarju. Mislite, da bi šlo ?
Noise Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Dobil nekih 47 eur... mater sem jih kreditiral!!! ;)
vapotek Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Pojma nimam, če so mi tistih 150 eurov vrnili al ne, ker priliva takega drobiža, niti ne opazim... :whistle:
gusti Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Jaz je pa nisem vrnu. Zdej sem pa ugotovil, da bi načeloma lahko prodal tablico kakemu tovornjakarju. Mislite, da bi šlo ? ne Lahk pa probaš :whistle:
klimbra Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 (popravljeno) Zarota ? ;) Napača......komunajzerska zarota. Levica je izvedla diverzijo.........z globjimi politično strankarskimi nameni........so hoteli še SLS iz parlamenta spravt. Vam, povem......čista komunajzerska zarota!!!! :evilgrin: Popravljeno Oktober 1, 2008. Popravil klimbra
kekec III Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 Napača......komunajzerska zarota.Levica je izvedla diverzijo.........z globjimi politično strankarskimi nameni........so hoteli še SLS iz parlamenta spravt. Vam, povem......čista komunajzerska zarota!!!! :evilgrin: ..prow maš ! Za vsem pa stoji mali veliki mož iz Murgel... :krneki:
sesir Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Mene zanima kam pa jo moram poslati in to ko neki piše koliko zahtevaš nazaj?Kaj to?Sej pa jz ne vem točno kolk sem mel gor.Mislim okol 50eu pa mislim,da sem kupil abc leta2005 ali 2006!Kaj to moraš sam napisat koliko zahtevaš?Pol najbolje kar 500eu :naughty: :grim
dive Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Dobil nazaj za kartico cca 14€, nekaj malega (par centov) je blo gor, kartica ni bla stara :worship:
doggie Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 obrazec potegnil dol s spletne strani Darsa, oddal skupaj s tablico na cestniski postaji Tepanje, čez kakšniva dva meseca dobil povrnjen kredit kaj je že namen te teme??? pametovanje :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se